tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulutoiveissa: Muumia!

Kuten edelliseen postaukseen kirjottelin, oli nää muumitoiveet alunperin samassa postauksessa muiden toiveiden kanssa. Innostuin kuitenkin sit liittelemään näitä kuviakin näistä tuotteista ja siksi postauksesta oli tulossa ihan älyttömän pitkä. Tulinkin sit asiaa pähkäiltyäni siihen lopputulokseen, että teenpä näistä muumitoiveista ihan erillisen postauksen joten tässä niistä. :)

Jos postaus muista toiveista meni ohi ja haluat sen lukea, pääset postaukseen tästä! :)

Arabian muumimuki Hurraa!

Arabian muumimukit Primadonnan hevonen & Talvimetsä

Mun ei alunperin ollu tarkotus alkaa muumukeja keräilemään mutta ennen ku huomasinkaan, oli niitä kertyny aikamoinen määrä ja tällä hetkellä mun muumikokoelmassa taitaa olla muistaakseni 29 mukia. Nää kolme kuitenkin puuttuu vielä ja ne olis tottakai kokoelmaan saatava vielä.. ;) 

Arabian muumisarjan matalalautanen Yhdessä

Matalistalautasista mun kokoelmasta löytyy muumipapan, muumimamman, muumipeikon ja niiskuneiti-lautasten lisäksi tällä hetkellä myynnisä olevat Juoksujalka, Muumitanssi ja kevätsävel mutta kuvassa oleva "Yhdessä" lautanen vielä puuttuu joten se pääsi listalle myös. 

Mukien ja matalien lautasten lisäksi toivon tottakai myös niitä syviä kulhoja, mutta koska niitä puuttuvia on niiiin paljon, niin en nyt jaksanut alkaa niiden kuvia tänne postaamaan. Tällä hetkellä kokoelmasta löytyy kuitenkin vasta viisi syvää kulhoa; seikkailu, Hosuli, Pikkumyy liukumäessä, sekä sesonkituotteista 2007 vuoden Delfiinisukellus ja 2008 vuodelta Rantaelämää.



Muumien Seikkailusarjasta mulla on tähän mennessä ainoastaan muki ja syvä kulho, joten myös matala lautanen, kaadin, tarjoilukulho ja purkit olis tottakai saatava.. ;) 



Eikä unohdeta Muumien Juhlahetki-sarjaa! Sarja koostuu piirakkavuoasta, jalallisista kakku- ja tarjoiluvadeista, mehu/mittakaatimesta sekä keksipurkista ja puuttuu multa ainakin vielä, kokonaan. Niin ihania juttuja löytyis siitäkin sarjasta mutta aika hintavia taitavat olla.. :(

Lisäks toivoisin yhtä tiettyä ihanaa turkoosia muumipeittoa mutta en oo vieläkään saanu selville mistä niitä sais ostettua vaikka oon miten yrittäny googlettaa ja kysellä.. :( 

No joo, eiköhän tässä muumitoivelistassa ja tossa edellisessä postauksessa nyt ollu taas ihan riittävästi toivetta tälle vuodelle.. ;) 

Tykkäättekö te muumeista? 
Löytyykö muumiastioita tai muuta muumisälää? :) 

6 kommenttia:

  1. IHANA KEKSIPURKKI!

    Onneks EN oo pahemmin kiinnostunut muumimukeista yms. Koska jos olisin niin mulla olis menny iha sikana rahaa niihin koska jos mä jotain haluan niin mä myös hankin :D Ennemmin tai myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ehkä kannata ostaa ensimmäistäkään ku niihin jää sit helposti koukkuun.. :D

      Poista
  2. Käsittääkseni jotkut noista Muumikamoista on aika harvinaisia (vanhat) vai olenko käsittänyt väärin? Muistan lukeneeni jostain että tietyt tuotteet olisivat jopa keräilyharvinaisuuksia joista maksetaan huikeita summia. Muuten, tervetuloa Luostariin, laitan sun blogisi sinne seinälle niin porukka huomaa sen sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää paikkansa, etenkin vanhemmat mukit on nykyään haluttuja ja sellaset ihmiset jotka niitä oikeasti keräilee, ovat myös valmiita maksamaan niistä isojakin summia. Alkuperäisen tarran löytyminen mukista pitää myös kuulemma arvoa yllä eli sitä ei kannattaisi tuotteista poistaa. :) Omasta kokoelmasta löytyy ainoastaan yksi muki sitä vanhempaa tuotantoa ja senkin satuin löytämään vahingossa pari vuotta sitten citarin mukitarjonnasta, ihan sillä normimukin hinnalla kun oli jostain varastosta erä niitä löytynyt ;)

      Kittos & tervetuloa lukijaksi myös <3 :)

      Poista
  3. On mulla se yks pikku myy muki, jonka oon saanu lahjaks, mut ei sentää into heränny. enemmän tykkään niist emalimukeista, niitäki oon onneks raaskinu olla ostamatta yhtä enempää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vihree, pikkumyy liukumäessä tai joku sellanen? Vai sellanen vielä vanhempi? Se taitaa olla just sama ku toi mun kokoelman "helmi" eli se mitä ei enää myydä, pikkumyy kun nykyään koristaa muistaakseni keltaista mukia. :)

      Voi noi emalimukit unohdin kokonaan mainita! <3 Mähän ostin äitille viime vuonna joululahjaks sellasen kun se tunnetusti onnistuu hajottamaan aina sen OMAN kuppinsa joka on oltava, ja nyt oon alkanu miettimään pitäiskö munkin niitä.. ihan vaan vaikka pari! Nehän olis hirveen käteviä noin niinku lapsivieraitakin ajatellen kun ei tarvis pelätä rikki menemistä.. ;)

      Vaikka eipä täälä aikuisetkaan muumimukeista saa juoda.. ;D

      Poista