sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kadonneen opiskelumotivaation metsästystä..

Aluksi sen verran että sinä joka luet tätä tekstiä, jos satut olemaan edellisen postauksen anonyymi, olet eksynyt (jälleen kerran) joten älä hyvä ihminen tuhlaa aikaasi yhtään enempää tätä lukemalla vaan ole hyvä ja vaihda jo oman ajankäyttösikin vuoksi blogia, sivua tai vaihtoehtoisesti sulje koko kone. Tämä(kään) ei nimittäin sinua luultavasti tule kiinnostamaan, kivaa loppuviikkoa sinulle kuitenkin. :)

Tosiaan keskiviikkona tuli pohdiskeltua aika paljonkin noita koulu- ja tulevaisuuden asioita ja torstaina päätinkin ottaa asiakseni selvittää muutaman asian opintoihini liittyen. Olin siis jo edellisen viikon maanantaina laittanut koululle sähköpostia liittyen erääseen melkein valmiiseen kurssiin. En ollut kuitenkaan saanut vastausta ja tämän viikon keskiviikkona laitoin sitten uutta postia perään että onkohan edellinen postini edes löytänyt perille. Vielä torstai aamunakaan minkään näköstä vastausta ei ollut kuulunut ja kun me Nean kanssa lähdettiin Jutan luo kyläilemään ja vauvaa katsomaan niin päädyin pakkaamaan läppärinikin mukaan jotta voin väijyä mahdollista vastausta ja tiedon saatuani heti ottaa yhteyttä muiden kurssien opettajiin jos tarpeen.

Jos joku ihmettelee miten yksi kurssi liittyy noin paljon muihin kursseihin niin voin siis tällä hetkellä tehdä vaan tietyn määrän kursseja ja tottakai haluan tehdä ensin ne kurssit joista puuttuu esimerkiksi vaan tentti, tehtäviä tai labroja, valmiiksi. :)

Loppujen lopuksi kun vastausta ei kuulunut päätinkin soittaa kyseiselle opettajalle ja tiedustella mistä johtuu kun mitään vastausta ei kuulu. Kuinka ollakkaan, työnumero meni suoraan vastaajaan ja työkännykkäkin pyysi jättämään viestin. Niin mun tuuria, varsinkin kun se tieto siitä kurssista pitäisi saada, mitä nopeammin, sen parempi.

Päätin sitten vastausta odotellessani olla jo alustavasti yhteydessä pariin muuhunkin opettajaan mutta kuinka ollakkaan, niitäkään en tavoittanut. Kuten aiemmassa kirjoitin, mä kun en todellakaan oo ikinä ollut mikään opiskelija tyyppi niin voitte vaan kuvitella kuinka turhautunut olin! :D Päätin jo lähteä käymässä paikan päällä mutta matkalla koululle opettaja soittkin takaisin! :) Vaikka yhteyden sainkin niin asioihin ei silti tullut selvyyttä koska mun paperit oli eri paikassa kun opettaja itse joten sovittiin että palataan asiaan perjantaina, meen koululle käymään paikan päälle kokeilemaan onneani siitäkin huolimatta että aikaa ei voitu sopia menojen takia. Perjantaina kun sit menin koululle niin ketään  ei varmaan yllätä että oltiin luultavasti menty ristiin koska eihän siellä ketään ollut. :D

No, pakko palata asiaan maanantaina ja olihan tossa jotain hyvääkin. Kun nyt kerran odotellessani olin yhteydessä muihin kursseihin liittyen niin kotiin päästyäni huomasin että olin saanut postia jopa kahdelta eri opettajalta ja vielä HYVIÄ UUTISIA! :D En oo aikoihin ollu näin innoissani mistään opiskeluun liittyvästä mut nyt tulin kyllä niin iloseks, kaks tehtävää enään niin yks isompi kurssi on valmis ja maanantaina alkaa yks vapaavalinnaninen minne olin toivonutki pääseväni, happy! :))

Ehkä tää mun opiskelumotivaatio tästä taas, toivon mukaan, kasvaa ja valmistunki joskus! Sit kyllä sinä päivänä ku valmistun niin on sellasetki juhlat että ansaittu skumppa virtaa! ;D Sitä odotellessaki onneks juhlia riittää ja yhdet onkin jo kovaa vauhtia lähestymässä..

Arvaatteko mitkä partyt on kyseessä?!? ;D 

2 kommenttia:

  1. Mä tiedän mitkä juhlat on kyseessä ;) Niitä odotellessa! T.Jude

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olipas kiva ylläri että oot osannu kommentoida muruseni! ;) <3

      Poista