tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lisää juhlia :)

Tosiaan päätin nyt heti perään päivitellä enemmänkin, tosin ajattelin koittaa josko osaisin ajastaa tän postauksen huomiselle, saa nähdä onnistuuko. :)

Tosiaan perjantaina haettiin ne kalusteet joista edellisessä postauksessa kerroin ja muuten perjantai menikin sit siivotessa ja ilta pörräillessä, miten yllättävää.. :D Lauantaina olikin sit aika juhlia syssen pikku murua Melinaa joka täytti vuoden! Oikeesti hassua miten aika menee kun tuntuu että justhan me vasta yhdessä testiin se testi eikä pahemmin ehditty edes jännitellä kun testin näytössä jo näkyi että Möömöö oli tulossa! <3 Ja nyt se pikkunen täytti jo vuoden.. hullua! :)

Lauantaina tuli herättyä ihmeen aikasin ja päivällä suunnattiinkin sit Jennin kanssa lahjaostoksille. Olin aluksi haaveillut hankkivani jonkun kivan kirjan tai muuta kehittävää mutta koska olin yllättäen liian myöhään liikkeellä siihen nähden että ns. pienemmät kaupat olivat jo kiinni, päädyinkin yllättäen muumeihin! :D Arvoin kauan ostaako pikku myytä vai mymmeliä mutta koska sanon ite Melinaa Möömööksi (niinku muutama muukin on kummasti alkanut sitä pikku neitiä kutsua ;) niin päädyin mymmeliin. Melina ---> Möömöö ---> Mymmeli! Onhan nyt selvästi Mymmeli lähempänä Möötä kun joku pikku myy, jota sitä paitsi tuntuu jo olevan kaikilla.. :D Päädyin siis ostamaan pyyhkeen, mukin ja lautasen, kaikki mymmeliä. Ai miten niin mä diggaan itekin muumeja..?!? ;) Ostoksilta suoraan suunnattiin sit Taijan luo. :)

Mun on pakko laittaa ihan super monta kuvaa nyt tästä lahjan "avaamisesta" koska se oli oikeesti aika hauskaa katto kun Melinan ehdoton lemppari tuli heti selväks, muki tais olla paras juttu tässä "paketissa.." ;)

Ensin piti poseerata lahjaa saadessa.. :)

Mitäs täältä löytyy..

Mymmeli muki :) 

Lautanen sai kyytiä, muki oli kivempi.. :)

No mitäs muuta..?

Mitä täälä on..? 

Jäi epäselväks kun muki palas takas mieleen.. :D 

"No katotaan, katotaan..

mutta mukista en luovu!" :D

Taas piti koittaa josko mukiin olis ilmestyny jotain..

Muki tiukasti toises kädes voi vähä taas kurkata.. 

Ei tosiaan jääny epäselväks että muki tais olla ehdoton lemppari tosta paketista! :D No, pääasia että neiti tykkäs selvästi ;D Ja loppujen lopuks pyyhekin saatiin paketista äidin pienellä avustuksella ja lautanenkin pääsi vielä samana päivänä synttärisankarin käyttöön. :)

Lahjojen jälkeen siirryttiinkin kahvipöytään ja tarjolla oli mm. juustokakkua sekä kahta eri täyttekakkua joista kruunukakun sysse oli tilannut ja vihreän sydänkakun rusetilla tehnyt ite. On se taitava, vaimomatskua. ;) Tarjottavat oli hyviä ja synttärisankari suloinen vaikkakin vähän känkkis välillä, reppana kun oli saanut vähän lämpöä edellispäivän 1-vuotis neuviksen rokotuksista. :S :)

Juustokakkua..

Taijan tekemää sydänkakkua...

& prinsessakakkua rinsessalle! :)

Juhlien jälkeen oltiin Jennin kans sit niin väsyksis että päätettiin tulla tänne ottamaan pienet päikkärit ja ilta menikin sit taas enimmäkseen pörrätessä jonka lisäks käytiin Taijan luona vielä iltakaffilla kun itse synttärisankari oli jo untenmailla. :) Sunnuntai meniki sit taas jälleen ihan oman onnensa nojassa niinku tää maanantaikin.. No, jos huomenna koittais sit olla tosiaan edes vähän enemmän aikaansaava.. :)

6 kommenttia:

  1. Ja tosiaan enhä mä mitään osannu ajastella.. tiedä pystyykö tällä bloggerilla edes? Tietääkö joku? :D

    VastaaPoista
  2. oonpas hehkeen näköne. :DDd mut ihania kuvia mööstä! <3

    VastaaPoista
  3. Heei, näähän oli meijän tuttuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pieni kaupunki ;) Kerran oli Taijan kans puhettaki että Möö ja Felicia aika saman ikäsiä kun olitte ollu vissiin samaan aikaan avoimes pk.s tai jossain..? Muistelisin ainaki :)

      Poista