keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Matalapainetta..

Niinku otsikkokin jo kertoo, matalapaine sen ku jatkuu jatkumistaan vaan näköjään. Tää päivä on ollu kokonaisuudessaan niin turha. Viime yönä en saanu nukuttua vaan olin ihan virkeenä vielä viideltä aamuyöllä joten tää päivä on mennykki sit enimmäkseen vaan nukkumiseen ja jumitteluun sekä tunteja kestävään aamukahvin juomiseen. Hirveesti asioita olis ollu mitä olis pitäny hoitaa mutta ne jäi nyt sit hoitamatta eikä sille mitään voi. Huomenna onneks uus päivä ja uus yritys.. 

Jotain oon sentään saanu aikaankin, nimittäin eilen pitkän selailun tuloksena lähti tilaukseen muutama vaatevaihtoehto ristiäisiä ajatellen! :) Oikeesti yleensä jätän kaikki tollaset viime tippaan ja jotenki onki tosi outoa että oon kerrankin näin ajois. Ehkä mä sit vaan niin kovaa odotan niitä.. Sais vaan se pikkukaveri syntyä jo! <3 <3 <3

Viime viikko meni oman onnensa nojassa, mulla oli luento ainoastaan maanantaina koska torstain vierailukäynti turvakotiin peruuntui. Seki voi tietty olla osasyy tähän kyllästymisen tunteeseen, just kun tottui taas istumaan luennoilla niin sit pukkaaki lomaa. Kaiken lisäks mä luulin että nyt on syysloma mutta tänään mulle selvis että se onki vasta ens viikolla.. :'D No, koska luennot muutenkin jatkuu vasta kuun lopussa niin mitään suurempaa vahinkoa ei onneks päässy tapahtumaan.. 

Viime viikonloppuna ei tapahtunu oikeen mitään sen kummallisempaa. Perjantaina heräsin hyvillä mielin mutta kuinka ollakkaan, sähköpostin avattuani se hyvä päivä oli kyllä tipotiessään. Koululta saatu posti onnistui jälleen kerran pilaamaan päivän ja voisin siitä kirjottaa vaikka tuhat postausta miten suomeks sanottuna vituttaa kun mikään ei mee niinku pitää ja kuten on sovittu.. Pakko palata noihin asioihin sit loman jälkeen, nyt en jaksa edes miettiä.. 

Mun oli alunperin tarkotus perjantaina lähteä dadyn kanssa paapan siskon synttäreille kun se täytti 102-vuotta! Oikeesti, ite en kyllä ehkä suoraan sanottuna ihan noin vanhaks haluais edes elää mut näköjään ne toiset vaan jaksaa.. oikeen teräsmuori haha :) <3 Skippasin sit kuitenkin ne synttärit ja päivä menikin vaan kotona notkuessa. 

Huono päivä sai onneks kuitenkin pientä piristystä kun mun kummitäti paukahti ovelle yllättäen. Se oli samana päivänä tullu yllätysvisiitille Suomeen enkä mä tienny edes että se on tulossa. Ilta kului sit siinä kahvitellen ja kuulumisia vaihdellessa. :) Myöhemmin illalla käytiin sit vähä Jennin kanssa vielä pörrätessä ja siinähän se perjantai sit menikin taas.

Lauantaina ei sit tapahtunukkaan oikeestaan mitään. Päivä meni kahvitellessa ja illalla lähettiin liikenteeseen ja muutamia tuttujakin nähtiin. :) Loppujen lopuks olin kotona takasin vasta sunnuntai aamuna joskus varmaan kuuden aikaan ja ajattelin että nyt saa ainakin nukkua.. :D Vaan eipä saanu, mikä ei kyllä loppujen lopuks haitannu ollenkaan.. :) 

Sunnuntaina heräsin siis pieneks jääneiden yöunien jälkeen siihen kun Maiju ja Satu paukahti Maijun ihanan pienen Mariella tytön kanssa kahville. :) Melkeen heti tyttöjen lähdettyä oven taakse paukkaski sit jo Nora ja Jennika ja muutama tunti siinä kului likkojen kanssa kahvitellessa ja oli kyllä kiva nähdä kaikkia näitä ihania naisia pitkästä aikaa. <3 Illalla sit pörräiltiin vielä landelle Minnan ja Jirin luo iltakaffille jonka jälkeen tuhatta ja sataa takas kotia kattomaan bb-talkshowta. Loppuilta meniki sit kynttilöitä poltellen ja telkkaria pällistäessa. Kaiken kaikkiaan oli kyllä ihan onnistunu sunnuntai siis, näitä lisää.. :) 

Mutta nyt, bb ja sit jos koittais vielä jotain edes saada aikaan kun kerran unimasastakin saa vaan haaveilla kun kerran unirytmi on mikä on.. kivaa keskiviikko illan jatkoa kaikille. :)

Seuraatteko te Big brotheria? Lemppari asukkaita kenellekään tai inhokkeja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti