keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Paska ystis ja tsillee..

Niin tosiaan, tänään onki sit ollu oikeestaan aika samanlainen päivä, ai miten niin mun elämä on tylsää joka-päivä-samaa-settiä-huoh?!? Aamusta salille, tällä kertaa med Jenni & Taija. Salin jälkeen Jennin kans rentoutusajelu, ylläri ylläri, raippikseen. Niin mun favourite paikka! <3 Sit kotona menny loppu päivä/ilta, onneks sentään ihmisiäki nähny, eka kävi Nea ja sit myöhemmin Mr. J, tosin, taisin olla huippu hyvää ystävänpäivä seuraa johtuen omasta paskasta fiiliksestä. Sit myöhemmin Nea ja Jani tuli vielä käymäs teellä. Ja tottakai, luurissa piti jauhaa tovi jos toinenkin rakkaan ystävän kans joka reppana kotona kipeenä.. :S

Mut joo, tää päivä on ollu P-A-S-K-A! Tai siis joo, aamu alkoi ihan hyvin mitä nyt rahka numero 1 mitä lautaselle kumosin oli VANHAA! :S Salilla tuli hyvä fiilis ja rentoutumisajelu teki hyvää, sai funtsia itekseen ja Jennin kanssa ja fiilistellä, vaikkakaan tänään ei ollu ihan niin kiva ilma ku esimerkiks eilen.. Mut sit se pasko alkoki ku kotia pääsi. Ensinnäki ku sain kengät ja sukat pois jalasta niin voi terve minkä näkönen oikeen jalan kantapää oli tosta ulkosyrjästä! Sattumalta vilkasin ku tuntu jo aiemmin niin oudolta ja jepjep, koko toi kantapään sivu ihan oudon näkönen, näyttää ihan ku olis jumalaton rakko vaikkei oo. Iho oli ihan kirkuvan punanen ja kuuma.. tulehduksen oireita siis, fucking nice, NOT! Aloin sit kuitenkin miettimään (lue: uskottelin itselleni tähän kuitenkaan uskomatta) että josko olisinkin vaan käräyttäny kantapään iho solkussa, sielä kun on tullu käytyä viime viikolla 4 kertaa ja tällä viikolla 2.. (Joojoo, I know kaikki melanoomapaskat jne jne..) No, googlettelin sit vielä tosta ja jossain neuvottiin painamaan kantapäätä jääpalalla.. tyydyin menemään röökille & painaan jalan hankeen, täälä mitään jääpaloja oo.. Eikä muuten auttanu ku sen hetken ku se jalka sielä hanges oli. Anyway, kattoo mikä huomenna nyt sit tilanne..

Sitten päästiinki jo toiseen, ja samalla siihen isompaan v*tutuksen aiheeseen. IHMIS-FUCKING-SUHTEET! Aina ja aina jotain. Se on oikeesti vissiin niin että elit ja olit sä miten päin tahansa niin aina sama homma. Oikeesti on täysin järjetöntä sopia ihmisten kanssa että puhutaan suoraan, kysytään jos joku askarruttaa sitä mieltä eikä tehdä oletuksia etc etc.. Aina, oikeesti AINA, on joku joka kiertelee ja kaartelee, vaihehtosesti ei puhu ollenkaan, tai tietää sun asiat kysymättä ja jos kysyy niin ei helvetti soikoon ainakaan sulta! Oikeesti tää on täysin typerää edes kirjottaa tästä aiheesta mut tänään vaan taas tuli niin paska fiilis muutamasta jutusta niin alkoi sit tääkin suomeks sanottuna vituttaan!

Tää ei sitä paitsi ollu eka kerta viikon sisään. Tähän liittymättä mitenkään niin tähän väliin annan vaan esimerkkinä aiemman postaukseni (ja toisen osapuolen kirjotuksen), luulin että niin minä ku seki oltiin molemmat kirjotettu blogeihimme kun tää nyt kerran julkisessa tiedossa on että, kyllä, tilanteet on muuttunu ja ollaan taas väleissä. Mä taisin erikseen vielä sen kirjotuksen loppuun laittaa että jos jollain nyt oikeesti on tähän asiaan vielä sanottavaa tai kysyttävää niin sana on vapaa, mutta EI. Kuinka ollakkaan, edelleen tietyt ihmiset kyselee MUILTA ihmisiltä että mitä on tapahtunu ja ollaanko oikeesti taas väleissä jne jne.. Kyllä ollaan joo, oliko nyt jollain tähän vielä jotain??

(Jos joku ei mahdollisesti nyt oo kyseistä tekstiä lukenut niin se löytyy täältä!)

Sit takasin itse aiheeseen. Ihmissuhteet siis ollu tän päivän suurin vitutuksen aihe. Tai lähinnä niiden vaikeus. Sen lisäks että tuli paska fiilis jostain minkä tänään kirkkaasti tajusin niin sen lisäks ehkä jouduin hieman pettymään yhteen ihmiseen. Olin oikeesti luullu että oltais jo sen verran läheisiä että näistä olis voinu puhua suoraan mut ei vissiin sit? Tosin, sovittiin nyt (kai) et jatkossa niin mutta kuitenkin, pakko myöntää että vähä pettymyksenä tuli. Varsinki ku just kyseinen aihe on mulle ehkä se yks vaikeimmista. Ja tällä tarkotan siis sitä että kun aiheesta on muutenkin vaikee puhua niin mieluummin puhuisin siitä sit asianomaisen itsensä kanssa eikä niin että muut spekuloi ja kyselee ja pistää muita välikäteen jne jne.. Joka tapauksessa, tää kai on nyt jotakuinki selvä juttu. Paskaakin paskempi fiilis mutta ei mitään mistä en pääsis yli.

Mut joo, se tästä päivästä, toivon mukaan huomenna on kaikin puolin parempi päivä.. meillä kaikilla. :) Sen verran kuitenkin pakko vielä sanoa että jos joku nyt jostain, mistä tahansa haluaa jotain tietää niin kysykää herranjumala multa. Tässä teillä on oiva tilaisuus niitä kysymyksiä esittää vaikka sit ihan anonyymisti.
MISTÄ TULIKIN MIELEEN: koska yleisestikin blogeissa pyörii kaiken maailman haasteita jne niin voisin kai mäkin nyt sit pistää tälläsen kyselyjutun pystyyn. Eli kysymyksiä saa esittää laidasta laitaan vaikka sit lempiväristä inhokki-ihmiseen, mitä ikinä keksittekään, ja vastaan niihin sit erillisessä postauksessa vaikkapa öö.. viikon kuluttua viikonloppuna.

Kysymyksiä siis rohkeesti tulemaan! :)

2 kommenttia:

  1. "..tyydyin menemään röökille & painaan jalan hankeen, täälä mitään jääpaloja oo."

    reps :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei täälä oo! :D Tosin jälkikäteen huomasin että ihan sellasia jääpusseja olis ollu! Tai whatever mitä nyt onkaan millä voi just hoitaa tollasia kaikkia.. No, toimi toiki! :D

      Poista