sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiainen

Moikka moi ihanat! 
Vuosi 2013 on pärähtänyt käyntiin suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Ensimmäinen viikko on menny pitkälti hengaillessa mutta pikkusen on ehtinyt stressiäkin jo pukata, kuinka yllättävää, tulevan vuoden aikatauluja suunnitellessa ja asioita hoidellessa. Tiistaina olisi paluu koulun penkille ja huomenna pitäisikin päästä sopimaan tulevista kursseista, mitä kursseja alkuvuoteeni kuuluu selviää siis huomenna. Tulevalla viikolla olisi koulun lisäksi tiedossa aika paljon asioiden hoitelua ja juoksentelua ympäriinsä ja lisäksi ajattelin että jos vain ehdin niin kirppispöydän voisi taas käydä varaamassa jos vaikka ylimääräiseksi jäänyt tavara vaihtaisi omistajaa, eikä muutama ylimääräinen eurokaan olisi yhtään pahitteeksi. :) 

Viikonloppu on mennyt ihan vaan hengaillessa. Perjantain vietin kotona ja vasta myöhään illalla lähdettiin Jennin kanssa hieman pörräilemään ja katsomaan kuinka on ihmisiä liikkeellä. Loppujen lopuks pääsin tältä reissulta kotiin vasta joskus kuuden aikaan aamulla, kun aamuyöstä lähdettiin yhtä kaveria vielä kuskaamaan kotoa mökille, mutta sekään ei haitannut yhtään koska oli kuitenki kiva nähdä sitäkin poitsua pitkästä aikaa kun on vähän noi kahvittelut jääny viime aikoina. :)

Eilinen päivä ja ilta meni samoin kotosalla, tuli nukuttua pitkään, juotua rauhassa "aamukahvit" iltapäivällä samalla lemppariblogit selaillessa. Illalla nautin ensin kasvosaunasta jonka sain daddyltä synttärilahjaksi, kasvosaunan jälkeen vuorossa oli kasvonaamio jonka jälkeen vielä piiiitkä kuuma suihku hiusnaamioineen. Ihanaa kun kerrankin ei ollut mikään kiire mihinkään. <3

Loppujen lopuks eilenkään en malttanut pysyä kuitenkaan sit kotona, vaan puolen yön aikoihin lähdettiin Jennin kanssa vielä vähän ringille. Siinä ajellessa mun alkoi ihan yhtäkkiä tehdä ihan hirveesti mieli kaljaa! Mä joka inhoan kaljaa enkä koskaan juo sitä tai jos yhden juonkin niin mielellään sitten sen aplarin kanssa.. No, päätin sitten tottakai tämän ihmettelyn aiheen ja tuikitärkeän tiedon jakaa myös naamakirjassa eikä aikaakaan kun ensimmäinen ilmoitus kaverilta jo tuli että sinne kaljalle. Jannen kanssa olin kuitenkin jo ehtinyt sopia että mennään pitkästä aikaa piipahtamaan kellarissa joten sinne sit suunnattiin. :) Hyvä kuitenkin tietää että jos tälläinen yllättävä mieliteko joskus vielä iskee niin sitä olutta on saatavilla haha! :D Aamuyöllä sit kotia ja uniki yllättäen heti, liekö syynä kellarissa nautittu jäksyshotti! ;)

Tänään oon ihme kyllä, heränny jo vähän aikasemmin. N & J kävi kahvilla kummitypy Milan kanssa joka muuten tuli tänään jo 2 kuukautta. <3 Nyt odottelen nurkkiin pölyttymään jääneen soutulaitteen ostajaa, joka bongasi myynnissä olleen soutulaitteen naamakirjan kirpparilta, kuinka kätevää! :) 

Kummityttö Mila 2kk, tänään otetussa kuvassa <3

Muuten tää  loppiaissunnuntai taitaa mulla mennä joulujuttuja pois keräillessä ja vähän siivotessa. Lisäks jos oikeen reippaaksi ryhdyn niin voisin vähän yhtä koskettavan väkivallan tehtävää vielä vääntää tai tulevan vuoden aikatauluja hioa, rauhallinen kotipäivä kuitenkin että jaksaa huomenna sitte herätä ajoissa ja energisenä kun arki taas alkaa! :) 

Mukavaa loppiaista kaikille! :) 

Joko te ootte luopunu joulukoristeista ja valoista? :) 

2 kommenttia: