torstai 3. heinäkuuta 2014

torstai toivoa täynnä..

Helou, helou..
Nyt pukkaa kuvatonta pikapostausta johtuen siitä että halusin ensinnäki testata miten uudella puhelimella bloggailu onnistuu, ja toiseks siitä että me ollaan reissun päällä! ;)

Pari viime päivää on kulunu ihan vaan hengaillessa, siivotessa ja ystäviä treffaten ja eilen kun loppujen lopuks kotiuduin niin olin aivan liian väsyny päivittääkseni. Suunnittelin sit että tänään päivittelen paristaki jutusta mutta en tullu ajatelleeks että mullahan on tänään leikkauspäivä! Oikeesti, miten tollasen voi unohtaa tai olla tajuamatta että ehkei tänään nyt enää mitään tän kummempaa sit päivitellä.. :D

Eilen satoi koko päivän mutta tänään paistaa aurinko ja tottakai se helottaa sit täysillä kun on autossa istumista luvassa. No, onneks enää reilu tunti niin mä köllin jo leikkauspöydällä, jännä ettei taas tän kummemmin jännitä, vielä.. 

Jokatapauksessa tarkotus nyt oli vaan tulla kertomaan että bloggailuinto on edelleen päällä mutta seuraavaa kunnon kuvallista postausta sopii odotella ilmestyväks ehkä viikonlopun aikana tai ihan viimestään ens viikon alussa. :)

Nyt mulle tsempit ja toivotaan että kaikki menee kuten pitää, ja teille muille muksaa torstaita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti