keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ympäripyöreitä kuulumisia..

Taas on viime kirjotteluista menny viikko jos toinenkin mut ei vaan oo saanu aikaseks. Sen kummemmin en nyt täälä blogin puolella jaksa alkaa puimaan joitakin juttuja mutta sen verran voi mainita että pikkusen paskaa fiilistä on ollu havaittavissa tässä parin viikon aikana. Vaan sen siitä saa kun ei kerrasta tai toisestakaan opi ettei kannata ehkä ihan niin ennen aikasesti iloita kun mitä todennäköisimmin se paska fiilis siitä sit taas jossain kohtaa tulee, edelleen. 

No mutta, tästä ei suunta oo kun ylöspäin ja ainaki ite ajattelen tän nyt niin että paljon vaan kaikennäköstä hommaa niin ei ehdi ajatella ja jäädä vatvomaan. Kai se paska fiilis siitä sit jossain kohtaa väistyy ja niitä hommia onneks riittäis vaikka muille jakaa. Ja onhan mulla onneks maailman ihanimmat ystävät. <3

Tällä viikolla onkin tullu nähtyä jo oikeen urakalla ihania naisia kun eilen täällä oli oikeen kahvitteluruuhka heti aamusta ja tänäänkin tossa just pari frendiä kävi vielä iltateellä ja toisen pistin testailemaan mun niin kovasti hehkuttamaa kasvosaunaa, helpotuksena flunssaan. :) 

Ajattelin muuten että pitäis varmaan kirjottelu innostuksen iskiessä kirjotella valmiiks useampiakin postauksia kun kerran aiheitaki on varastossa niin jos sit ei tulis näin pitkiä postailutaukoja kun olis ajastettuna joitain postauksia. Saa nähdä miten käytännössä toimii mutta näin nyt ainakin ajattelin.. 

Ai niin ja siitä ostolakosta.. Kenkien osalta se pitää edelleen mutta, lähikaupan pakettiautomaatissa odottais yks paketti noutamistaan ja fb-kirpulta bongasin niin ihanat KORISTETYYNYNPÄÄLLISET että niitä ei vaan voinu jättää huutamatta ja tällä viikolla toivon mukaan ehdin ne kotiuttaa, onneks tuttu myyjä niin ei oo aivan niin hengen hätää niiden hakemisen suhteen. :) 

Koristetyynynpäällisistä puheenollen, en muista oonko täällä blogin puolella maininnukkaan, mutta niihin mulla taitaa tosiaan olla sellanen ihan pienen pieni "fiksaatio", niitä kun alkaa löytyä jo aikamoinen varasto, ihan niinkuin niitä kenkiäkin.. ;) Nauroinkin tossa kerran että tulevaisuudessa mulla on varmaan yhtä paljon koristetyynynpäällisiä kuin Maria Montazamilla on niitä tupsuja mitä se ripottelee pitkin kämppää.. :D

Pakko muuten tähän loppuun vielä pari kuvaa lisätä eiliseltä. Kummitypy kävi testaamassa mun lapsuuden aikasen keinutuolin joka sattumalta löytyi vihdoin kun raivattiin porukoiden vaatehuonetta ja toinen kuva on illalta kun "pikkusiskon" pikkuinen oppi kääntymään selältä mahalle. <3

Mila testaa kummitädin vanhaa keinutuolia. <3

"Mä käännyin just ekaa kertaa selältä masulle!" <3

Mutta joo, tässä nyt sellaset pikaset ympäripyöreet kuulumiset, hengissä ollaan edelleen ja sitä rataa. Kirjottelen enempi sit kun saan noita kuvia siirreltyä koneelle tuolta luurin kätköistä. Nyt kuppi teetä ja Latelan uusintakierroksen eka jakso, oon koko kauden kyllä jo nähny mutta pakkohan toi on uudestaan kattoo kun satuin huomaamaan että alkaa uusinnat pyörimään, hyvä syy taas valvoa! ;) 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti