sunnuntai 31. elokuuta 2014

Keskiviikon tunnelmia

Huhhuh miten nopsaa tää viikko onkaan menny! Tuntuu että just oli tiistai ja oltiin ystävien kanssa viettämässä iltaa ja nyt onkin taas jo sunnuntai. Tiistain jälkeen ei oo ehtiny edes bloggaileen kun tuntuu et kokoaika on ollu jotain ja jos ei oo ollu menossa jossain niin sit on aika kulutettu lähinnä päikkäreihin! :D Flunssa ollu seurana nyt jo kaks viikkoa joten puolikuntosena on tääki viikko vedetty mutta ihmeen hyvin oon jaksanu! ja nyt tuntuu että alettais olla ehkä jopa jo voiton puolella. :) 

Keskiviikolle oltiin tosiaan ruotsista tulleen ystävän Lindan kanssa sovittu suunnitelmiks että lähdetään johonkin lasilliselle alkuillasta että saadaan kerrankin vaihtaa rauhassa kuulumisia oikeen ajan kanssa. Tarkotus oli lähteä liikkeelle jo kuuden aikaan mutta taidettiin molemmat maata siihen aikaan vielä peittojen alla päikkäreillä joten päästiin sit vasta lähemmäs puoli kasia liikkeelle ja suunnattiinkin Corneriin. :) No, kuulumisia vaihdettiin ja lasillisetkaan ei jääny ihan niihin yhtiin vaikka suunnitelmana oli että lähdetään "yhdelle", no sovittiin että mm. tarjottuja juomia ei lasketa joten menihän toi nyt sit loppujen lopuks melkeen niinku suunniteltiin.. ;) :D 

Kympin aikaan mun serkku Jenni liittyi seuraan ja jossain kohtaa kun ne mun ja Lindan yhdet oli muuttunu lähemmäs sitä varmaan 11 niin siirryttiin Hulluun Pulloon kattomaan olisko tuttuja liikkeellä. Muutama tuttu bongattiinkin ja mikäs siinä hengaillessa ja karaokea kuunnellessa, yhtäkkiä kello oliki jo puoli 3 ja mulla herätys seuraavana aamuna puoli kahdeksan.. Nice! Mutta kannatti, oli super kiva ilta että kiitos vaan kaikille jotka meidän seurassa olitte. :) 

Tässä vielä muutamia kuvia keskiviikolta, Instagramista löytyy lisää :) 
Sellanen keskiviikko meillä! :)

Onko muuten muut säilyny vielä ilman syysflunssaa? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti