torstai 13. maaliskuuta 2014

Aamukahvi kuulumisia

Hah kello on kohta kaks iltapäivällä ja täälä ollaan vasta aamukahvin juonnissa. Iski sitten se pelätty flunssa viikonlopun jälkeen ja päivät on menny enimmäkseen lepäillessä, nyt onneks voiton puolella! :) 

Viime viikonloppuna oli tosiaan ohjelmaa koko viikonlopuks kun perjantaina oli vuorossa illanviettoa sekä keikkailua hyvässä seurassa ja lauantaina puolestaan kiiruhdettiin neljäksi "kynttiläkutsuille" eli ystävän yllätys babyshowereille! ;) Molemmista illoista ajattelin kyllä kirjotella ihan omaa postausta jahka saan kaikki kymmenet kuvat koneelle ja tsekattua jos vaikka löytyis pari julkaisukelpoistakin. :D

Tällä viikolla ei tosiaan oo flunssan takia tullu tehtyä oikeestaan mitään, ainakaan järkevää ja toissayökin mentiin 0-minuuteilla unta joten aikamoinen kooma vaivaa. No, joskus on hyvä syy valvoa! :) Ajattelin koomasta ja flunssasta huolimatta tänään kuitenkin olla edes vähä reipas ja siivoilla, ellen sit saa jotain kivaa kahviseuraa, siinä kohtaa saa siivoukset jäädä jolleki toiselle päivälle.. :D 

Pari koulujuttuakin olis tehtävänä kun vaan sais aikaiseks tarttua toimeen, kummasti aina alottaminen vaikeinta mutta sit kun vauhtiin pääsee niin ei mitään ongelmaa. No, ehkä mä jossain kohtaa laitan tsemppimoodin päälle ja repäsen neki hommat pois roikkumasta! Nyt kuitenki kahvit naapurin kanssa, soitteli että on tulossa ihan just joten lopettelen tältä erää tähän ja kirjottelen niitä viikonlopun postauksia sit myöhemmin kunhan saan ne kuvat koneelle. :)  

Jotenki muuten niin hassua että ollaan maaliskuussa ja ulkona näyttää samalta kun monena vuonna vappuna ja aurinkokin paistaa.. No, kerrankin on ilmakin sama kun fiilis, aurinkoa pukkaa.. :) 

Aurinkosta päivää kaikille! :) 

Ps. Ostolakko pitäny! Ainaki osittain.. tavallaan.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti