perjantai 11. tammikuuta 2013

Arkisia ajatuksia

Hiiohoi!

Identiteetti kriisiä ei tullukkaan vaikka hetken jo ehdin sitäkin epäillä. Tää viikko on ollu olevinaan muka suht kiireinen joten postailutkin on jääny. Toisaalta mitään sen kummempaa postailtavaa ei kyllä oo edes ollu. Tiistaina olin pitkästä aikaa koulun penkillä, aiheena kasvatustiede. Oli oikeesti aika jännää mennä näin pitkän ajan jälkeen ylipäänsä koko rakennukseen, varsinkin kun syksyn kurssikin tuli istuttua eri yksikössä. 

Kurssi alkoi kuitenkin hyvin ja vaikutti ihan mielenkiintoselta jopa. Erityisen hyvä mieli jäi opettajan sanoista "koskaan ei ole myöhäistä jatkaa siitä mihin on aiemmin jäänyt." Näinhän se kai onkin. Oon aiemmin stressanu tosi paljon just esimerkiks tosi opintojen venymistä, mutta jotenkin toi lause ja koko se tunti sai mut tajuamaan että eihän tässä tosiaan mikään kiire ole. Ei ainakaan niin kiire että kannattais mitään yöunia vievää stressiä ottaa. Tällä hetkellä mun mielestä tärkeintä on kuitenkin se että asiat etenee ja että ne etenee mun haluamaan suuntaan. 

Tiistain koulunpäivän jälkeen onkin tullu juostua paikasta toiseen asioita selvittelemässä ja sama rumba jatkuu vielä tänäänkin mutta jatkukoon. Pitkästä aikaa oikeesti aika valoisin mielin ton koulunkin suhteen ja pakko tunnustaa että niinkin pieni asia kuin opettajalta saatu sähköposti: "tosi kiva kuulla että olet kuvioissa mukana", riitti tuomaan eilen hyvän mielen opintojen suhteen ja samalla tuli fiilis että kyllä tää vielä onnistuu. 

Se on oikeesti tosi jännä, millasella energialla tää vuosi on lähteny liikkeelle. Ne odotukset, tavoitteet ja unelmat joita oon ite itelleni asettanu tälle vuodelle, kaikesta on edelleen hyvä fiilis ja asiat on todellakin edenny! :) Tiedostan ite että moni näistä asioista ja unelmista on edessä vasta joskus pitkän ajan päästä ja töitä on tehtävä todella paljon jotta näitä unelmia voisi saavuttaa. Aiemmin tälläiset pidemmän ajan haaveet olis saattaneet ahdistaa tälläistä "kaikki mulle heti"-tyyppiä, mutta nyt fiilis on ihan toinen. Oon viime aikoina jotenkin ehkä oppinu elämään paremmin tässä hetkessä ja vaikka kehitettävää onkin vielä paljon niin tiedän ainakin että suunta on oikea ja se on pääasia! 

Okei tää nyt meni taas tälläseks vähä ympäripyöreeks kirjotteluks mutta oli pakko edes vähän pistää ajatuksia ylös. Nyt pikainen valmistautuminen ja kohti tän päivän asioidenhoitelu rumbaa! Kivaa perjantaita & tulevaa viikonloppua kaikille! <3

Onko teillä jotain haaveita tai tavoitteita tälle vuodelle? :)

4 kommenttia:

  1. Hyvin tuntuu vuosi lähteneen käyntiin ja toivotankin sulle kevyitä polkuja opinnoissasi ja muutenkin. Välillä tietysti voi tökkiä mutta sitähän varten on sitten ihan muut jutut, tiedotetaan Suomen Panimoliitosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mutta kiitos! :)

      Täytyy kuitenkin tunnustaa että sitä kuuluisaa ketutusta on mahtunu ihan yhtälailla, tai ehkei nyt yhtä paljon mutta kuitenkin, myös tän vuoden jokaiseen tähän astiseen päivään.. Päätin vaan että tänä vuonna pyrin keskittymään täälä blogin puolella enemmän niihin kivoihin juttuihin ja purkamaan ne ketutukset vitutuksineen päivineen ihan vaan omassa päässäni..

      Ainakin siihen asti kunnes se viimenen hermojen pinna ottaa ja oikeasti katkeaa.. ;)

      Poista