keskiviikko 8. elokuuta 2012

Iloa & surua

Niinpä nii, taas on vierähtäny viikko päivityksestä. Blogihiljaisuuteen on oikeastaan useampia syitä joista mainittakoon ensimmäisenä se että mun ihana mokkula ei oo viimeseen kolmeen viikkoon muuta tehny ku pykiny pykimisen perään. Saa nähdä onnistuuko tääkään päivittäminen kun nytkään ei muuta tee kun vilkuta vihreetä valoa, mikä siis tässä tapauksessa huono juttu, ja herjaa että yhteyden muodostaminen epäonnistui.. Faaan! ;S

Toinen syy miksen oo paljoo päivitelly on ollu nää käynnissä olevat siivous-pakkaus-myynti-rumbat eli siis kamojen läpikäyminen, roskiin heittäminen, pakkaaminen tai kirpparille roudaaminen.. Huh mitä puuhaa, ne tietää jotka on joskus käyny täälä.. ;) Mutta joo, alkaa onneks olemaan suht hyvällä mallilla tääki homma ja mikä positiviista, tänään kun käytiin pöytä siivoomassa niin yllättävänkin hyvin oli menny tavaraa kaupaks! :) Tosin, luulenpa että tällä laatikkomäärällä saan muuttolaatikoiden purkamisen jälkeen ottaa kirppispöydän ainakin viikoks vielä, en nimittäin muista puoliakaan mitä oon pakannu.. :D

Kolmas syykin blogihiljaisuudelle on, mutta just tällä sekunnilla päätinkin olla kirjottamatta siitä, ainakin nyt toistaiseks koska muuten tästä(kin) päivityksestä tulis taas maratonin mittaminen. Otsikko kuitenkin puhukoon puolestaan sen verran että kuten otsikossa mainitaan, niin iloa kuin suruakin on taas riittänyt näihin päiviin ja jopa sen verran tuota jälkimmäistä että yhtenä iltana mm. olin jo varma että hautajaisia tässä "päästään" järkkäämään.. Not nice. Mutta, kuten ajattelin, jätän noista fiilisjutuista nyt ainakin toistaseks kirjottamatta kokonaan ja eiköhän ne tietyt jututkin selviä jos on selvitäkseen. Miks mä ottaisin ressiä kun ei sitä muutkaan näytä tekevän.. Vai?!?

Tässä tän kaiken siivous-pakkaus-myynti rumban ohella päivät onki kulunu oikeestaan saltsuillessa ja hengaillessa ja lisäks oon onneks päässy suunnittelemaan yhtä kivaakin juttua nimittäin olis taas babyshowerit tulossa! <3 :) Mutta, kuten arvata saattaa, niistä vasta myöhemmin lisää.. ;)

Yks huono juttu tossa kirppistelyssä kuitenkin on. Musta on nimittäin alkanu tuntua uhkaavasti siltä että jokakerta jää omaankin käteen jotain kun sielä käy ihan vaan siivoilemassa pöytää.. ;D Viime viikolla mukaan jäi tosin vaan kaks asiaa, ikean vihreä maljakko, jollasta oon hiukonu jo kauan syssen ikea-maljakko kokoelmaa ihaillessani. ;) Toisen samanvärisen tarvisin ehdottomasti vielä ja eiköhän sekin vastaan jossain kohtaa tuu.. :) Toinen asia mikä jäi viime viikolla käteen oli tämä lehtiteline..


Aika hauskaa sinänsä että just kun laitoin kasoittain vanhoja lehtiä myyntiin niin sit löysin kirpparilta tän telineen ja pakkohan se oli ostaa. :) No, näillä näkymin just tähän telineeseen pääsee säilytykseen mun vanhat Deko.t joista en suostu luopumaan, tiedä vaikka mitä sisustusvinkkejä sais napsittua kun nyt taas pitkän tauon jälkeen niitä selailis.. ;)

Tänään(kin) kirppiskierrokselta mukaan tarttui pari juttua, nimittäin alla oleva vaalenaliila maali. Sinänsä hyvä säkä että yhtä tulevaa "projektia" varten hankintalistalla on näitä maaleja ja mm. just tää väri. ;) Kaiken lisäks pullo maksoi yhden euron ja oli siis kokonaan käyttämätön, hyvä säkä siis. Maalin lisäks mukaan tarttui super ihanat tennarit jotka tosin on nyt pesussa joten niistä kuvaa sit ehkä myöhemmin.. :)


Näiden shoppailujen lisäks postipate toi tänään mukanaan yhden kivan pikkupaketin josta myöhemmin lisää.. Cattikselle terkkuja, perille tuli! ;) Lisäks tarkotus olis päivitellä jokunen aika sitte täälä blogissa olleesta Tarramaan arvonnasta tai toisin sanoen tarrasta jonka ite sain. :) Näiden lisäks lähiaikoina saattaa pukata uutta arvontaa joten pysykääs hollilla ja edelleen blogi löytyy myös sieltä fb.stä jonne tuun luultavasti ekana arvonnoista infoomaan. Blogin Fb-sivuille pääset siis tästä ---> KLiiiK! :)

Tää päivä on kirppistelyn lisäks kulunu enimmäkseen ihan vaan kotona, yllätys yllätys pakatessa ja siivotessa ja lisäks tuli kaffiteltua pitkästä aikaa Jennikan kanssa. :) Ja vaikken ookkaan oikeen mitään sen kummempaa tehnykkään niin tänään on kyllä ollu sen verran surkee päivä, väsyttäny ihan älyttömästi ja ollu jopa pikkusen paha mieli, että ehkä olis parempi painella tänään vaan ajoissa nukkumaan. Huomenna oliskin luvassa sit ainakin aamusaltsuilua ja päivällä kirppistelyä.. Mutta nyt, vähän vielä kirppiskamojen hinnottelua ja sit hetki telkkaria ja untenmaille... :)

                                 Hyvät yöt kaikille.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti