keskiviikko 27. elokuuta 2014

Tyttöjen tiistai!

Tänään aamu alkoi ihanasti aamukahvi kutsulla naapuriin ystävän luo ja kun sinne sain vihdoin itseni suoraan sängystä kammettua niin sielä odottikin valmiina kahvin lisäksi myös tomaatti-munakas ja lautasellinen vesimelonia pilkottuna, arjen luksusta kun ei aina tarvi aamukahvia keitellä ite vaan saa mennä valmiiseen pöytään ja onhan ne aamukahvitkin kivempi juoda hyvässä seurassa. :)
Tänään tosiaan oli myös vihdoin pitkän odotuksen jälkeen se päivä kun mun ihana nykyisin ruotsissa asuva lapsuuden ystävä Linda saapui viikoksi Suomeen joten luvassa oli treffit meidän toisen lapsuuden ystävän Jutan luona. :) Mietittiin aluks että oltais menty johonkin ravintolaan syömään mutta päädyttiin siihen että kotioloissa on kivan rentoa ja kun mekään ei mitään maailman hiljaisimpia yksilöitä olla niin ajateltiin että kotioloissa saadaan ihan kaikessa rauhassa nauraa ja kailottaa kuulumisia.. ;) 
Päikkäreiden ja suihkun jälkeen suunnattiin siis kaupan kautta Jutan luo ja kun ei ravintolaan lähdettykään syömään niin päätettiin että luvassa on tortilla ilta ja lisäks ostettiin vielä parit dipit ja porkkanoita ja kurkkua dipattavaks. :) Sekä ruoka että seura oli tosi hyvää ja ilta menikin yhdessä hujauksessa kun juttua riitti monen kuukauden jälkeen. Hiukan ennen puolta yötä sit kotiuduin kun toisella oli takana pitkä reissupäivä ja me muut alettiin muuten vaan olla väsyksissä. Huomenna sit uus päivä ja uudet suunnitelmat, nyt ajattelin kattoa vielä netistä tän päivän jakson salkkareita ja sit hyvillä mielin untenmaille. :)

Seuraako muut salkkareita? :) 

Ps. Pari kommenttiakin oli blogiin nyt näiden parin tekstin bloggailun jälkeen ilmestynyt ja ette uskokaan miten paljon se on piristäny mieltä eli kiitos kommentin jättäneille. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti