tiistai 4. joulukuuta 2012

Joululahjatoiveita..

Huh, viime postauksesta onki kulunu taas aikaa. Viimeset pari viikonloppua on menny juhlien merkeissä ja siinä välillä arkit päivät kuumeillessa ja hiukan jopa vähän opiskellessa joten päivittelyt on jääny. Juhlista on tulossa erillistä päivitystä kunhan saan kaikki kuvat koneelle ja käytyä läpi. 

Kun nyt, varsinkin joulukuun puolelle siirryttyä, yhdellä jos toisellakin on blogiin ilmestynyt postauksia joululahjatoiveista niin ajattelinpa mäkin nyt sit postailla tänne niitä joitakin omia toiveitani, tiedä vaikka se joulupukki tänne munki blogiin eksyis.. ;) 

Lahjoja tärkeämpää on tottakai hyvä joulumieli, läheisten kanssa yhdessäolo ja se jouluntunnelma itsessään. Tottakai mäkin voisin tähän luetella toiveet maailmanrauhasta ikuiseen rakkauteen mutta koska esim. sitä maailmanrauhaa tuskin pelkästään toivomalla tulee niin ajattelin nyt myöntää olevani vähän materialistikin ja listata tähän niitä materialistisia toiveita joita sieltä pukin kontista vois vaikka löytyäkin. :) 

Valkonen kuusi <3 

Okei, ehkei tää nyt oo varsinainen joululahjatoive :D Yks haave tää kuitenkin on ja koska tästä on viime päivinä ollu niin paljon puhetta niin pakkohan tää oli tänne laittaa. Haluaisin nimenomaan tollasen tosi tuuheen kuusen mutta esimerkiks kuvan kuusi maksaa sen 149e enkä oo ihan varma malttaisinko sellasta summaa mistään tekokuusesta maksaa.. Vaikka "maksaishan se ittensä takaisin" sit vuosien aikana kun se olis jokavuotinen juttu eikä tarvis joka vuosi uutta kuusta hankkia.. ;) 

Iittalan Essence sarjan skumppa, valko- ja punaviinilasit <3 

Nää on itseasiassa ollu toiveissa jo pidemmän aikaa, muistaakseni muutama vuosi sitten BB.ssä nää lasit oli asukkailla käytössä ja silloin jo näihin ihastuin, en vaan oo saanu aikaseks alkaa näitä aiemmin keräämään.

Villeroy & Boch - New Wave sarjan valkoista astiastoa <3

En edes perustele muuta kuin sanomalla että, olen rakastunut! ;) <3

Iittalan VALKOINEN aaltomaljakko <3

Tarviiko perustella? Jos, niin minä joka aiemmin lähes tulkoon vihasin, tai ainakin luulin vihaavani, valkoista sisustuksessa olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä ajatukselle?!? :D

Iittalan aaltovati <3

Lisää hopeaa. Se vaan on niin kaunis ja lisäks sitä voi käyttää moneen tarkoitukseen. <3

Shampanjacooler <3

Hopeisena tottakai. Skumpan ystävälle tää olis just eikä melkeen ;)

Iittalan kivituikut, kirkkaana ja mattakirkkaana <3

Kynttilä-addiktille lisää tuikkukippoja kiiitoos! <3

Okei, alunperin tässä listassa oli heti noiden Iittalan Essence-sarjan lasien jälkeen myös mun muumitoiveet mutta koska niitä tuli aikamoinen lista niin päätin tehdä niistä ihan oman erillisen postauksen ja sen pääset lukemaan tästä! :) 

Näiden ylläolevien ihanien juttujen lisäks voisin tietty toivoa esimerkiks kenkälahjakorttia, kaikki tämän lukeneet arvaa varmaan miks! ;) Lisäks toiveissa vois olla uudet peitot ja tyynyt, vaatelahjakortteja ja vaikka arpoja joilla voisin sitten voittaa niin paljon rahaa että voisin shoppailla nää kaikki, maksaa laskut ja järjestää ystäville vaikka jotkut kivat joulunjälkeispartyt.. ;) 

Ja jottei nyt kenenkään tarvi tulla marisemaan että mun toiveet on kalliita niin voin kertoa että toivon myös kahta tietynlaista muovista boolikulhoa, ettei niitä aina tarvis olla lainaamassa, ja ne tais tosiaan cittarissa maksaa sen 9,90e/kpl. Lisäks oon muutenkin lahjojen suhteen todellakin sitä mieltä että ajatus on tärkein, eli ei se hinta vaan se että se lahja on ostettu/tehty just sitä  lahjan saajaa ajatellen! :)

Ps. Vaikka tässä listassa olikin nyt paljon sitä materiaa niin on mulla kuitenkin yksi toive näiden lisäksi joka on ylitse muiden. Se toive on kuitenkin salaisuus, vaikka moni sen ehkä arvaakin, joten sitä en teille täälä aio paljastaa. Sen verran voin kuitenkin paljastaa että sitä toivetta ei rahalla saa.. ;) 

Mitä te toivotte lahjaksi? :)

4 kommenttia:

  1. Ihania nuo astiat, siis nuo nuo nuo..Villeroy & Boch - New Wave

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! <3 Oon niitä hiukoillu jo jonku aikaa mut ne on aika hintavia.. mut ajattelin kyllä et vois niitä keräillä esim. neljälle tai kuudelle.. ;P

      Poista
  2. Komppaan Tulppaa, pääsin nauttimaan aamiaista joka tarjoiltiin ko. sarjan astioilta. Todella tyylikkäät ja itse asiassa hemmetin käytännölliset. Varsinkin noi mukit kun niissä on tuo korva taitettu niin, että siitä hyvän otteen. (Miksi kukaan ei ole keksinyt sitä aiemmin)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla että myös "hyvät käteen", hintaahan noilla on, varsinkin näin opiskelija budjettiin nähden mutta haaveilen kyllä jos vähitellen alkaisi keräilemään edes sen puolitusinaa :)

      Poista