lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevättä ja kenkiä!

Mä päätin että kun nyt kerran päästiin jo maaliskuun puolelle niin julistan kevään virallisesti alkaneeks! Ulkona näyttää samalta kun monena vuonna on näyttäny vappuna ja mittarikin on viime päivinä ollu enemmän plussan kuin miinuksen puolella joten.. KEVÄT! <3

Aika hassua oikeestaan että vaikka onki pari asiaa mitkä nyt ehkä kieltämättä vähän mieltä vaivaa, niin oon jotenkin niin täynnä energiaa ja fiiliksissä! :) Jotenkin nyt on just menossa se vaihe kun tekis mieli alottaa kunnon kevätsiivous, keksiä tukalle jotain uutta, ostolakosta huolimatta tulee tsekkailtua kaikenmaailman kevätuutuuksia aina vaatteista ja kengistä sisustusjuttuihin ja muutenkin nyt on vaan niin sellanen fiilis että tervetuloa kevät ja kesä! <3 :) 

Ostolakosta kun nyt tuli puhe niin todellakin, asetin itseni ostolakkoon! Koskee erityisesti kenkiä, kynsilakkoja, hajuvesiä.. oikeastaan kosmetiikkaa ylipäänsä. Kynsilakkoja ja hajuvesiä on sen verran paljon etten kehtaa edes kertoa ja kosmetiikkaa on tullut tässä Avon kauneuskonsulttina toimiessa haalittua aivan yli omien tarpeiden ja nyt oliskin tarkoituksena käydä läpi kaikki purnukat ja ennenkaikkea, olla ostamatta MITÄÄN uutta ennen kuin edelliset on käytetty! Saas nähdä miten lakko pitää..;)

Sitten niihin kenkiin. Kenkiähän ei koskaan voi olla liikaa.. mutta, nyt oon kuitenkin päättänyt ainaki hetken olla myös kenkien suhteen ostolakossa. Syynä se että vaikka en edes tiedä miten monta kenkäparia omista, niin sen tiedän että monta paria löytyy sellaisia joita ei ole käytetty kertaakaan.. :D 


Tuossa viime vuoden loppupuolellahan ostin kahdet perus lenkkarit "syyskengiksi" ajatuksena että niillä mennään ennen lumen tuloa, mutta joita en sitten "ehtinytkään" käyttää kun talvi jo yllätti. No, ne odottavat nyt siis kevätkelejä että pääsevät käyttöön. Sen lisäksi ehdin hamstrata "baarikengät talvikäyttöön" joita ajattelin nyt ehkä mahdollisest ensi viikonloppuna lähteä ulkoiluttamaan ja lisäksi oon ehtinyt jo kesäksi hankkia yhdet tennarit.. No, okei ja yhdet balleriinat.. ;) 



Haha, pakko tähän väliin mainita että äsken kun plarasin kuvia tähän tekstiin niin huomasin että tosiaan, ne syyskengät tais jäädä käyttämättä koska käytössä oli vielä yhdet "loppukesän" kengät joista tosiaan tuli sen verran lempparit että niillä on hiihdetty välillä ihan nyt talvellakin.. :D

Että joo-o, ostolakosta pidetään nyt kiinni kynsin ja hampain ainakin noiden kenkien osalta vaikkakin tulee tekemään ehkä hieman tiukkaa kun muutamat "pakko saada"-kengät olis jo tiedossa! ;)

Lempparit! <3

Onko muita kenkäfriikkejä holleilla? 
Montako paria löytyy kehtaatteko tunnustaa? ;) 

2 kommenttia:

  1. No just tnä ostin kirpparilta 3 kengät!mun piti nii olla kenkälakossa!ja kevätsiivousta tein ja laskin kenkäparit..oli niit tääl kämpäs sisällä 38 paria(vasta!) ja kellaris o jätesäkillinen niit viä..kenkiä ei oo koskaa liikaa,ei niit viitti vaa käyttää ;) btw mistä nää viimoset kengät kuvissa on?ylimageet!

    //jensku,se lakkoilija jonka lakko ei pitäny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eikä! :D Mulla lakko pitää, ainakin toistaiseks vielä.. ;) Ite en oo edes uskaltanu laskea monetko kengät löytyy, pitäis varmaan käydä kaikki läpi ja samalla jos uskaltautuis laskemaan.. :D Vikat kengät on ellokselta mut niitä ei oo enää myynnissä, ainakaan muutama päivä sit ei ollu ku koitin tsoomailla jos ois mustana tilannu.. vielä ennen lakon alottamista! ;)

      Poista