tiistai 11. syyskuuta 2012

Kahdenlaista leivontaa! :)

Viime viikon loppupuoli oli niin jotenkin kiireinen ettei mulla yksinkertasesti ollu aikaa, eikä kyllä energiaakaan päivitellä. Olin koko aika ollu sillä mielellä että lauantaita varten asiat olis hyvässä reilassa ja olin tehny tarkat suunnitelmat siitä kuinka perjantai aamuna käydään kaupassa ja sit kotia leipomaan jne..

No, eipä menny taaskaan ihan ku strömsössä nää suunnitelmat. Torstai-iltana kun jouduttiinkin yllättäen lähtemään tk.n lääkäriin niin meni siinä sit pikkusen suunnitelmat uusiks. Lähdettiin siinä salkkareiden jälkeen varuuks käymässä ja ajattelin että ei paha, varmaan menee se about tunti tai korkeintaan kaks siinä että sittenhän tk menee jo kiinnikin että varmaan sellanen suht pikanen reissu sydänkäyrille vaan ja takasin kotia. Loppujen lopuks päästiin pois sieltä vasta noin puoli kahdentoista aikaan ja kun oltiin lähdössä niin tadaa, auto ei käynnistyny!!! Aikamme siinä sit funtsittiin vaihtoehtoja ja soitettiin parit puhelut ja lolppujen lopuks saatiin kyyti pois sieltä kylmästä.. :S :)

Perjantaina oli sit ollu tarkotus mennä heti aamupäivällä kauppaan mut ei sit päästykkään heti aamusta vaan meni iltapäivään juurikin kyseisen autoepisodin takia. Käytiin sit iltapäivällä kaupassa hakemassa leivontavärkit ja viimeset tykötarpeet lauantain juhlia varten ja ei muuta kun kotiin leipomaan.

Vihdoin kotiin päästyäni alkoiki sit olla ja alkuilta ja mä aloinki siinä sit kohtapuolin heti leipomaan samalla Tuiden kanssa kahvitellessa. Sain muuten Tuidelta super hyviä omenoita niiden omasta puusta ja tarkotus oliskin nyt tällä viikolla niistä sit jotain loihtia. Lisäks Tuide toi rasiallisen sen samana päivänä ite tekemää omenahilloa ja kahvin kanssa palat itse leipomaa omenapiirakaa, kiitos kaikista näistä. <3

Leivoin siis yhden kokeilu mansikka-suklaajuustokakun joka katosikin tosi nopeesti koemaistajien suihin. :D Lisäks leivoin seuraavan päivän juhlia varten marianne-juustokakun joka ei kyllä mun mielestä mariannelta paljoakaan sit loppujen lopuks maistunu, mutta muiden mielestä kylläkin ja kehujakin tuli. :)

Juustokakkujen jälkeen loppuilta menikin sit vähän erilaisen "leivonnan" merkeissä nimittäin Nean lahjan merkeissä. Kuten kaikki tätä blogia vähääkään lukeneet varmaan arvaa, tein siis myös Nealle babyshower-lahjaksi vaippakakun. :) Taijan omaan laitoin aikoinaan vaippakakun koristeeksi pupun mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla jotakin uutta eli päätin koittaa väkertää osasta vaipoista lasten rattaat kakun koristeeksi.

Tätä ei loppujen lopuksi ollutkaan ihan niin helppo toteuttaa kun olin ajatellut mutta muutaman tunnin väkerrettyäni sain kun sainki sekä kakun että vaunut valmiiksi vähän yhden jälkeen yöllä ja siinä kohtaa päätinkin lopettaa siltä erää koska sitten olikin jo PAKKO lähteä vähän tuulettumaan täältä seinien sisältä.. :D

Tässä muutama kuva vaippakakun ja vaunujen tekemisen vaiheista :')

alku..

rullailun puolivälissä..

vaunut :D 
(Joille äiti nauroi, Jenni ehdotti renkaiden poistoa ja muokkausta kehdoksi ja daddy luuli rullaluistimeksi.. :'D

sovittelua..

launtaille jäi nauhojen asettelu ja paketointi..

pohjan viimeistely, pikaliimalla tottakai <3
Mr. J kai tää liima oli just tälläsiä tilanteita varten..?!? ;D

VALMIIIISS! :D

Lisäksi mulla oli tarkotus tehdä myös toisia lahjoja varten sellanen teemaväreihin sopiva paketti mutta koska tykötarpeet eikä aika oliskaan riittäny niin päädyin muut lahjat pakkaamaan ihan vaan paperipussiin :'D Pakettiin lähti siis yllätys, yllätys avonin vauvan hoitotuotteita ja lisäks Ainu-vanulappuja ja muotoiltuja vanupuikkoja, sekä tuttipullo, housut ja pöllöbody. :) 

paperikassiin sujahtaneita juttuja :)

Ja valmiina lähtemään juhliin! :)

Siinäpä se tosiaan vierähti koko perjantai-ilta ja lauantai aamupäivä duunaillessa noita ja muuten valmistautuessa juhliin ja kun noi sain vihdoin ja viimein valmiiksi kaiken muun ohella lauantaina, olikin jo aika lähteä kohti juhlapaikkaa eli Nean & Janin kotia. :)

Koska tästä tuli nyt älyttömän pitkä postaus jo itessään niin päätin tehdä erillisen postauksen itse juhlista eli se luvassa viimeistään huomenna! :)

8 kommenttia:

  1. Joo :D Oli TOSI leppoisa reissu käyrille! :) Kiitos seurasta kuiteski ;) Ja edelleen, molemmat juustokakut oli hyviä! Ja samoin vaippakakku oli onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :) Ja sä ny tykkäät aina mun juustokakuista! ;D

      Poista
  2. Vaude mikä vaippakakku! Ja kyllä noi vaunut musta ihan vaunuilta näytti :)

    VastaaPoista
  3. Noi avon vauva jutut on huippu hyviä! :)) Itse käytän pojalla niitä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en oo ehtiny vielä hirveesti kuulla palautetta asiakkailta mut kiva kuulla että on hyviä! :)

      Poista
    2. Juu ovat hyviä! Me käytetään, tai poika käyttää Avonin sitä pesuneste, vaippaihottuma rasvaa ja niitä kosteuspyyhkei.

      Poista
    3. No ne kosteuspyyhkeet otin iteki just käyttöön, itelle! ;) Hyviä enimmän meikin poistoon illalla jos iskee väsy yhtäkkiseltään :D

      Poista