perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pitkän ajan jälkeen kuulumisia

Eipä oo vissiin puoleen vuoteen tullu kirjoteltua ja paljo jopa mainitsemisen arvostakin on varmasti jääny välistä. Hetken aikaa on taas tehny mieli kirjotella ja kun nyt kerran pari tuntia tässä koululla on luppoaikaa niin ajattelin jos jotain pitkästä aikaa kirjottelis. En edes muista mihin oon lokakuussa jääny, muuta kun et sillon remontoitiin ja paljon, joten jatkan nyt sit suosiolla tästä hetkestä ja kirjottelen sit ehkä jotain vanhempia juttuja jos mieleen jotain mainitsemisen arvoista tulee.

Tää hetki voi olla ehkä pahin mahdollinen aika jatkaa bloggausta koska tää kevät on ollu, ja tulee vielä jatkumaan kiireisenä ja jutut saattaa aika pitkälti olla luokkaa "opiskelu sitä, opiskelu tätä". Muutenkin koulujuttuja saa näpytellä sen verran että saa nähdä riittääkö motivaatiota enää sen lisäks tänne blogiin näpytellä. Toisaalta taas ajattelen että tää vois olla hyvää vastapainoa kouluhommien näpyttelylle ja ehkä ne läheisimmät frenditkin säästyis edes muutamilta stressihöyryjen päästelyiltä jos niitä purkais välillä tänne blogiinkin, ehkä.. :D

Tosiaan lukkari on tammikuussa ahdettu niin täyteen kun olla ja voi ja tarkotus oli vääntää 5 kuukauden aikana enemmän kun mitä normaalisti tehdään vuodessa. Nyt näyttää siltä että muutaman pisteen päähän tavotteesta jäädään mutta toisaalta, asiat on edenny niin paljon verrattuna aiempaan että en nyt tästä aio mitään "revin tukan päästä"-stressiä itelleni ottaa, vaikka kieltämättä vähän harmittaa, jopa suoraan sanottuna vituttaakin aika ajoin.

Koska koulu on täyttäny mun arkea nyt niin paljon niin pakko sanoa tähän väliin super iso kiitos kaikille ihanille ystäville jotka ootte jaksanu tukea ja tsempata, ei enää kauaa niin tää on tältä keväältä ohi! Kiitos kaikista kannustavista sanoista & perseelle potkimisista niinä hetkinä kun on tullu fiilis että hanskat tiskiin, niitä hetkiä on riittäny. Kiitellään sit enemmän vielä kun paperit on joku kaunis päivä kouras mut tää nyt oli tällanen väliaika kiitos, ootte korvaamattomia. <3

Jottei tääkin menis nyt ihan pelkäks koulusta jaagaamiseks niin sen verran voin sanoa että kun tää urakka alkaa olla tältä keväältä ohi niin tää nainen karistaa Suomen tomut ekaa kertaa jaloistaan ja suuntaa ihanien naisien kans ekaa kertaa elämässä etelän lämpöön! <3

Oikeesti en malttais millään enää odottaa sitä päivää kun lähdetään ja päiviä lasketaan jo kovasti, okei, on niitä laskettu jo viime kesästä lähtien kun reissu varattiin.. ;) Saa nähdä miten selviydyn lentämisestä, en oo koskaan lentäny joten pientä paniikkia on havaittavissa.. Toisaalta taas, jos kaikkea pelkää niin mitään ei voi elämässä tehdäkään, eiks se niin mee?

Onko muilla reissuja tulossa & minne suuntaan? 
Mitä tänne blogimaailmaan yleensäkään kuuluu? :) 

Tarkotus olis oman bloggaamisen lisäks alkaa taas aktiivisemmin myös lukemaan muiden blogeja, vastapainoks tentteihin lukemiselle, joten jos just sulla on blogi jolle mahdollisesti haluat uuden lukijan niin linkkiä kommentteihin! :) 

Myös postaustoiveet on edelleen tervetulleita & koska ainakin tää postaus jäi nyt ilman kuvia niin instasta löytyy paljon kuvia viime aikojen jutuista & sielä voi myös huudella omia ig-nickejään :)

2 kommenttia:

  1. Älä suotta lentämistä stressaa, se on yllättävän rentouttavaa jos pystyy asennoitumaan hyvin! :--)
    Täälläkii lasken öitä ulkomaille lähtöön, vaikka itse suuntaankin etelän sijaan Krakovaan, yaay!

    <3 hihitysta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kommentista :) Tuli viime postauksen jälkeen postaustauko joten kommenttiin vastaaminenkin jäi mutta tosiaan oikeassa olit, ei se lento niin paha ollutkaan ja todellakin oli reissun arvosta :)

      Poista