maanantai 27. elokuuta 2012

Juhlia ja jännitystä! Osa: juhlia (2)

Viime yönä oli pakko luovuttaa kesken kirjottamisen ja mennä nukkumaan. Tosin, kun sain koneen kiinni niin eihän se uni sit tullukkaan.. Koko yö meni pyörimiseen kun kummasti piti taas yöllä alkaa kaiken maailman asioita funtsimaan ja lisäks silmiä kirveli niin kovaa etten olis varmaan edes pystyny nukkumaan, tää ihana silmätulehdus kun on nyt jatkunu jo ainaki varmaan kolme viikkoa..?!?

Mutta tosiaan edellis viikon lauantaina juhlittiin niitä varamaman 60-vuotis juhlia ja ilta päättyi pulloon. Sunnuntaina oli vuorossa lisää juhlaa kun juhlittiin paria päivää etukäteen ystäväni Nean ihanan prinsessan Saran 9-vuotis synttäreitä! Mä olin yllättäen TAAS, vaikkaki kerranki oikeesti yritin olla ajoissa, sekoillu aikataulujen kanssa eli oltiin TAAS myöhässä ja saavuttiinkin paikalle just vähä ennen ku lasten juhlat alkoi.. No, sopi meille paremmin ku hyvin! :D 

Ketään vakkari lukijaa ei varmaan yllätä että olin TAAS unohtanu kameran kotia! Koskahan oppisin kantaan sitä mukana?!? On väkisinkin tullu mieleen että muistaisinko paremmin jos saisin uuden kameran.. Mulla kun olis haaveissa yks tietynlainen! ;) No, tästä syystä ei oo nyt kuvia koko juhlista (lukuunottamatta yhtä luurilla napattua) mut sen verran voin sanoa että tarjoilut oli aivan super loistavat, kuten aina, ja oikeestaan oli ihan kivakin kun ei ollu enää muita vieraita niin ehdittiin kunnolla päivittää kuulumisetkin.. :) Muutama tunti meni siinä kaffitellessa ja hengaillessa ja lapsien touhuja katellessa. Aikamoinen hälinä tuli kyllä kahdeksasta muksusta ja oli kyllä hauska seurata niiden touhuja! :) 

Ainut kuva sunnuntailta, pikasesti kesken leikkien napattu kuva paria päivää vaille 9-vuotiaasta synttärisankari Sarasta! <3

Siinä kohtaa kun alkoi muksujen iltapala-aika lähestyä niin päätettiin mekin Jennin kanssa lähteä kotia kohti kun tuntui pikkasen väsyttävän edellisen illan baareilun jälkeen. Sanoin vielä että "tänään voiski mennä ajoissa kotia ja ajoissa jopa nukkumaan.. vaan kuinka kävikään..?!? Yks puhelu Minnan kanssa ja niin vaan löysin itseni pullosta, TAAS! :D Ei ollu vissiin lauantain baarittelut riittäny ku jaksoi vielä sunnuntainaki lähteä. Tosin, lauantaina oli huomattavasti kivempi ilta siinä mielessä että oli suhteellisen paljo tuttuja jneee.. :) Kun taas sunnuntaina ei ollu juuri ketään vaikka oli kakkoset.. hassua..

Mun piti jotain muutaki vielä skriivailla tosta samasta viikonlopusta mut koska täs nyt samalla sivusilmällä pällistelen Jennin vuorokauden tunnuksilla BB.tä niin katkes ajatus niin hienosti et ehkä lopetan nyt taas tähän ja jatkan sit jossain vaiheessa vaikka viime viikosta. Viikonlopusta ainaki tulossa postausta ja sit tästä päivästä. Lisäks pitäis päivitellä vähä lisää juhlajuttua, tosin tällä kertaa vasta edessä olevista juhlista ja sit pari muutakin ajatusta on mistä olis tarkotus postailla.. 

Onko teillä jollain ihanalla lukijalla jotain kivaa postaus ehdotusta? Niitä otetaan nyt vastaan jos jollain on jotain mielessä.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti