perjantai 1. maaliskuuta 2013

Heippahei talviloma

Yöllinen moikka ihanat! :)

 Mulla oli hirveesti suunnitelmia tälle talviloma viikolle kuinka pitää siivoilla ja käydä kirpparilta varaamas pöytä, treffata kavereita, tehdä yks roikkumaan jääny koulutehtävä pois alta ja ties mitä.. Vaan mitä oonkaan saanu aikaan tän viikon aikana joka onki jo kohta ohi?

No, kavereita on tullu treffattua kyllä ihan joka päivä, kuinka yllättävää, mutta siihen se sit jäikin.. Kirpparille en oo "ehtiny" ja koulutehtävää varten luettava kirjakin kummasti odottelee lukemista edelleen samalla paikalla mihin sen jo noin pari viikkoa sitten käsistäni laskin.. Siivoamisenkin alotin tossa pari tuntia sitten, keskellä yötä tottakai.. :D 

Tiistaina tuli nukuttua myöhempään ja koko päivä tuntuikin sit menevän ihan ohi ennenku se oli kunnolla alkanutkaan. Illalla sit turhauduin sen verran paljon kotona pykimiseen että ilmotin Jennille että johonkin on päästävä täältä neljän seinän sisältä. No, ei muuta ku kahvit matkamukiin ja matkaan siis..


Mitään sen kummempaa määränpäätä ei ollu ja loppujen lopuks eksyttiin lapualle! :D Pörrättiin siis sellaset reilu 80km ihan vaan huviksemme ajan kuluks lapualle jossa Jenni kävi kaupassa ja sit käytiin syömässä jonka jälkeen pörrättiin takas.. No, kului se ilta niinkin ja saipahan taas funtsittua kaiken maailman jutut siinä pörrätessä ja muusikin pauhatessa taustalla, terapeuttista! :) 

Keskiviikkona pääsinkin sit taas jo ihmisten ajoissa hereille ja jopa liikeelle koska olin jo edellis viikolla sopinu että meen hetkeks hoitamaan kummitypyä että pääsee mama viemään vanhempia lapsia leiribussiin. Typy sattuikin sit olemaan just päikkäreillä eikä ehditty päikkäreiden jälkeen kun hetki hengailla ja syödä pullollinen maitoa kun mamakin jo kotiutui joten aika lyhyeks jäi meidän laatuaika. 


Tää päivä onki sit kulunu ihan vaan kotona, kahvia on tullu litkittyä urakalla vaikka tarkotus oli vähentää mutta kun.. Jenni, Taija ja kummitypy vanhempineen kävi vierailemassa niin.. Selityksiä kyllä löytyy mutta vähän nyt mietin että miten selitän sitten sen että tälläkin hetkellä, kellon ollessa puoli kaks yöllä, istun yksin tässä bloggaamassa ja juuri keitetty kahvi kuppivieressä.. (Okei, toka kuppi jo..


No mutta, jos nyt joku selitys pitää keksiä niin vetoan siihen, että kuten aiemmin kirjoitin, aloitin siivous-urakan tossa pari tuntia sitten joten pitäähän nyt kaffipaussi välillä pitää.. jopa näin yöllä.. ;) 

Siivouksesta puheenollen, tehtiin Taijan kanssa yks diili liittyen siihen, että jos se on siivousapuna niin mä oon sit joskus lapsenvahtina niin että se saa nukkua 12 asti päivällä.. :D Lopputulos nyt kuitenkin oli se että Taija vaihtoi verhot ja pyyhki peiliovet.. jonka jälkeen se häipyi nukkumaan..:D Että vähän nyt mietin tuliko sen alkuperäsen diilin ehdot nyt sit kuitenkaan ihan täytetyiks..?! ;) 

Mutta joo, tää nyt oli tällänen turhaakin turhempi postaus siitä miten en oo tällä viikolla saanu aikaan oikeestaan yhtään mitään! :D Olkoon ens viikko sitten tehokkaampi tai jos oikein innostun niin onhan tätäkin viikkoa vielä pari päivää.. Tosin itseni tuntien, viikonloppu taitaa mennä liikenteessä, selvin päin tietty, ja päivät sit nukkuessa ja seuraavaan iltaan valmistautuessa.. :D 

Mun lemppari kahvikuppi josta ei kyllä parane kenenkään muun juoda! :D 

Mutta joo, nyt kahvikuppi tyhjäks ja jos sit siivoilis tehokkaasti vielä tän viimesen puolituntia ennen rikostutkijoita, oon niin koukussa, sekä ohjelmaan että siivoukseen! :) Sit kello onki jo taas kolme joten vois vaikka painua pehkuihin ettei menis sit koko huominen päivä nukkumiseen.. 

Hyvää yötä kaikille! :) 

8 kommenttia:

  1. Suulliseen sopimukseen kuului vain peiliovien pyyhkintä :) Allekirjoituksen jälkeen lisäsit tuon verhojen vaihtamisen :P Tai ainakin todistajalta meni muu ohi :F Oli nimittäin senverran hyvää piirakkaa mitä se riiviö toi mukanaan et muu unohtu :P :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA pölyjen pyyhintä.. jotai ei tapahtunut paitsi mun omasta toimesta! ;) Että kyllä se homma jäi nyt vähä puoli tiehen mutta onpahan mulla huomennaki tekemistä.. tai sunnuntaina.. Tai ens viikolla.. ;D

      Poista
  2. Hyvä et pysyt aktiivisena ens viikonkin :P Mä oon silti sillä kannalla et saat mennä super nannyksi :F

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minkä ens viikonKIN..?! ;D Ja joo, meen kyllä ihan mielelläni että ei sillä.. :)

      Poista
  3. Joo ja tänne pitää muistaa tulla ens viikon keskiviikkona taas nannyilemään Milan kanssa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä! <3 Ehkä sit ehditään muutaki ku nukkua ja syödä :D

      Poista
  4. Lomalla pitää lomailla eikä tehdä mitään töitä, ehtii niitä tehdä sitten....joskus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se vähä niinki mutta olis vaan ollu niin kiva kun olis noita rasteja saanu hoidetuks alta.. mutta kuten sanottu, joskus sitte.. ;)

      Poista