maanantai 6. helmikuuta 2012

Reippaasti alkanut viikko! :)

Niinpä niin, näköjään tuppaa noi päivitykset jäämään viikonloppusin väliin, täytynee tsempata sen suhteen..

Tänään aamu alkoi puurolla ja kahvilla kun Minna paukkas aamukaffille. Minna lähti sit asioille ja me pakkauduttiin Nean kans camaroon ja lähdettiin luisutteleemaan piiitkästä aikaa kohti salia. Voin sanoa että oli ehkä vauhdikkain matka salille ikinä, oikeen on talviauto joo-o.. :D No, päästiin kuitenkin salille hengissä ja suunnattiin ekana solkkuun, alun perus paniikin jälkeen meinasin nukahtaa sinne.. :D Solkun jälkeen sit salin puolelle tsekkaileen mikä on tilanne tauon jälkeen ja maximit tuli testattua. Mä kun päätin nyt kerrankin sit unohtaa ne mun yyyber sarjat ja koittaa pysyä siinä että laitteet vedetään läpi niillä 3x12 sarjoilla ja maximipainoilla, saa nähdä onko huomenna tuntemuksia.. Hope so! Ja jos ei niin nostetaan painoja ;D

Salipuolen jälkeen mentiin sit vielä Minnan kans pikkasen reenaileen sitä sen lyömistä ja potkuja tulevaa varten ja hienostihan se meni, vielä ku saatais salille asian mukaiset vermeet ettei tarvis niitä iskuja vastaanottaa paljaisiin käsiin, saati pilatespalloihin.. heh! :D Vähä reilu pari tuntia tuli yhteensä hilluttua ja aika meni ihan huomaamatta, kyl huomaa et oli jo ollu ikäväki saltsulle, tätä lisääää! :P Minnan kans oltiin sit lopettelemas niin huomasin että fuuuck, olin unohtanu oman juomapulloni kotia ja siks pistäny avaimeni Nean pulloon... Nea lähti aikasemmin kotia ja mun kaapin avain sit tietty mukana.. Soitin sit äkkiä Minnan luurista että sillä on mun avain ja eihän siinä muu auttanu ku sen kääntää camaron nokka takas kohti salia.. No, sain sit avaimen ja kamani kaapista ja huomenna YRITÄN muistaa oman pulloni ja avaimeni :D Lopuks Minna kävi kans vielä solkussa ja mä otin kahvin ja menin nauttimaan hyvästä fiiliksestä hierontatuoliin.. =)

Kotia päästyä heitin rahkat ja mehukeitot lautaselle, huom tällä kertaa nimenomaan lautaselle enkä matolle kuten viime aikoina on ollu tapana :D Päätin sit palkita itteni rehkimisestä jaksolla-parilla Sons of anarchya ku tuntui että päätä alkaa taas särkeen siihen malliin että pieni lepo saattais olla paikallaan.. Olin sit loppujen lopuks tipahtanu ja tuliki vedettyä parin tunnin päikkärit, onneks ei oo niin nuukaa näin vapaalla.. =) Päikkäreitten jälkeen loppuilta meniki sit vaan telkkaria pällistelles ja sähköposteihin vastates ja nyt hetki sit paistelin vielä maustamatonta kanaa josta unohdin mausteet, vaimomatskuu ;) Sitä sit raejuuston kans iltapalaks satuhäitä pällistäen. :)

Nyt olis sit tarkotus lukasta muiden seuraamieni blogien päivitykset ja sit ehkä yks jakso vielä S.O.A.a ja ajoissa nukkumaan että jaksaa aamusta herätä salille! Huomenna myös Taija hankkii jäsenyyden joten saadaan yks lisää meidän saltsuporukkaan, HAPPY! =)

Eipä oikeestaan muuta tällä erää, tavotteet on asetettu ja niistä ehkä myöhemmin lisää.. Nyt, kivaa & reipasta alkanutta viikkoa ja hyvää yötä kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti