torstai 18. kesäkuuta 2015

Paluu blogistaniaan, osa ties miten mones..

Oon ehkä surkein bloggaaja ikinä ainakin mitä tulee postaamistahtiin. En edes halua kattoa millon oon viimeks kirjotellu, sen muistan että keväällä se oli, ennen reissua just sillä hetkellä kun kouluhommien kanssa oli kaikista kiireisintä ja halusin muka alkaa taas kirjottelemaan, siitäkin huolimatta että tiesin sen jäävän taas siihen yhteen kertaan koska en vaan olis ehtiny eikä olis ollu energiaakaan.

Mietin pitkään poistanko koko blogin, alotanko uuden vai jatkanko tätä vanhaa. Kuitenkaan en halunnu kokonaan bloggaamista lopettaa koska se on antanu mulle kuitenkin niin paljon vaikken kauheen ahkera ookkaan ollu, ainakaan mitä tulee viime kuukausiin, ja koska kirjottaminen on aina ollu mulle yks keino purkaa kaikki. En myöskään halunnu alottaa kokonaan uutta blogia vaikka se oliskin voinu olla ihan hyvä vaihtoehto sekin, mutta kun täälä blogissa on kuitenkin niin paljon muistoja. Sikspä päätinkin nyt kokeilla, taas, jatkaa kirjottelua täälä vanhassa blogissa, onnistuu sit tai ei, itellenihän mä tätä vaan kirjottelen ja toivonkin että kirjotusinto nyt syttyis taas ja saisin jatkossakin ihania muistoja talteen tänne. 

Tosiaan turkin reissusta, ja etenkin niistä lennoista, selvittiin ja oli kyllä niin huikee reissu! Siitäkin huolimatta että onnistuin saamaan flunssan sielä turkin lämmössä niin wou, koska pääsee takas?? Toi aika mikä oltiin oli kyllä aivan liian lyhyt ja vaikka niin moni turkkia tuntuukin mollaavan niin ite kyllä tykkäsin ja paljon! Kiitos naiset vielä matkaseurasta jos satutte tätä lukemaan! <3 Koska reissusta olis niiiin paljon kirjotettavaa ja kuviakin olis vaikka muille jakaa niin ajattelin että voisin kirjotella tosta reissusta sit ihan oman postauksen jahka saan kaikki kuvat koneelle niin olis sit täälä blogin puolellakin siitä jotain muistoja tallessa. :) 


Tosiaan reissun jälkeen mulla olikin enää muutamat tehtävät ja yks tentti, jota ei sitten edes ollut vaan menin turhaan koululle, eli nyt oon niin lomalla! <3

Mitään sen kummempia lomasuunnitelmia ei oo, viroon meinattiin maanantaina extempore lähteä käymään mutta se ei sit onnistunutkaan koska se reissu jolle oltiin lähdössä oli loppuunmyyty, niin mun tuuria. En muuten oo virossakaan ollu koskaan aiemmin ja koska kesän aikana saatettais sinne vielä olla paremmalla onnella suuntaamaassa niin jos jollain on jotain paikkoja missä kannattais käydä, suositella niin vinkkejä otetaan mielihyvin vastaan.. :) 

Tässä kai nyt tältä erää, katotaan josko tää tästä taas lähtis..

Mitäs kesäsuunnitelmia ja ennenkaikkea juhannussuunnitelmia muilla? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti