maanantai 27. elokuuta 2012

Juhlia ja jännitystä! Osa: juhlia..

Tosiaan mun oli tarkotus päivittää tänään parikin erillistä (Lue:kolme!) päivitystä mutta koska toi kello nyt uhkaavasti näytti menevän taas reilusti yli aamuyön ennen ku pääsin edes aloittamaan niin päätin nyt alottaa niistä reilu viikon takasista jutuista jotka aiemmin oli jääny välistä ja jatkaa sit huomenna siitä mihin tänään jään..

Kirjottelin siis aiemmin ton Juhlia ja jännitystä! Osa: jännitys.. niin tässä nyt vihdoin sitten se toinen osa eli Juhlia ja jännitystä! Osa: Juhlia.. :)

Perjantaina ei siis sinänsä tainnu tapahtua mitään sen kummempia mutta lauantaina oli puolestaan luvassa "varamamman" 60-vuotis juhlat. Juhlat alkoit jo iltapäivällä mutta me päästiin Jennin ja maman kanssa paikalle vasta joskus alkuillasta joten suurin osa vieraista oliki jo ehtiny paikalle ennemmin ja menokin oli jo sen mukainen. :) Juhlat vietettiin yhdessä yksityisessä rantapaikassa ja vaikka kyseisessä paikassa on tullu vietettyä aikaa monesti aiemminkin niin jotenki tällä kertaa maisemat oli vaan jotenki niin ihanat ja vielä kun sääkin suosi juhlijoita. :)

Juhlapaikka koostui siis tottakai ite rannasta ja laiturista, joiden lisäks sielä on suhteellisen suuri piha ja isolla terassilla varustettu rantasauna. Lisäks sielä rannassa on sellanen just tolle porukalle sopivan kokonen rakennus mihin oli sit järjestetty tarjoilut, jotka oli tottakai jälleen kerran, varamamman kokin taidot tietäen tosi loistavat ja herkulliset. :) Tarjolla oli mm. erilaisia makeita ja suolaisia piirakoita, patonkia, lohta, coctailtikkuja, kahta erilaista kakkua ja juomapuoli koostui mm. kahvista, boolista, valko- ja punaviinistä.


Muutama tunti vierähti kyllä tosi nopeesti sielä rannassa säästä, herkuista, hyvästä seurasta ja juomasta nauttien ja jossain kohtaa osa vieraista kävi nauttimassa rantasaunan löylyistä ja uimassakin tais muutama uskaltautua käymään. Myöhemmin illalla oli muutama ihminen grillaili sit vielä erilaisia makkaroita rannassa olevassa ulkogrillissä ja vähitellen porukka siirtyikin nurmikkoalueelta kohti rantasaunan terassia jossa istuttiinkin sit kynttilöiden valossa myöhälle asti. :)

Valitettavasti olin jälleen kerran unohtanut kameran kotiin joten jouduin tyytymään näpsimään puhelimella kuvia joista tässä nyt muutamia otoksia paikasta ja maisemista. :) Pahoittelen kuvien laatua ja toivon saatte edes vähän kiinni siitä fiiliksestä mikä tuossa paikassa oli.. :)













Puolille yöhön jaksettiin "vanhusten" kanssa, kunnes päätettiin Jennin ja Saijan, joka oli tullut Helsingistä äitiään juhlistamaan, kanssa vaihtaa maisemaa ja lähteä baariin. Otettiin Saijan kanssa "vähän" matkaevästä mukaan kuten alla olevasta kuvasta näkyy.. ;) Lähdettiin sit hetkeks nauttimaan näitä matkaeväitä ja pörräilemään kun Jenni kerran oli selvänä. Loppujen lopuksi suunnattiin sit pulloon jossa viihdyttiinkin sit aina pilkkuun asti. :)


Pilkun jälkeen heitettiin Saija kämpille ja jatkettiin iltaa Jennin kans vielä jonku aikaa.. Kaikin puolin pakko sanoa että oli kyllä kiva ja onnistunu päivä, ilta sekä yö ja oli kyllä niin kivaa pitkästä aikaa päästä Saijanki kanssa ulos kun niin harvoin nähdään ja vielä harvemmin päästään yhdessä ulos iltaa viettämään. :) <3

Sunnuntaina oliki sit luvassa lisää juhlintaa mutta koska kello on yllättäen pian taas jo 4 aamuyöllä ja odotan kahviseuraa saapuvaks jo tossa noin 4 tunnin päästä niin ehkä nyt on pakko suosiolla vaan lopettaa ja jatkaa siitä sunnuntaista ja mm. tän viikonlopun tapahtumista sit huomenna.. :)

Hyvät yöt kaikille & palataan huomenna.. :)

3 kommenttia: