keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Arkea vaan..

Mä oikeesti välillä mietin että mihin nää päivät oikeen katoaa? Ja heti kun joku pyhäpäivä osuu arkeen niin aivan oon sekasin että mikähän päivä on menossa. :D Sunnuntai-maanantai yönä ei tullut nukuttua minuuttiakaan kiitos joulun ajan sairastelun joka sotki unirytmiä entisestään ja toissayönä kun yritin sitten mennä (mulle) ajoissa nukkumaan, eli yhden aikaan yöllä niin tadaa, heräsin puoli 5 aamulla aivan pirteenä! Pikkusen piti hammasta purra kun huomas että unenpäähän ei yksinkertasesti enää pääse ja eipä auttanu ku nousta ylös kahvin keittoon. Sain sit aamukahvi seurakseni yhden kaverin ja "pikkusiskon" vauvansa kanssa joten hyvässä seurassa ainakin tuli aamu vietettyä ja tukankin sain siinä kahvittelun ohella värjäiltyä pitkästä aikaa joten mun mielestä ihan hyvin käytetty aamu kuitenkin. ;) 


Päivällä lähdinkin sit ystävän luo kummityttöä moikkaamaan ja sielä sitä tulikin sit istuttua iltaan asti ystävän kans juoruten, ei siis päikkäreitä koko päivänä mikä oli hyvä juttu! Puolen yön aikaan silmät kiinni ja tänään heräsin pirteenä seiskan aikaan! Ehkä tää rytmi tästä taas alkaa muodostuun jahka vauhtiin pääsen.. :) 

Pikkusen on typy kasvanu, Mila 7.1.14 <3

Ollaan muuten kummitytön isosiskon kanssa sovittu tällänen "varakummityttö"-juttu ja sielähän se varakummitypy odottelikin jo ikkunalla kun kylään menin ja heti oli halimassa. Halin lisäks sain niin super sulosen kortin että hyvä kun ei tippa tullu linssiin. <3 Kortin kannesta löytyi iso kasa sydämiä ja sisäpuolelta mm. kuva mun unelma poikaystävästä, täytyy sanoa että vähän taitaa samaa näköä olla joo.. ;) 



Tähän päivään taitaakin kuulua siivoilua, sähköpostirumbaa ja aikataulujen vääntöä. Viimeistään perjantaina on näillä näkymin luvassa pitkästä aikaa jotain jota todella odotan niin innoissani etten meinaa housuissani pysyä! :D Perjantaita ja viikonloppua kohti siis! :)

Sellasta tänne tänään, arkea vaan mutta en valita. <3

Onko muita arkipyhistä sekaisin olevia? :) 

4 kommenttia:

  1. Ihana Mila :) Joo, täälä Tervajoellakin ollaan niin sekasi päivistä että! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Hyvä etten oo ainut! :) Muutenki ollu ihme säheltämistä nää päivät ja sit vielä ihan hukas päivissä :D

      Poista
  2. Kiitos mukavista hetkistä <3

    VastaaPoista