tiistai 26. helmikuuta 2013

Talvilomaviikon ensimmäinen päivä

Ensimmäinen päivä viikon kestävästä talvilomasta oli kyllä siis jo eilen mutta olin liian laiska kirjottaakseni eilen enää yhtään mitään. :D 

Sunnuntai-maanantai yö meni tosiaan vähäisillä yöunilla, blogaten ja Oscar-gaalaa sivusilmällä pällistäen. Aamu kuudelta alkoikin sit kuitenkin yllättäen sen verran paljon väsy painaa, että painuin vielä pariksi tunniksi peittojen alle ja sainkin jopa unen päästä vielä hetkeksi kiinni. :) 

Heräämisen jälkeen keittelin kahvit ja valmistauduin päivään josta ei sit touhua puuttunutkaan. Päästiin kerrankin ajoissa liikenteeseen porukalla kun Jenni kävi noukkimassa mut, Taijan ja Melinan kyytiin ja suunnattiin ystävän luo leikkimään ja kummitypyä katsomaan. :) Samalla päästiin edellisen päivän lastensynttäreiden rääppiäiskahville joten herkkujakin oli kahvin kanssa tarjolla. :)

Melina matkalla leikkimään :) 

Herkkuja tarjolla! :) Edellispäivän lastensynttäreiden jäljiltä oli jääny vielä mm. Nean leipomaa super hienoa angry birds-täytekakkua ja muffareita :) 

Siinä kyläillessä hurahtikin sitten heti muutama tunti ja hälinää kyllä riitti kun yhtäkkiä lopputulos olikin se että samasta talosta löytyi neljä kovaäänistä aikuista ja yhteensä kuusi, vähintäänkin yhtä kovaäänistä lasta! :) 

Väsynyt leikkijä :) 

Liekö syynä tuntien leikit vai se meteli ja hälinä mikä meistä kaikista lähti mutta kotimatkalla alkoi yhtä sun toista haukotuttaa eikä aikaakaan kun takapenkiltä jo kuului yhden pikkusen kuorsaus. :D

Kotiin tultua sainkin sit vielä kahvivieraita ja pienen odotuksen jälkeen postipate saapui tuomaan uusinta Avonin lähetystä. Loppuilta kuluikin sit vähän rauhallisemmissa merkeissä pienten päikkäreiden, kaunareiden ja asiakkaiden tilauksien pussittamisen parissa. :) 

Kaiken kaikkiaan oli kyllä kiva päivä ja tulipa kerrankin lähdettyä ajoissa liikkeelle siitä huolimatta että yöunet jäi lyhkäsiksi ja aamulla olis voinu kääntää vaan kylkeä. ;) 

Miten teidän muiden lomaviikko on lähteny käyntiin? :) 

4 kommenttia:

  1. Päivät menee todella nopeasti, asia minkä olen huomannut tässä sairaslomalla ollessani. Vähänkin pidempään jos nukkuu niin hetkessä ollaan jo iltapäivässä ja siinä se päivä sitten olikin. Jos jotain meinaa saada aikaiseksi niin se on noustava aikaisin tai muuten jää tekemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta ja joinain päivinä tuntuu että koko päivä on pilalla jos on tullu nukuttua liian pitkään. Vaikkakin mä nyt välillä skitsoilen jo siitä jos on tullu nukuttua vaikka 10 kun toisina aamuina tuntuu että jo sillon päivä on ohi.. :D Pitäis kai vähä oppia tostakin että heräis ajoissa mutta ettei nyt kuitenkaan maailman loppu ole jos VÄHÄN pidempään nukkuu.. Se on sit eri jos oikeesti menee sine iltapäivään, sillon voi jo vähä kiukkuillaki itelleen.. ;D

      Poista
    2. maa! oli kivaa..ja herkut oli maittavia! :) <3 ja seuraki oli jees! - hakasulku

      Poista