keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Go Vaasan Sporttiiiiii!

Moinen otsikko nyt oli ihan melkeen jo PAKKO laittaa ihan vaan siitä syystä että oman kaupungin pojat tosiaan vei mestiksen mestaruuden tänään kotiyleisön edessä maalein sport 2-jokipojat 1, jeii hyvä Vaasan Sport!!! :)

(kuva lainattu yle.n sivuilta)

Mut joo se lätkästä! Eilen en sit ylläri jaksanukkaan enää päivittää sen enempää ku tuli taas sellanen kummallinen ällöhuono olo yhtäkkiä kylään ja päädyinki sit pällisteleen peiton alle telkkaria.

Tänään on ollu sit onneks jo vähä parempi olo mitä nyt aamulla vähä etoi ja oli sellanen olo että olis voinu purjota, yf! :S Koko päivä on menny hengaillessa kotona, dataillen ja suunnitellen tulevia juttuja. Jenni oli tänään ihq ja selvitteli ja suoristeli mun piiiitkän tukan oikeen kunnolla ja tovi jos toinen sillä siihen hommaan meniki, thänks honey! <3 Illalla käytiin sit kuskaamas (lue: maksattamas), mamemo kauppaan kun käytiin hankkimas niitä leivontavärkkejä ja kakunkoristeita perjantain juhlia varten. Kaupan jälkeen lähdettiinki sit ihan vaan vaihteeks ringille ja nyt ollaan jossain landella, en tiedä missä kun yritän keskittyä tähän kirjottamiseen, pikkasen verran pomppii koko auto et sen piikkiin sit jos ihan hirveesti virheitä tulee.. ;D

Huomenna olis aamusta luvassa siivousta ja asioiden hoitoa. Pitäis käydä sielä työkkärissä vaikka yhtään ei huvittais, oon niin varma että joudun taas samalle muorille ku joka kerta ja sehän ei oikeesti näytä tietävän asioista yhtään mitään.. huoh! No, pakko mikä pakko! Iltapäivällä olis sit tarkotus tähdätä siihen että viimestään 3-4 mais oltais Jutan luona ettei menis koko iltaa siihen leipomiseen, saa nähdä kuinka aikataulus ollaan..

Ai niin, yks juttu mistä mun piti kirjottaa jo sillon viikko-kaks sitten. Joku oli ihmetellykki että mihin Mr. J katos päivityksistä. Sen verran voin sanoa että ei se mihinkään oo sillee kadonnu. :) Oltiin tosiaan pari viikkoa tossa ettei nähty ollenkaan mut kaks viikkoa sit perjantaina nähtiin ja kahviteltiin sit sen parin viikon tauon jälkeen. Lisäks Mr. J oli litkimässä kahvia samalla kun mun tukka laitettiin.. :) Että nou hätä, ihan ollaan väleissä ja vaikkei ollakkaan nyt niin nähty niin kaikki hyvin ainakin tietääkseni..! :)

Mut joo, eikai tällä erää muuta. Hirveesti olis kirjotettavaa mut tästä ei oikeesti nyt tahdo tulla yhtään mitään ku tää tie on sellanen että koko auto pomppii vähän väliä! x) Kattoo jos jatkan vielä jossain kohtaa myöhemmin jos en nyt sit ihan laiskistu niinku eilen kävi.. :D

Hipheei ja muistakaa klikkailla vastauksia noihin kyselyihin tuola oikees reunassa ja kommentoikaa ihmeessä ja mitä ikinä.. Heippaheeei! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti