maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sataa, sataa ropisee..

pilipilipom.. :D Pikkasen on menny taas aikaa viime päivittelystä mut nyt ajattelin yrittää jatkossa (taas??) skarpata ja jos nyt alottaisin päivittelemällä vähä niitä näitä viime aikasista jutuista.. :)

Tosiaan tossa pari viikkoa sitte päivittelin viimeks ja olin sen jälkeen lähdössä ostamaan sitä viimestä, toivotuinta joululahjaa Olivialla, roikkuvia korviksia. Korvikset löytyiki sit yllättävän helposti vaikka olin varautunu ravaamaan ympäriinsä liikkeestä toiseen. Vaihtoehtoja oli loppujen lopuks tosi vähän koska korvisten piti olla nimenomaan roikkuvat Olivian toiveen mukaan ja tietynlaisella lukolla että sopii lapselle. Päädyin sit lopulta hopeisiin sydämiin joissa keskellä oli pieni vaaleenpunanen kivi, ihan Oltsun näköset ainaki mun mielestä ja tais neiti itekin tykätä! :) Laitan tähän väliin nyt jotain kuvia tohon mun ja Olivian "jouluun" jota tosiaan vietettiin sillon 25. heinäkuuta! ;D

Ensimmäisen paketin avaaminen menossa...

Viimenen paketti, olisko täälä nyt ne korvikset..?? :)

Muita paketeista löytyneitä juttuja.. Ai miten niin kummitäti on Avon-konsultti..? ;)

Olivia esittelee uutta paitaa joka olikin jo ihan sopiva :)

Näkyyks korvikset? Vähä oli korvisten vaihto tuskaa, johtuisko siitä vakava ilme.. <3

Näitä kuvia ku lisäilin koneelle niin huomasin että vois oikeesti päivitellä hieman useemmin ja ennen kaikkea lisätä niitä blogiin kuuluvia/tarkotettuja kuvia useemmin, niitä kun löytyi kamerasta yli 250 kuvaa.. :D No mutta, ehkä jätn nyt sit sattuneesta syystä joistakin jutuista kirjottamatta ainaki toistaseks ja kirjotan niistä sit joskus toiste.. jos jaksan.. :D Viimeset pari viikkoa on kuitenki menny enimmäkseen ihan vaan hengaillessa. Aika paljon varsinkin iltasin on tullu kahviteltua Taijan luona ja sit parina iltana on iltakaffeja nautittu Jutan & Akin ihan uudessa kodissa. Pakko tähän väliin laittaa kuva mun uudesta laukusta jonka sain Jutalta. :)


Kuva on nyt ehkä hiukka surkee ku kamera viime aikoina tsippaillu jotain omiaan mut rakastuin ihan täysin tohon laukkuun, just niin iso että saan omaisuuteni mukaan, mulla kun on paha tapa kantaa puolta omaisuutta mukana mihin ikinä meenkään.. ;) Mä tykkään, kiitos Jutta! <3

Uudesta laukusta tuli mieleen et pakko hehkuttaa myös mun uusia hajuvesiä! <3 Oon jo jonkun aikaa himoinnu Avonin Scentinin tuoksuja ja pähkäilly pähkäilemisen perään minkä niistä itelleni tilaisin. Viimeks sitte tilausta tehdessäni satuin huomaamaan että kyseiset tuoksut oli "hyvässä tarjouksessa" ja näinhän siinä sitte kävi..

Päätin tilata kerralla kaikki..

Ennen sekoittamista...

ja sekoitettuina.. :)

Oli kyllä hyvä ostos hintaan nähden ja vaikee oli valita mikä on paras tuoksu.. Ehkä tän hetkisinä lemppareina kuitenkin toi sininen ja sit toi oranssi.. No onpahan mistä valita nyt sit! ;) Ja joo tosiaan, hamusin nää kaikki kerralla niin eiköhän tän tilauksen mukana tullu myös uus kuvasto ja sitä ku selasin niin tättädää, tätä sarjaa on tulossa yks uus, vihree pullonen tuoksu joten niin, eihän sitä nyt sit voi jättää hankkimatta kun muutkin kerran löytyy, eihän..?!? ;D

Samasta paketista löytyi myös granaattiomena kasvojenkuorinta sekä kaks vartalonkuorintaa joista mansikkaa oon koittanu ja oli kyllä niin super ihanan tuoksusta että taitaa tulla jatkossaki tilattua. Vaikkakin mun ehdoton ykkönen on edelleen Planet span välimeren oliiviöljyä ja appelsiininkukkaa sisältävä kuorinta niin tää mansikkakuorinta tulee kyllä hyvänä kakkosena ennenkaikkea tuoksunsa takia mutta pakko sanoa että hinta-laatusuhdekin oli kyllä parin kokeilun jälkeen kohdillaan. :)


Nyt alkaa oikeesti taas tota kosmetiikkaa löytyä sen verran paljon (oikeesti 3 tai peräti 4 PAHVILAATIKOLLISTA) että päätin että nyt en tilaa hetkeen ite mitään.. Tosin, näinhän mä aina ajattelen.. Saa nähdä miten käy kun tulee taas tilauksen teon aika.. ;D

Mun piti kirjottaa tähän samaan postaukseen mm. tästä päivästä ja vieläpä kuvien kera, tulossa olevista baby showereista, aiemmin olleesta Tarramaan arvonnasta, parista ihmissuhde jutusta ja vaikka mistä muusta mut esikatselun tsekattuani tajusin että tääki päivitys on taas jo pitkä ku nälkävuosi joten taidankin jättää noi jutut toiseen kertaan.. Tavotteena olis huomenna herätä ihmisten aikoihin jos vaikka sais jotain aikaanki ja kuka tietää, ehkäpä oon reipas ja päivittelen lisää jo heti aamusta. Nyt kuitenkin pikku hiljaa untenmaille että ehtii edes vähä nukkua, kelloki alkaa olla taas vaikka ja mitä joten natinati kaikille.. :)

Ps. kommentointi on edelleen sallittua ja jos jollain tulee jotain postaustoiveita otan mielelläni vastaan myös.. :) 
Ja hei, sinä joka juuri luet tätä blogia, jos sulla on oma blogi niin jätä ihmeessä linkkiä jos haluat että tutustun myös sinun blogiisi. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti