tiistai 23. lokakuuta 2012

Päivitysten kirimistä..

Hellurei kaikki ihanat lukijat! Ajattelin nyt vihdoin tulla taas vähä postailemaan kun kerran rauhallista koti-iltaa tässä vietän kynttilän valossa, hiusväri päässä BB.n alkua odottelemassa. :) 

Ensinnäkin pahoittelut jälleen pitkästä postaustauosta, tää viikko vaan on ollu aika kaoottinen eikä loppua näy. Aika paljon on ollu viime aikoina huolia ja murheita joista osa on ihan kaikkien tiedossa ja osa sit taas sellasia enemmän henk.koht. juttuja joista en nyt ainakaan tällä hetkellä halua kirjotella sen enempää muuta kun että surullista, eletään päivä kerrallaan. Kaikesta huolimatta on nyt kuitenkin vaan jatkettava elämää kaikinpuolin mahdollisimman normaalisti vaikkakin sit just nimenomaan päivä kerrallaan. Niinhän sitä sanotaankin ettei auta jäädä tuleen makaamaan joten ei auta, näillä mennään.

Reilu viikko sitten perjantaina vietettiin tosiaan Pukeudu Pinkkiin perjantaita ja sieltä on myös viimesin postaus lukuunottamatta edellisen arvonnan voittajan ilmoittamista. Pinkki perjantai sujui hengaillessa ja ajellessa. Lauantaina oli puolestaan sitte luvassa pientä juhlan tynkää tai toisin sanoen extemporelähtö viettämään iltaa pienellä mutta sitäkin paremmalla porukalla. :) Loppuillasta tai pitäiskö sanoa aamuyöstä, eksyin sit vielä kuinka ollakkaan, kellariin vielä yhdelle Jannea moikkaamaan. Oli kyllä super kiva jälleen kerran päästä pitkästä aikaa päivittelemään kuulumiset, siinä on ihminen joka tosiaan lukea mua välillä kun avointa kirjaa mikä ei kyllä haittaa ollenkaan. :) 

Sunnuntain facebook-päivitys kuuluikin sit näin: "näköjään toi bb.n kattelu & jekkubatteryt saattaa saada aikaan sen että voi itekin käyttäytyä vähän kun talossa olis.. Että hupsista saatana.. :D" Toi lause kiteytti illan aika hyvin eikä siitä oikeestaan sen enempää.. ;) Koko sunnuntai menikin sit kaikinpuolin rennoissa merkeissä kotosalla hengaillessa, kahvia juoden ja vähän sain jopa siivoiltua. :)

Pakko sanoa että jos olisin tolloin sunnuntaina aavistanu minkälainen viikko on tulossa niin olisin luultavasti ottanu vielä rennommin ja vaan nukkunu koko päivän ja keränny voimia tulevaan mutta koska en tietenkään tienny yhtään mitään niin eipä sit sunnuntai iltanakaan ollu mikään kiire nukkumaan mikä oli kyllä virhe.. 

Kirjottelen viime viikon tapahtumat vielä ehkä myöhemmin. Nyt on kuitenki tässä välissä aika mennä pesemään tää väri pois ennenku loppukin tukka tippuu päästä ja sit alkaaki kohta puolin jo tän päivän BB. <3

Seuraatteko te BB.tä? Suosikkeja? Inhokkeja? :)

Ps. Ensimmäisen kosmetiikka-arvonnan voittaja Aadalle terkkuja ja pahoittelut että paketin lähettäminen viivästyi. Paketti on kuitenkin viime viikolla pistetty postiin ja toivon mukaan jo perillä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti