tiistai 4. maaliskuuta 2014

Arki hemmottelua!

Viikonlopusta selvitty ja tiistaissa jo mennään vaikka tuntuukin että aika pykii.. Niinpä niin, kuten sanotaan, odottavan aika on pitkä! ;) 

Pari viime päivää on kulunu oikeestaan tekemättä mitään. Okei, oon mä sentään ihmisiä nähny, on kahviteltu niin täälä ku muuallaki ja tänään sain jopa alotettua oman kosmetiikkavaraston inventaariota.. Heh, kas kummaa, kesken se jäi kun tajusin purkkien määrän ja tuskastuin että mihin kaiken säilön niin että olis edes jotenkin järkevästi.. No, ehkä täs illan mittaan vielä innostun ton hoitamaan loppuun.. :)

Pari päivää on tosiaan ollu jotenki ihan veto pois ja vähän jo ehdin säikähtää iskeekö se pelätty flunssa nyt sit mutta eilinen kolmen K.n kova setti tais auttaa; kynttilöitä, kaunareita & kasvosaunaa. <3 Siinä on setti joka todellakin tuntuu toimivan kerta toisensa jälkeen jos flunssainen olo uhkaa tai muuten vaan kaipaa pientä hemmotteluhetkeä arkeen. Ihanaa kun niin pienillä asioilla voi tuodaan muuten niin tylsään ja tasaseen arkeen sellasten arjen "pientä luksusta"! :)

Onko teillä jotain "lukususta arkeen" - juttuja? :) 


Viikonlopuks onkin sen verran kivaa tiedossa että taidan vielä tänään varuuks nautiskella tosta samasta setistä, vaikka sit palkinnoks kun toi armoton kosmetiikkavuori on selätetty.. ;) 

Tuli muuten mieleen että jos jollain on jotain postaustoiveita niin antaa tulla vaan. :) Oon jotenkin nyt niin jumis tän kirjottamisen kans kun hirveesti tekis kaikenaikaa mieli kirjotella ja toisaalta aiheitakin ois nistä "rästipostauksista" puhumattakaan mut jotenki ei vaan välillä tiedä mistä sitä postailis.. Joten, 

mistä te haluaisitte että postaan? Ideoita? Toiveita? :) 

Nyt pikasesti teepannu lämpeemään ja sit pihlajakadulle salkkareiden pariin. 
Rentouttavaa tiistai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti