tiistai 13. maaliskuuta 2012

Vaimomatskuilua, osat 1 & 2!

Tosiaan edellinen blogiteksti tuli postailtua tien päältä ja siitä huolimatta että blogi on viettänyt pari päivää hiljaiseloa niin hengissä selvittiin! :) Käytiin loppujen lopuks sit vähä maakunnissa seikkailemassa ja pakkohan mun oli naamakirjaankin päivittää että ollaan Jennin kans taistelutantereella! ;D


Ihan ei ehkä kaikille ensin auennu toi juttu ja osa kai ehti jo ajatellaki että ollaan saatu riita aikaan. :D Näin ei kuitenkaan ollu vaan eksyttiin ihan vaan Oravaisiin minne pitää kyllä lähteä joskus valosallaki..


Tänään käytiin sit taas vähä hakemassa ajatuksia & fiiliksiä mutta tällä kertaa vähä lähempää, mm. raippiksesta mutta vaikka kone olikin mukana, alan oppia, niin tekstiä ei vaan tullu. Keskityinki sit vaan siihen fiilistelyyn, pitkä pimeä mettätie, hyvä vauhti, tupakkaa ja musiikki KOVALLA!

Oli oikeestaan aika jees vähä fiilistellä ja siinä samalla pähkäillä kaikkea. Oon yrittäny täyttää tän viikon kaikennäkösellä tekemisellä ihan tarkotuksella ettei jäis liikaa aikaa pysähtyä miettimään. Oon siivoillu, kokkaillu ja leiponu ja huomenna kuten myös torstaina pitäis vielä jatkaa. Nyt pähkäily teki kuitenkin ihan hyvää..

Eilen oli tosiaan vaimomatskuilua kun leivoin perinteisen karppi mutakakun ja lisäks koitin yhtä mokkapala reseptiä. Ihan hyviä kai tuli? Ainakaan kukaan ei pystyyn haukkunu ku niitä vanhuksille, Jennille ja Nealle & Janille tarjosin ja mutsi jopa kehui?? :D Eikä tarvinu sitä palokuntaakaan soitella paikalle.. ;D

Mokkapalojen pohja josta olin mun leipomistaidoilla ihan hirmu ylpee! :D

Valmis pellillinen mokkapaloja, suhteellisen hyvä suoritus mun taidoilla! :D

Tänään oli sit vuorossa vaimomatskuilua osa 2! Vuorossa pyykkäilyä ja siivousta ja taas se nähtiin, ehkei sit kuitenkaan ihan niin vaimomatskua! ;D Osaan siis tosiaan pestä pyykkiä ja oli yhden koneellisen kotona jo laittanu pyörimäänki mut sain sit päähäni että samalla vois pestä peitot ja tyynytki. Passitin sit Jennin viemään pesutupaan kaks mun ihanaa isoa leopardityynyä koneeseen pyörimään, sillä aikaa kun ite paistelin kanasuikaleita päivän kokkailuja varten. Ne tyynyt on siis niin isoja ettei uskalla tonne omaan pieneen koneeseen tunkea.. No, Jenni sit vei ne sinne pyörimään. Noin tunnin kuluttua kun koneen piti olla valmis ja se oli niitä menos laittamaan kuivausrumpuun ja samalla peittoja ja muita pyörimään , se tulikin juosten takas ja pakotti mut pesutupaan pällistelemään tapahtunutta..

R.i.p mun ihana lepardityyny! Tai ainakin sen täytteet jos ei muuta...! ;S

Ei ollu mulla sitten mieleen juolahtanut että siinä toisessa tyynyssä on VETOKETJU (tyynyt on siis itetehdyt & lahjaks saadut) joka SAATTAIS koneessa aueta.. Ei ollu vetskari kestäny pesussa vaan oli auennu kokonaan ja lähestulkoon kaikki tyynyn sisällä olevat pumpulit tai mitkä lie oli sit ihanasti tursunnu koneeseen. Kaiken lisäks kone oli luultavasti sit siitä johtuen menny jotenkin jumiin.. LOL! :D Ei auttanu sit muu kun kääntää turvakytkintä ja nappia painamalla ohittaa kaikki jäljellä olevat osiot.. No, selvittiin sit kuitenkin hengis toisesta pesutuvas pestystä ja kahdesta kotona pestystä koneellisesta ja nyt peitot ja muut alkaa varmaan pikku hiljaa jo kuivatki. Tulipahan ainakin puhtaaks, eiks se oo tärkeintä?!? ;D

No joo, huomenna sit luvassa lisää siivousta ja kaupassa käyntiä. Täytyy hakea leipomisvärkkejä torstaita varten jolloin mennään Jennin kanssa Jutan luo leipomaan perjantain juhlia varten! :) Mut joo, nyt voisin mennä keitteleen vielä pari kuppia kahvia kun tekee ihan hirmusesti mieli vaikka sitä onkin tullu juotua taas tänäänkin jo ihan liikaa, voisin samalla pitää tupakkapaussin ja tulla sit vielä ehkä vähä päivitteleen toiseen postaukseen viime aikasia pähkäilyjä ja muita juttuja.. =)

Ps. Oon jo pidempään miettiny että pitäiskö mun(kin) alkaa tehdä välillä videopostauksia ja tänään kun katoin ton uuden Iholla-sarjan avausjakson niin sama ajatus tuli taas mieleen.. Mitä mieltä ootte?? Käykää vastaamassa oikealla puolella olevaan kyselyyn aiheesta! :)

Kyselyihin vastaamiseen riittää siis pelkkä yks napin painallus ilman että itteensä mihinkään rekisteröi jne, tästä kun oli joillaki ollu hieman epäselvyyttä. Samoin noita tekstien alapuolella olevia <3, :) , :( -nappuloita voi painaa vähä samalla tyylillä kun naamakirjassa "tykkää"-nappulaa, ja lisäksi myös kommentointi onnistuu joko nimimerkillä tai anonyymisti ilman että mihinkään itseään joutuu rekisteröimään. :)

Mutta nyt, sitä kahvia & tupakkaa.. Hiphei hetkeks! :)

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. ja vielä mun LEMPPARI! ;S Täytyy hankkia sinne uutta täytettä.. ja jatkossa pestä siitä se pelkkä tyynyliina :D

      Poista
  2. Voi kiitos kivasta kommentista, piristi ihanasti tätä aamua! :)

    VastaaPoista