perjantai 31. elokuuta 2012

Yöllisiä pohdintoja..

Yleensä en paljo jaksa funtsia ja ressata mitä kirjotan tai sanon vaan useimmiten teen eka ja ajattelen vasta sitten. Joskus jopa kaduttaa heti kun jotain on päästäny suustaan, kun ei kuitenkaan oo tarvetta, saati halua loukata ketään ja joskus tulee jälkeenpäin mietittyä että olis voinu asiansa ainakin nätimmin esittää jos ei muuta. Vaikka en yleensä hirveesti tollasia juttuja mieti (vaikka muuten mietinki sit kaikkee vähä liikaakin) niin aina välillä tulee kuitenki hetkiä jolloin tulee funtsittua kovinki tarkkaan kirjottaako jostain tietystä jutusta vai ei, useimmiten ei..

(kuten en nytkään näköjään koska tekstin loppuun päästessäni huomasin että hienosti vältin alkuperäisen mielessä olleen aiheen.. Ainakin siis vielä, toistaiseksi.. ;) )

Se on oikeesti aika hankala päätös siinä kohtaa kun tekis mieli kirjottaa ihan kaikki muttei halua loukata ketään /kertoa muihinki ihmisiin liittyviä yksityisasioita. Ja sit taas kun en muutenkaan tänne blogiin oo mitään kauheen henkilökohtasia juttuja kirjottanu just siks että esimerkiks useimpiin ns. kipeimpiin juttuihin liittyy muitakin ihmisiä, useimmiten just läheisimpiä ihmisiä niin ei haluis sit kuitenkaan muiden elämää sillä tavalla alkaa ruotimaan..

Tää päätöksen teon vaikeus et mistä kirjottaa ja mistä ei, on just se ehkä suurin syy miks oon monesti miettiny että olis pitäny alkaa bloggaan täysin anonyymisti. Sithän olis voinu kirjottaa lähestulkoon mistä tahansa ilman sen kummempia miettimättä. Samaten oon miettiny hirveesti tän blogin jatkoa et kirjotanko tänne vaan liibalaabaa (eli näitä ns. perus kuulumisia, shoppailu, tukkailu jne juttuja) niinku tähänki asti vai alanko jossain kohtaa täs nyt sit kirjottamaan mm. myös parista mulle suhteellisen henk.koht jutusta..

Oon jopa harkinnu uuden, tai oikeestaan toisen blogin alottamista jossa keskittyisin sit enemmän näihin ns. henkilökohtasiin juttuihin mut sit taas toisaalta, en ensinnäkään tiedä jaksaisinko loppuen lopuks pyörittää kahta blogia. Toiseks, mulla nyt ei kauheesti sellasia salaisuuksia oo joita joko kukaan ei vielä tietäis tai jotka ei tulis "julki" jossain kohtaa joka tapauksessa. Kolmanneks, tää blogi on nyt alusta alkaen ollu vähä tällänen laidasta laitaan blogi ja kun kerran "lifestyle"-blogina mennään niin miks sit alottaisin jolleki yhdelle elämän osa-alueelle oman blogin kun ihan yhtälaillahan nää kaikki on osa mun elämää mistä kirjotan..?!? Voi on taas vaikeeta.. ;D

Mitä mieltä te ootte arvon lukijat? Jatkaako blogia tälläsenään vai lisätäkö joukkoon niitä enemmän ns. henk.koht juttuja? :)

Ja siis joo, itellenihän mä tätä alunperinki aloin kirjoittamaan. On kuitenki ollu kiva saada lukijoita ja siks myös lukijoiden mielipide merkkaa ehdottomasti. Nyt siis rohkeesti vaan kommentoimaan ja esittämään mielipiteitä. Myös postaustoiveet on edelleen tervetulleita ja kysymyksiäkin saa esittää jos siltä tuntuu.. Voisin jossain kohtaa mahdollisesti sit ehkä jotain kysymyspostaustakin vääntää jos kysymyksiä tulee.. :) 

Edit: Eikä unohdeta uusia lukijoita, nekin on tottakai tervetulleita! <3 
(lukijaksi pääset klikkaamalla oikeassa reunassa olevaa "liity tähän sivustoon" nappulaa ja blogin fb-sivuille pääset klikkaamalla myöskin oikeassa reunassa olevaa ihQ-pinkkiä F-namiskaa!) 

Mutta nyt,
Uusille lukijoille tervetuloa ja vanhoille lukijoille hali! <3
Hyvää yötä, teille kaikille! :)

2 kommenttia: