sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Rento sunnuntai

Tää viikko on ollu ehkä surkein päivittämisen osalta mutta tosiaan, keskiviikko ja torstai tuli kans pidettyä vielä saltsupäivinä kuten maanantai ja tiistaikin. Niin kovasti ku tiistai-keskiviikko yönä toivoinki, niin ei ne jalat keskiviikko aamuna niin kauheesti huutanu hoosiannaa, vielä. Siitä ärsyyntyneenä, ei mitään muuta ku kohti saltsua ja torstaina alko sit jo pikkusen tuntua. :D Mentiin sit kuitenkin vielä torstainaki saltsulle ja perjantaina, voi terve! Yhtä uikuttamista koko päivä! :D Onneks en sentään ollu ainut ku Jenni uikutti kans haha :D Koko loppuilta meniki sit torstaina Mr. J.n kans hengatessa, katteltiin sen veljen ja siskon lasten kuvia naamakirjasta ja sen siskon hääkuvia, TALVIhäistä joita oli vietetty LAPISSA! Niiiiin ihania kuvia ja niin kaunis morsian! Jälleen kerran yksi piste talvihäille! :D

Perjantaina sit rakas ystäväni soitti että tulee kahville näyttämään niiden tulevan pikkusen ultraäänikuvia ja voi jessus mikä ihana pikkunen sielä oli! Näytti ihan pojalta mutta oon edelleen sitä mieltä että tyttö sieltä sitten kesällä tulee, saa nähdä, jännityksellä jäämme odottelemaan! ;) Samaan aikaan paukkas kaffille sitte Mr.J & Maiju että pikkusen oli ruuhkaa tuola meidän selvästi aivan liian pienessä keittiössä mutta kiva kun kävivät! :)

Lähdettiin sit perjantaina illalla ajelemaan Jennin, Tuulian ja Minnan kanssa. Just ku oltiin haettu Minna niin ystäväni Jenna soitti että on pikkusen nukuttamis ajelulla että jos nähtäis ohimennen, lisää vauvoja! :D En ollu Jennan pikkusta vielä nähnytkään ku en oo viittinyt flunssasena mennä käymään, että nyt sit näin vasta eka kertaa ja olihan nyt sulonen pikku poitsu! :) Teki taas niiiin hyvää mun ikäkriisille ja vauvakuumelle haha ;D  Minna lähti sit baariin nollaamaan alkavan koulunsa kunniaks, tsemppiä huomiselle honey! :) Haettiin se sit yöllä baarista ja noukittiin Mr. J kans samasta kyseisestä baarista. Nähtiin pitkästä aikaa myös Harri-setä, joka edelleen tykkää meistä "kuin hullu puurosta" :D Perjantaista voisin kirjottaa aika paljon muutakin mutta koska oon nyt niiin hyvällä tuulella niin jätän väliin. Pikkusen tuli jossain kohtaa kuitenkin paska fiilis ja se sama fiilis jatkui sit lauantainakin.. No, tietyt jutut täytyy vaan oikeesti unohtaa ja plaah, jatkaa eteenpäin. Olipa dramaattista :D Nyt joku ymmärtää saletisti väärin mutta oikeestaan I don't give a shit, onneks isompia vahinkoja ei oo päässy tapahtumaan ja sammakotki on pysyny sielä suussa.. :)

Lauantain kulutin sit lähinnä sillä että yritin päikkäreitä nukkua v*tutukseen.. Nenny & Linea tosin kävi kylässä. Nenny tosin käytti enimmän ajan uuden seiskan lukemiseen joten hirveesti ei tullu sen kans juteltua.. Täytyy kai alkaa piilottaan noi lehdet ku ihmiset tulee kylään.. ;) Illalla lähdettiin sit perus, Jennin kans pörräämään mut eipä tuola hirveesti mitään missään ollut. Muutama tuttu nähtiin illan aikana ja mä näin mulle yyyber tärkeen ihmisen (nyt se salaa lukee tätä ja huokaa syvään haha) pitkästä aikaa josta tulin sit niin hyvälle mielelle että kaikki muut murheet taiski unohtua ainaki hetkeks aikaa.. :) Ps. oon ylpee susta! :)

Mut joo, ei siitä enempää. :) Tuli sit kotiuduttua viime yönä JO kolmen aikoihin, mikä todellaki on mulle aikasin noin niinku viikonloppuna. :D Oli vaan niin väsy ja jotenkin ku oli niin hyvä ja rento fiilis (voitteko kuvitella te jotka tiedätte kuinka paljon tapaan ressata?!?) niin tuntu ihan hyvältäki tulla kerranki "ajoissa" kotiin. Tuli sit vedeltyä 12 tuntia putkeen unta ja näköjään on hyvä fiilis jatkunu vielä tänäänkin.. Näillä eväillä onkin hyvä huomenna alottaa uus viikko ja eiköhän luvassa oo ainakin lisää saltsua.. ja ehkä myös työhakemuksia.. ;)

Palataan myöhemmin, rentouttavaa sunnuntaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Istuessa AI, kävellessä AI, maatessa AI.. Ois sit miten tahansa ni AI.. Ja se kesti mulla 2 päivää.. :s No.. Ens viikolla taas :F

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TODELLAKIN ens viikolla uudestaan! Heti huomenna! :D

      Poista