torstai 2. tammikuuta 2014

★2014★

Hellurei pitkästä aikaa & hyvää uuttavuotta kaikille! <3

Tosiaan nyt on muutama kuukausi "lomailtu" tästä(kin) hommasta ja pähkäilty jatkaako bloggailua vai ei. No, koska tässä nyt istun tätä näpyttelemässä niin taisin päätyä, aivan kuten jo aikaa sitten arvelinkin päätyväni, jälkimmäiseen vaihtoehtoon. ;)

Ei vaan, totta puhuakseni on jo pidempään tehnyt mieli palata kirjoittelemaan mutta aina se on syystä tai toisesta jäänyt ja sit on taas alkanut pähkäilemään tätä koko touhua. Päätin nyt kuitenkin kokeilla taas kun kerran mieli teki ja ajatuksia eri postauksiinkin tuntuisi nyt rutkasti löytyvän. Saa nähdä miten käy, säilyykö postalu into ja kuinka kauan, toivottavasti koska tätä on kieltämättä ollu vähä jopa ikävä. :) 

Koska viime vuoden puolella oli niin monia juttuja mistä halusin kirjottaa mutta jotka postailuhiljaisuuden myötä sit vaan jäi, niin ajattelin että saatan ehkä mahdollisesti kirjotella niitäkin juttuja tänne näin (paljon) jälkikäteenkin muistiin, lähinnä itselle koska tuntuu jotenkin kivalta ajatukselta että tietyt jutut löytyis täältä sit joskus myöhemmin. Lisäks yritän tottakai nyt vähän ahkerammin postailla ns. nykyhetkestä mutta postaustahdista en edes uskalla sanoa mitään, sattuneesta syystä.. ;) Eli fiiliksen mukaan mennään ja postaillaan, joka tapauksessa, täällä taas! :) 

Mitenkäs on vuodenvaihteet vietetty & uusivuosi lähtenyt ihmisillä käyntiin? :)

 ★2014★

2 kommenttia:

  1. <3!!
    Minä jo luulin että olet vallan jättänyt (jonkn äijänkutaleen takia) nämä kirjoitushommat. Hyvä juttu ja uuden vuoden vietosta ei nytole paljon kerrottavaa kun se oli sitä samanlaista hiljaiseloa kuin muinakin päivinä ;D

    VastaaPoista
  2. <3!!
    Hetken luulin jo itekin mutta enhän mä malttanutkaan sit pois täältä pysyä! ;)

    VastaaPoista