maanantai 25. elokuuta 2014

Rillitöntä elämää

Vadap, vadap?!
Maailman laiskin bloggaaja ilmoittautuu! :D Ärsyttää tää aikaansaamattomuus kun kovinkin usein tekis mieli kirjotella mutta sit ei saa aikaseks.. No, jospa nyt taas vaihteeks edes jotain kirjottelis kun inspiraatio iski. ;)

Viimeks oon tosiaan kirjotellu joskus heinäkuussa ja sillon tiesin että ihan syystä ei ehkä tuu pariin päivään bloggailtua mutta että näin pitkään aikaan.. pikkusen venyi ne pari päivää.. :D No mutta joo, olin siis silloin matkalla seinäjoelle ja niinkun aika monet blogin ulkopuolella oikeesti tuntevat jo tietääkin niin oon siis käyny silmien laser-leikkauksessa, apua öö reilu vuosi sitten, ja nyt heinäkuussa fiksattiin vielä vähän sit tota toista silmää uusintaleikkauksella.

Joku ehkä muistaakin kun mun blogissa vielä oli se "haavelista" tuola välilehdissä ja sielä oli yhtenä haaveena tää rillittömyys. Nyt reilu vuosi leikkauksesta ja tyytyväisempi en vois olla! En siis oo katunu hetkeekään että leikkaukseen menin, ite toimenpide ei ollu yhtään niin kauhee kun kuvittelin ja vaikka mullakin rillit oli 2,5-vuotiaasta eli niihin olin ehtiny todellaki tottua niin ah, miten onkaan oikeesti helpottanu elämää rillittömyys! En siis kadu hetkeekään ja suosittelen kyllä omalta osaltani kaikille jotka vaan mahdollisest vähääkään harkitsee! :)

Siinä vielä kuvat laseilla ja ilman, parempi ilman vai laseilla? :) 
(Rillikuvassa tosin frendin "rillit" ilman vahvuuksia että seki otettu leikkauksen jälkeen mutta vikat ajat rilleillä meni just tollasilla paksusankaisilla kun ne omat onnistuin hajottamaan..)

Vaikka ite tykkäänkin elämästä ilman laseja niin toisaalta, olis ne lasitki kivat, JOS niitä vois pitää vaan sillon kun siltä tuntuu.. ;) 

Sellasta tänne siis tällä kertaa. Jos haluatte tietää mtä muuta tässä blogihiljaisuuden aikana on tapahtunu ja touhuiltu niin instagramissa voi tsekkailla! :) 

Ps. Tänään alkoi BB, kuinka moni kattoi ja joko on ne omat suosikit/inhokit löytyny? :)

Nyt hyvää yötä & reipasta alkavaa viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. On katsottu ja inhokit sekä suosikit on selvillä :) Kokemuksesta kyllä tiedän, että lista saattaa muuttua ja suosikista tulla inhokki tai toisinpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no niin voi kyllä helposti kauden aikana käydä! :) Mulla aika usein yllättävän nopeestiki löytyny ainaki lemppari joka useimmiten pysyny ihan loppuun asti lempparina mutta tällä kaudella ei oikeen kukaan oo vielä lunastanu lempparin paikkaa, ehkä se lemppari sit löytyy kun viikko tai kaks tätä kautta kulunu :)

      Poista