keskiviikko 29. elokuuta 2012

Puhdas auto, parempi mieli? :D

Ajattelin nyt pikasesti päivitellä siitä viime viikonlopusta ennenku taas käy niin että seuraava viikonloppu tulee eikä edellisestäkään oo tullu päiviteltyä.

Perjantaina tosiaan ei ollu alunperin oikeestaan yhtään mitään suunnitelmia ja sen takia liikkeelle lähteminenki venyi ku kaikki aika meni pykimiseen. Kun sit vihdoin ja viimein aloin ite olemaan suht valmis niin alkoki fb ja puhelin ploppaan yhtä aikaa. :) Tuide huuteli et jos meillä ei oo sen kummempia ja seura kelpaa niin haettais se ja Sami landelta et ne tulis viettään iltaa tänne KAUPUNKIIN (:D) ja samaan aikaa Mr. J soitteli et mitä ohjelmas että jos tulis jossain kohtaa meidän kans. :) Ilta kului sit siinä nopeesti pörräillessä ja jopa muutamia ihmisiä tuli nähtyä. :)

Lauantaina oltiin ihmeellisen aikasin hereillä ja liikkeellä noin niinku lauantaiks ja päätettiinki et jotain on tehtävä. Yks vaihtoehto olis ollu Epua drifting mutta sinne olis pitäny olla lähdössä ajoissa ja muutenkin se nyt jäi sit jotenki kummasti ajatuksen tasolle niin päädyttiin sit lähteen Maxboomin tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin tropiclandialla ja oli kaikille ilmainen. Wow, kerranki täälä tapahtuu jotain, ja vielä ilmaseks?!? :D Ystävämme Nicke osallistui kisaan mut valitettavasti me saavuttiin paikalle sen verran myöhään ettei ehditty sen osallistumista nähdä, vai pitäiskö tässä kohtaa sanoa kuulla?!? ;D Joka tapauksessa, Nicke olis voittanu oman vastustajansa, jos ei sulake olis palanu! :S Harmitti niin kovaa sen puolesta että oli kyllä jonku aikaa ankee tunnelma, varsinki ku näki että sitä itteäänki harmitti eikä mitenkään vähää. :S No, ens kerralla parempi tuuri toivon mukaan! :)

Muutama tunti vierähti sielä ulkona ja oli kyllä sellanen tapahtuma että toistekkin haluan! :) Tosin, tapahtuman mainostukseen olis voinu panostaa enemmän? Okei, ehkä just autopiirien ihmiset noista tietää mut eikö se nyt olis plussaa saada lisää uutta jengiä osallistumaan tollasiinki tapahtumiin..?! :) Muutama tunti sielä kuitenki vierähti ja napattiin sit alkuillasta Sanna ja Jaakko messiin, heitettiin ne tallille ja suunnattiin ite Jennin kanssa kattomaan ja ihastelemaan Jutan ja Akin pikkusta sairaalaan! <3 Neiti oli kyllä niin sulonen että vei heti mun sydämen! :)

Kauaa ei viittitty tuoretta mammaa kuitenkaan rasittaa joten noin parinkymmenen minuutin kuluttua päätettiinki jo lähteä. Täytyy mennä pikkusta kattomaan sit uudestaan kunhan nyt toiset ovat kunnolla saaneet ensin kotiutua. :) Sairaalareissun jälkeen suunnattiin sit meille syömään kun ei oltu edes aamukahvia ehditty aamulla kunnolla juoda. Ruokailun jälkeen otettiin pienet nokoset ja niiden jälkeen lähdettiinki sit Sannan ja Jaakon tallille siivoomaan auto ja siitä siivouksesta en voi kyllä muuta sanoa kun että kyllä tuli tarpeeseen! :D

Oon luvannu aikaa sitte siivota Jennin auton ja nyt ku vihdoin saatiin aikaseks se mennä tekemään niin sen oikeesti vasta huomaski kuinka siivouksen tarpeessa se olikaan! Jennin pikkunen nisukka kun kätki sisälleen vaikka ja mitä! Oikeestaan perjantaina oltiin jo tehty ensimmäinen löytö kun takapenkiltä löytyi muovipussi joka sisälsi miesten paidan ja Viivi & Wagner-boxerit ja pienintäkään hajua niiden omistajasta ei kyllä oo..?!? :D

Alotettiin siivous tyhjäämällä koko auto ja sieltähän löytyiki sit vaikka ja mitä. Jennin pienen pieni nisukka kun oli syönyt mm. mun täysin uudet käyttämättömät kengät, (niin siis niitähän ei naisella voi koskaan olla liikaa?!?) täpötäyden skumppapullon jota en ollu osannu edes kaivata (?!?), uunipellin (Jutta onko se sun tai Akin?), ja parhaimpana löytönä ehkä, jonkun ruokaostokset, tarkemmin sanottuna leivontavärkit!?!

Näistä lähti muuten sellanen käry että voitte olla onnellisia ettei se välity kuvan välityksellä..! 

Tää ostospussi mikä sieltä takakontista löytyi kaiken sen muun roinan ja lasinsirujen joukosta (joku aika sit Jennin takalasi meni sönder ;S! ) sisälsi siis leivontavärkit ja tarkemmin jos lähtis erittelemään niin ainakin sokeria, hunajaa, siirappia ja nomparelleja (prinsessasetti) näytti olevan eikä niissä sinänsä mitään mutta kun sielä joukossa oli lisäks myöks parisuklaa levyä ja KERMAA!!! Hyi helvetti sitä lemua mikä sieltä takaluukusta ja varsinki tosta pussista lähti! Mä, joka oon tottunu kaiken maailman ihaniin tuoksuihin jo duunieniki puolesta, meinasin oikeesti heittää purjon siinä kohtaa kun se haju sieltä syöksähti päin näköä! :S :D En edes halua ajatella kauanko toi pussi on sielä ollu ja suoraan sanottuna ihmettelen ettei meitä oo vielä kertaakaan pysäytetty ja autoa ratsattu jonku ohikulkijan puolesta, siitä hajusta kun olis voinu kuvitella että vähintään joku raato sieltä löytyis.. :S

No, pienen kakomisen ja tupakkapaussin jälkeen saatiin kuitenkin sit ylimääräset rojut roudattua roskiin, auto imuroitua ja pinnat pyyhittyä ja loppuilta menikin sit ihan ku uudella autolla pörräillessä. Jotenkin uskaltaisin kyllä nyt veikata että autoa tulee jatkossa siivottua edes hiukan useammin.. ;D

Puhdas auto, parempi mieli..? ;) 

Ps. Kaipaako joku leivontavärkkejään..?!? :D 

4 kommenttia:

  1. Todellakin puhdas auto, parempi mieli!

    VastaaPoista
  2. Jotenki uskomatonta et voi unohtaa leivontavärkit tollee, eikä oo sit ees parin tunnin tai päivän päästä muistanu et ainii, munhan piti leipoo, missäs värkit menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mietin kans et luulis viimestää kotona alkais funtsiin et mihinkä ne joutu mut ei näköjään.. O.o :D

      Poista