perjantai 20. heinäkuuta 2012

Minne katosi päivät..

Laulettiin Scandinavian Music Groupin biisissä ja samaa voisin mäkin laulaa. Oikeesti tuntuu että just päivitin ja äsken huomasin että kohtahan siitäki taas on viikko vierähtänyt. Tää viikko on oikeesti menny ihan älyttömän nopeesti.

Maanantaina oltiin pitkästä aikaa solkussa ja salilla ja tuli kyllä niiiiin super hyvä fiilis! <3 Maanantaina myös Nea & Jani kotiutui helsingistä missä ne oli ollu moikkaamassa tulevaa pikkusta 4d-ultrassa joten pakkohan meidän oli Jennin kanssa sit illalla heti piipahtaa kaffilla kun ei oltu nähty "pitkään aikaan". :D Samalla tuli sit nähtyä monen monta kuvaa kummitädin tulevasta rakkaudesta ja voi, en vaan malttais enää odottaa! <3

Tiistaina oltiin sit kans salilla ja ihan niinku maanantaina, nautin! Salin jälkeen meillä oli tarkotus mennä Lindaa lentokentälle vastaan moikkaamaan sitä kun se tuli pitkästä aikaa Suomeen mutta koska päästiin lähtemään salille niin myöhään niin hylättiin sit se ajatus. Salin jälkeen oli sit pakko ottaa pienet päikkärit ku oli taas pää ihan sika kipee. Päikkäreitten jälkeen pääkipu onneks helpotti edes vähä ja päivä kului sit enimmäkseen hengaillessa. Illemmalla Nea tuli sit Saran kans tänne ja päätettiin lähteä uimaan! Viime kesänä ei tullu käytyä KERTAAKAAN ku jotenkin se vaan jäi joten oli jo aikaki! ;D Jenni tuli sit hakemaan meitä ja niin me tyttöporukalla startattiin täältä. Käytiin ensin raippiksessa pehmiksillä ja siitä sit uimaan! Talviturkki siis heitetty! :D Uintireissun jälkeen mulla ja Lindalla oli tarkotus treffata vielä illalla mut oltiin sit loppujen lopuks molemmat niin väsyneitä että siirrettiin suosiolla seuraavaan päivään.. :)

Eilen tuli sit nukuttua aamuheräämisten jälkeen vähä pidempään ja jossain kohtaa Linda tuliki sit piipahtaan täällä. Vaihdettiin pikasesti sellaset kuulumiset mistä nyt ei viitti ihan kaikkien kuullen puhua ja kyllä huomas että ei oltu nähty vuoteen, juttua nimittäin riitti. :D Sit jossain kohtaa ku Linda lähti niin aloin kokkaamaan ja kutsuin Jenninki syömään. Nea ja Jani kävi siinä kans kahvilla mut ne ei ollu sit hirveen kauaa, tais olla aika jäätävä tunnelmaki, me ku nimittäin Jennin kans pikkusen "puhdistettiin ilmaan" just ennen niiden tuloa.. Tais huuto kuulua rappuun asti.. :D Oltiin sovittu että treffataan Lindan kanssa illalla joten kaikkien lähdettyä mä kävin ottamas pikasuihkun ja pistin itteni valmiiks ja kohta Linda olikin jo pihassa odottamas mua! :)

"I'm HERE!" <3

"Let's go!" 

Hetken ajelun jälkeen käytiin noukkimas Jenniki mukaan ja Jennin kans sit yritettiin päivittää Lindalle kaikki mahdollinen, uudet tyypit, uudet baarit ja näytin jopa mun koulun.. eikai mulla vaan oo jo ikävä kouluun siis..?!?! NOT! :D

"Kodak moment!" ;D 

Ajeltiin ensi varmaan pari tuntia vaan ympäriinsä ja samalla vaihdettiin kuulumisia ja juoruiltiin vuoden tapahtumat.. :) Ehdittiin illan aikana tutustua myös "maijan" tyyppeihin eli laumaan ruottalaisia poikia (okei sielä olla yks tyttöki joukos :)  jotka oli aika hassuja :D Lisäks käytiin moikkaamas matkiksella mun mammaa ja daddyä ku neki halus nähdä Lindan.. :)



Välillä käytiin Shellilla kahvilla ja haukkaamas vähä iltapalaa, jonka jälkeen jatkettiin ajelua ja suunnattiin rantaan.. :)


Rantsumaisemia.. :) 

Rannalla..

Linda innostui..

Joogaamaan! :D 

Lopuks tytöt vielä innostui poseeraan.. :D 

Ilta oli kaiken kaikkiaan ihan huippu ja naurettiin ittemme kipeiks! :D Aamuyöllä käytiin heittääs Jenni kotia ja sit tuli vielä yks kuskauskeikka joten aamun tunneillehan se taas venähti mutta oli kyllä sen arvosta! :)

Tarkotus oli kirjottaa vielä tästäki päivästä mut koska a) tää postaus on taas muutenki pitkä ku nälkävuosi ja koska b) kello on yli kolme yöllä, niin taidanki nyt suosiolla lopettaa tähän ja jatkaa sit taas huomenna.. tai ylihuomenna.. viimestään sunnuntaina! :D Kolmen tunnin kuluttua nimittäin soi kello ja on pakko alkaa valmistautuminen uuteen päivään. Aamusta luvassa on asioiden hoitoa ja sit päivällä ois yks rasti tiedossa Minnan kanssa. Sen jälkeen sit nopeesti kotia valmistautumaan ja illalla juhlitaan! Nimittäin rakas sysse on huomenna (tänään) 20 v! Jeeei! :)

<3 Happy B-Day Darling tätäki kautta! <3
Illalla, sokka irti.. ;)

Kivaa alkavaa viikonloppua myös mulle ja sulle, kaikille teille ihanille lukijoille! :) <3

Nyt unta, mutta sitä ennen, Lindalle terkkuja: Terminator <3 Enkä muuten meinaa sitä leffaa.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! :D Jeee <3 Musta vois varmaan tulla yogan-opettaja!? hahah.
    illalla nähdään! pusss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois kyllä! Jeeei illalla nähdään & sit partyy!!! ;) Puss o kram! <3

      Poista