perjantai 17. helmikuuta 2012

Tyhmästä päästä..

kärsii koko AKKA! Jäi eilen kokonaan päivittäminen, niinku oikeestaan kaikki muukin. Salista tuli välipäivä, siivota en jaksanu vaikka suunnitelmissa oli ja työkkärissäkään en käyny vaikka olis pitäny. Enpä tehny sit oikeestaan paljoo muutakaan, nukuin ja toivoin et aika menis eteenpäin.. Eilen oli masis päivä. Nyt sit paska fiilis vaan jatkuu ja jatkuu mut tästä saan kyllä syyttää vain ja ainoastaan taas itteeni. Aivan, itepähän osani valitsin ja nyt voinki sit itekseni hakata päätä seinään... Vois tulostaa ton kuvan ehkä johonkin niin osuis sit samaan kohtaan paremmin.. muuten voi olla että on pian koko kämpän seinät täynnä lommoja..?!?! No joo, ei edes naurata.


Tosiaan, en viitti nyt ihan koko juttua tähän kirjotella mut lyhyesti, menin sitten tekemään päätöksen joka sattui ja jota kaduin jo samalla hetkellä ku sen suustani päästin, tai no "suustani päästin". Typerä minä! Menin sanomaan mulle niiiin tärkeelle ihmiselle et "ehkä ois parempi jos ei nyt hetkeen nähtäis, ainakaan niin paljon ku tähän asti.." Voi jumalauta oikeesti! On se saatanan kumma miten typerästi voi ihminen toimia ja vielä täysin ristiriidas siihen mitä oikeesti haluais. Mut ehkä parempi näin? En vaan tiedä parempi kenelle. Helvetti oikeesti.

Rakas ystäväni kirjotti ihanasti:

"Juu ymmärrän kyllä jotenkin, se ihminen on saanut sut hyvälle tuulelle ja saanu jotenki sut muuttumaan ihmisenä. En osaa sanoa millä tavalla, mutta sä oot ollu paljon pirteempi ja semmonen että kyllä tää tästä ja sillai.. mutta eiköhän asiat järjesty, toivon todella koska sinä ja se olitte niin hyvä kaksikko, te saitte molemmat nauramaan, vaikka sulla oli paska päivä ja murheita niin se sai sut aina nauramaan ja ajattelemaan asioita positiivisesti.. Hymy pyllyyn, kyllä se siitä vaikka en tiedä mitä asia koskee.. ja se kuunteli sua. Oli sitten hyvä tai paha päivä.. se jaksoi sun tinttailuja.."

SO TRUE! Ja mitä menin tekemään.. tok tok.. en tiedä mitä on taas mun päässä liikkunu, tuskin mitään tai sit vaihtoehtosesti liikaa... En tiedä enää itekään.

Tää päivä onki sit menny oman onnensa nojassa, salilla kävin Jennin ja Tuulian kans purkaas. Tuli vedettyä aika.. no niinku "Stigi" asian ilmaisi, kävin hakemassa "oikeen sellasen endorfiiniryöpyn kunnon rääkillä". Tulihan siitä hetkeks ihan jees olo mut niin, muuta en sit ookkaan saanu aikaan. Nukkunu piiitkät päikkärit et aika kuluis nopeemmin ja sit vaan jumittanu. No, sitä saa mitä tilaa ja tässä sitä nyt sit ollaan ja jatketaan pään hakkaamista seinään.. Enpä tiedä mitä muutakaan tehdä.. Onneks aamulla pääsee taas salille.

Ps. *Tossa alempana on nyt sit vihdoin noita kohtia mistä voi klikkailla <3 , =), tai =(
(Tai vaikka kaikkia josta siltä tuntuu..)
*Kommentointi on edelleen sallittua..
* Uutta nimeä blogille pääset ehdottamaan tästä..
*Niin ja kysymyksiä voi esittää lisää tästä..

Nyt lisää tupakkaa ja kahvia, jota on muuten menny taas ihan liikaa.. molempia. Ehkä huomenna olis paremmin? Öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti