tiistai 18. syyskuuta 2012

Itkupotkuraivareita & koskettavaa väkivaltaa..

niistä olis melkeenpä tää tämän viikon ensimmäinen päivä tehty. Okei, ketään en potkinu mutta raivosin kyllä ja tais tippaki linssiin tulla! Ei sitten nimittäin mennytkään suunnitelmat vaikka niin piti kaiken olla selvää. Ja mä kun ehdin edellisessä postauksessa hehkuttaa..

Aamulla oikeesti tuntu suoraan sanottuna paskalta ku luin saapuneet sähköpostit ja tupakkaa kului taas aivan liikaan siinä ensin itekseni pohtiessa ja sen jälkeen Jennille paasatessa. Heh, en siis suoranaisesti Jennille skitsonnu kuitenkaan vaan kunhan "kerroin" tilanteen ja ääneen manailin. Luojalle kiitos, sekin on nähtävästi oppinu saman ku muutama muukin, (<3) kun oikeen kiukuttaa, mä skitsoilen ääneen hetken kunnes mua alkaa itteäni naurattaa se skitsoilu, sit helpottaa.. Friikkiä?!? :D

Ihan heti ei kuitenkaan helpottanu tänään, ei sit tippaakaan. Koululla kävin paikan päällä osastonjohtajaakin tapaamassa mutta no can do. Kyllä taas oikeesti iski päin naamaa se tunne kun oot ensi soutanu ja huovannu samojen asioiden äärellä ties kuinka kauan, yrittäny järjestellä, vääntäny ja kääntäny aikatauluja. Sit kun kaiken pitäis olla järjestyksessä niin tädää, yhtäkkiä tapahtuu jotain odottamatonta ja kaikki ei ookkaan järjestyksessä. Tässä tapauksessa vois melkeen sanoa että "ei mikään" oo järjestyksessä. Niin, pikkusen se pistää turhauttamaan ja siitä syystä se tippakin tänään linssiin tuli vaikkei yleensä herkästi tuukkaan. Tai tulee, (koska oikeestihan musta on tullu herkkis), mutta eri syistä. Mähän voin nykyään vetistellä vaikka mennen tullen ja palatessani esimerkiks kattoessani telkkarista Elämä lapselle konserttia, tai jopa jonku leffan takia, ja tulipahan sitä aikoinaan tirautettua muutamat kyyneleet Nean kanssa Suurta seikkailuakin katselles, ne kun sai postia kotoa! *Sniif* :D Muuten ei paljoa oo viime vuosina tullu porailtua, liekö sitten itketty aikoinaan vuonna 2008 itkut hetkellisesti loppuun vai mikä on ollu pitkän aikaa ennen tätä.


No joo mutta se siitä. Puolisen tuntia kokoilin itteäni ton jälkeen jonka jälkeen suuntasin kuitenkin reippaasti uudelle alkavalle kurssille. Kurssi on vapaavalinnainen ja nimeltään Koskettava väkivalta. Näin ensimmäisen luentokerran jälkeen voin jo sanoa että oli kyllä niin mielenkiintosta etten varmastikaan tuu katumaan että ton kurssin valitsin yhdeksi vapaavalinnaisia. Kurssilla tullaan siis käsittelemään mm. eri väkivallan muotoja, traumatisoitumista, työskentelyä eri osapuolten kanssa jne. Näiden aiheiden lisäksi meille tullaan pitämään luento ainakin rikosuhripäivystyksestä ja sitten käydään luultavasti tutustumassa turvakotiin mikä on tosi mielenkiintosta vaikkakin kyseinen paikka mulle vähän tuttu jo onkin. Kaiken kaikkiaan toi kurssi vaikutti tosi mielenkiintoselta ja siks tuntuu että oli hyvä valinta ottaa se suoritettavaks just nyt, ehkä se nostaa taas hitusen sitä opiskelumotivaatiota joka kyllä tänään laski kun lehmän häntä..


Luennon piti loppua vasta kello 19 mutta päästiin onneks vähän ennemmin sit kuitenkin joten äkkiä kotia ja BB-ekstraa ja salkkareita kattomaan. :D Salkkareiden jälkeen päätettiinkin sit lähteä landelle Minnaa & tänään 3-vuotta täyttävää Jiriä moikkaan ja siinä se loppuilta menikin sit mukavasti teetä lipitellessä ja rupatellessa. Tosin, multa tais iso osa ajasta mennä Jirin lahjaksi saadulla kauko-ohjattavalla rekalla kaahailuun, taidan olla uudet patterit velkaa.. ;D

Toivottavasti huomenna olis edes vähän parempi päivä ja jos ei muuta niin jos sit vaikka paranis viikonloppua kohden? Niinhän sitä sanotaan että torstai on toivoa täynnä mutta miksei esimeksiks tiistaikin? Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille teille ihanille lukijoille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti