sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Selittelyn makua..

Moikkamoi! Nyt täytyy oikeasti tunnustaa että ihan hävettää tämä blogihiljaisuus, varsinkin kun syynä on isolta osin ollu ihan vaan laiskuus! No okei, onhan tässä nyt ollu kaiken maailman joulukiireitä ja loppuvuoden koulustressiä ja ja ja.. Niin, vaikka ja mitä mutta silti ei mitään sen kummempaa. Okei, vähän on selittelyn makua nyt mulla mutta niin.. :D 

Kävin tossa äsken mielessäni läpi tän vuoden juttuja mistä en oo vielä syystä tai toisesta postaillu mutta joista haluan ehdottomasti postailla edes jotain että jää sit tännekkin jotain muistontynkää. Kun näitä nyt oli kuitenki jonkun verran kertyny varastoon, johtuen juurikin tästä loppuvuoden laiskuudesta, niin tulin siihen tulokseen että tässä nyt jossain kohti kun ehdin niin laitan tonne sivupalkkiin jonkun näköstä "tulevia postauksia"-namiskaa, niin tiedätte tekin ihanat lukijani sit vähän mitä tuleman pitää. :) Laitan sinne siis niin jutut mistä oon aatellu postata, kuin myöskin ne muutamat postaustoiveet joita tuli sillon sen yhden arvonnan yhteydessä ja jos teillä on jotain postaustoiveita niin niitä voi nyt sit jättää niin lisäilen nekin listaan niin onpahan sit mistä valita kun kirjottelukärpänen taas iskee.. ;) 

Koska tätä vuotta on enää nää pari päivää jäljellä ja mulla olis, näin lomallakin, koulujuttuja mitä olis pakko vielä tänään ja huomennakin kirjotella niin oon melko varma että noi edellä mainitut postailut menee ens vuodelle. Toisaalta, onhan se kiva sit ens vuonnakin muistella tän vuoden kohokohtia, vaikkakin jo varmaan sit heti ens viikosta lähtien. ;) Tästä huolimatta mulla olis ainaki yks postaus mielessä minkä yritän ehtiä postailla vielä joko tänään tai huomenna, luultavasti alottelen tänään ja jatkan huomenna. :) 

Mutta nyt mun täytyy alkaa valmistautumaan ystävän pikkuherran 1-vuotis synttäreitä varten. Luvassa siis ihan vaan vaihteen vuoks juhlintaa. :) Ihanaa ja lepposta päivää teille ja nauttikaa nyt tästä tämän vuoden viimeisestä sunnuntaista oikeen täysin rinnoin niin jaksatte sitten pistää niitä uudenvuodenlupauksia täytäntöön jos sellaisia meinaatte tehdä.. ;) 

Miten te meinaatte uuttavuotta juhlistaa? Joko lupauksia on tehty? ;) 

Ps. Niitä mahdollisia postaustoiveita voi siis jättää esimerkiksi tämän postauksen kommenttikenttään :)

8 kommenttia:

  1. Heippa! Käypä mun blogissa osallistumassa arvontaan, jonka palkintona on mittatilausvillasukat! :) Hyvää uutta vuotta sinne!

    Piukku / http://piukkutahtoo.blogspot.fi/2012/12/piukku-arpoo_27.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pitääpä käydä osallistumassa, tälläsenä vilukissana tulis tarpeeseen, varsinki ku onnistuin uusista talvikengistäki jo saamaan pohjan rikki..?!? :D Kiitos vinkistä ja hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

      Poista
  2. Lupauksia ei ole tehty eikä tulla tekemään sillä jos jotain päättää, niin se on avian sama mikä päivä silloin on menossa. Todella hyvää uutta vuotta, juhlihan rauhallisesti ettei ens vuosi ala kauheassa morkkiksessa tai jonkun hieman *köh*köh* erikoisemman herrasmiehen kainalossa ;D

    Ps. Muistat sitten kans kirjoitella ettei tarvitse tulla antamaan selkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mulla on ainakin näillä näkymin tarkotus ihan selvinpäin ja turvallisesti kaveriporukassa uusvuosi vietellä ja morkkiksiakaan harvemmin tulee harrasteltua, ONNEKS! ;D

      Ja mitäs jos mun uuden vuoden lupaus on se ettei näin pitkää blogihiljaisuutta enää tule? :D Hyvää uutta vuotta sinnekin! :)

      Poista
  3. Meidän piti mennä kylään mutta siellä olivat parahiksi sairastuneet... että kotosalla taitaa mennä ilta.
    Mukavaa onnekasta uutta vuotta sinnekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! :/ Meidän piti kanssa olla ajoissa liikkeellä vaikkei sen kummempia suunnitelmia ollutkaan mutta jouduttiinkin käymään terveyskeskuksessa vielä illalla joten loppujen lopuks päästiin liikkeelle vasta joskus 23.30 aikoihin ja samalla tuli missattua kaupungin järjestämä ilotulituskin mutta ehkä ensi vuonna.. :)

      Poista
  4. No kiitos kiitos. Katsokin sitten että sitä tekstiä alkaa tulemaan sillä vanhan jalat väsyy jos täällä joutuu turhan takia ramppaamaan ;)
    Äläkä mulle tule valehtelemaan että olet morkkisvapaa yksilö sillä tiedän että teillä nuorilla naisilla sattuu ja tapahtuu, minkä johdosta tulee niitä "Ei jumalauta mistä mä tuonkin oon pokannut"-tilanteita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lupaan ainakin yrittää päivitellä edes suhteellisen säännöllisesti! :) Ja kyllä, aikalailla morkkisvapaa yksilö taidan olla, okei tunnustan että toisinaan tulee hetken harmiteltua jos tulee sanoneeksi turhan rumasti tai tiukasti jollekin mutta muuten oon sitä mieltä että morkkis on turhaa itsensä kiusaamista eikä kuitenkaan saa esimerkiksi jo tehtyjä juttuja tekemättömiksi.. Tätä tulee paasattua aina muillekin että sikäli ainakin suht morkkivapaa tyyppi.. ;)

      Poista