torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivää..

teille kaikille ihanille lukijoille! :) 
Tää päivä on menny rauhallisissa merkeissä kotosalla loikoillen, Taijan & Jennin kanssa kahvitellen, sekä tottakai ihanan pienen Melinan hymystä nauttien. <3 Mulla oli tarkotus tänään päivitellä enemmänkin mutta taitaa nyt jäädä kun piti alkaa noita linnanjuhlia katselemaan. Päivittelen huomenna sitten enempi menneiltä viikoilta ja jo juhlituista juhlista. Lauantainahan on taas juhlan aika kun tämän kummitädin minitypy saa vihdoin nimen, jännittävää! <3

Anyway halusin vaan tulla tässä linnanjuhlien pällistelyn lomassa pikaisesti toivottelemaan teille ihanille lukijoille ihanaa & rauhallista itsenäisyyspäivää! <3


 Katsotteko te linnanjuhlia? :)

4 kommenttia:

  1. Hyvää Itsenäisyyspäivää sulle Darde rakas!
    Ei, en katso linnan juhlia enkä edes muista koska olen katsonut. Varmasti ihan kelvollista katsottavaa mutta enemmin ammun itseäni jalkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Pepposelle! <3

      Haha, elä ammu, se voi sattua.. Ja hei, on tää siinä mielessä kelvollista että hyvä tekosyy välttää siivoaminen.. ;) Vaikka eihän pyhäpäivänä edes saa siivota, eihän?!? ;)

      Poista
  2. No tossa yks blogikaveri (nainen) kerto kuinka se oli tehnyt suursiivouksen päivällä ja istui nyt tyytyväisenä iltaa tv:n ääressä. Näin ne jotkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mäkin suunnittelin tekeväni mutta hupsista helvetti miten kävikään.. ;D

      Poista