lauantai 3. marraskuuta 2012

Sananen kauneuskirurgiasta..

Ajattelin nyt kirjottaa ihan oman postauksensa tosta meidän toissaviikkoisesta konsultaatio käynnistä kun aihe kovasti puhuttaa ja monia tuntuu kiinnostavan. :) 

Toissa viikon torstaina oltiin tosiaan, kuten aiemmin jo mainitsin, vähän reissussa. Ajeltiin reilut sata kilsaa tyttöporukalla rintakonsultaatioon ja täytyy sanoa että oli kyllä mielenkiintosta! Mä oon muutenkin ollu aina ihan hirveen kiinnostunut kauneuskirurgiasta ja vaikka jo valmiiks kauhistuttaa koulussa tuleva kirran harjottelu kun tuntuu että se ei vaan oo mun juttu, niin kauneuskirurgia on kyllä sellanen juttu joka kiinnostaa. Oon jopa välillä ajatellu että jos joskus hoitotyö perinteisemmässä muodossa ei enää jostain syystä kiinnostaiskaan sit valmistumisen jälkeen niin kauneuskirurgia vois olla se juttu johon vois tulevaisuudessa jollain tapaa suunnata. Jää nähtäväks.. :) 

Konsultaatiosta itessään jäi tosi hyvä maku suuhun koska jo ensinnäkin se että meidät kaks ystävän mukana ollutta kutsuttiin heti mukaan huoneeseen kuuntelemaan jossa konsultaatio pidettiin sen sijaan että oltais jouduttu jäädä ulkopuolelle koska konsultaatiohan ei meitä varsinaisesti kuitenkaan koskenu. Jotenkin tuli sellanen fiilis että se toiminta oli hirveen sellasta avointa jolloin luottamuskin ainakin kyseistä firmaa kohtaan kasvoi. Lisäpisteitä ainakin mun silmissä toi sekin että myös ne mahdolliset riskit, komplikaatiot ja muut selvitettiin mahdolliselle tulevalle asiakkaalle todella hyvin mm. näyttämällä kuvia niistä surullisista epäonnistuneista leikkauksista ja komplikaatioiden turmelemista rinnoista sen sijaan että riskejä olisi millään tavalla vähätelty tai yritetty piilotella. 

Lisäks konsultaation pitäny ihminen sopi hommaansa paremmin kun hyvin koska on itekin ollut rintojen suurennus leikkauksessa kaks kertaa joten tiesi todellakin mistä puhui. Saatiin myös nähdä leikkausarvet ihan livenä eikä ne ollu todellakaan pahan näköset vaikka leikkauksesta oli vasta muutamia kuukausia. Lisäks minä ja ystäväni päästiin jopa kokeilemaan miltä se implantti sielä rinnassa tuntuu ja täytyy kyllä siitä sanoa että yllätyin miten pehmeältä ja luonnoliselta se rinta tuntui! :) Nyt on moni mies kateellinen haha.. ;) Kaiken kaikkiaan jäi siis tosi hyvä fiilis koko konsultaatiosta jo ystävänki puolesta joka jonkun ajan kuluttua tulee saamaan uuden ansaitun rintavarustuksen! ;)

Mitä mieltä te lukijat ootte kauneuskirurgiasta? Menisittekö ite johonkin toimenpiteeseen tai tiedättekö jonkun joka on ollut? Sana on vapaa! :)

4 kommenttia:

  1. mikä firma kyseessä? itellä ollut silikonit myös mielessä, joten kiinnostaisi tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fin-Estin konsultaatiossa käytiin :) Jos on harkinnassa niin suosittelen käymään konsultaatiossa juttelemassa ja sehän on ilmastakin :)

      Poista
  2. Nuorempana aattelin että kauneuskirurgia on hörhöjen ja hyvin pinnallisten tyyppien hommaa, mutta nyt kun alkaa tajuamaan että pikkuhiljaa sitä alkaa itsekin "rupsahtamaan" niin sitä ajattelee paljon suopeammin... :)
    Ja isot kiitokset; kosmetiikka-arvonnan voitto on saapunut ja hyväksi jo todettu!
    -Aada-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onki jännä miten paljoki ihmisten mielipiteet voi alkaa muuttumaan iän myötä. :) Ite oon aina ollu kauheen myötämielinen asian suhteen ja kauheen kiinnostunu aiheesta mut toisaalta ymmärrän myös niitä jotka "haluaa vanheta arvokkaasti" vai miten sitä sanotaan ;) Ja kiva kuulla että on tullu perille ja että tykkäsit, itellä kans vakiotuotteena käytössä! :)

      Poista