maanantai 28. tammikuuta 2013

Brunssi perjantai! :)

Kuten torstaina jo kirjottelin, oli perjantaina luvassa vähän erilaisempaa viikonlopun alotusta. Koska mulla oli vapaapäivä, olin kutsunu jo edellisellä viikolla lähimpiä ystäviä (joista muutama mammalomalla jos joku ihmettelee miten arkena onnistuu) tänne perjantaibrunssille. :) Vähän jo epäilytti ton mun sairastumisen takia että onnistuuko koko brunssi mutta olo parani kuitenkin sit sen verran että onnistuihan se! :)

Kummitypy Milan ja sen mamman kanssa odoteltiin brunssivieraita :) 

Vietettiin brunssia nyyttärimeiningillä ja tarjolla oli mm. sämpylöitä, croisantteja, Nean leipomaa ihanaa suolastapiirakkaa, munia, hedelmiä, dippivihanneksia, munia ja smoothieta. Juomien virkaa ajoi perus appelsiinimehu ja erilaiset vichyt sekä tietysti kahvi jota taidettiinkin keitellä heti muutama pannullinen että saatiin väsyneet aikuiset heräämään.. ;) Jälkkärikahvin kanssa nautittiin sit vielä Jutan leipomat cupcaket. :)

Brunssipöydän antimia..

ja jälkkärikahvin kaveriksi cupcakeja :)

Perjantain brunssia oli viettämässä yhteensä 8 aikuista ja 4 lasta, joista tosin yks aikuinen ja yksi lapsi pääsi tulemaan "rääppiäisiin" vasta kun suurin osa porukasta oli jo ehtinyt lähtemään. Joka tapauksessa, kuten voitte varmasti uskoa, hälinää riitti! :)

Melinan mielestä viinirypäleet tais olla parhaita.. :D 

Kaiken kaikkiaan oli kyllä tosi kiva toi erilainen viikonlopun alotus. Oli ihana nähdä niin monta ystävää arjen keskellä, vaikkakaan mitään kovin syvällisiä ei siinä ehtinytkään juttelemaan, siitä pitivät pienimmät brunssailijat huolen. ;) 

 Täytyy kyllä ehdottomasti ottaa joku kerta taas uusiks kunhan vaan aikataulut mätsää mutta tältä erää iso kiitos ihanat ystävät Nea & Mila, Jutta & Ada, Jenni, Minna, Tuulia, Jenna & Kristian sekä rääppiäisbrunssailijat Taija & Melina. :) <3

Ps. Täälä podetaa kai jotain arkeenpaluu ahdistusta mutta eiköhän se tästä. Jokatapuksessa, mukavaa alkanutta viikkoa teille ihanat lukijat! :)

4 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus ja haaste mun blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitääpä jossain kohtaa oikeen perehtyä tähän haasteeseen :)

      Poista
  2. Kuolan valuessa suupielistä en kykene sanomaan muuta kuin että voi jumalauta mitkä eväät! Et sitten vinkannut niin olisin tullut ja mulle olis voinut heitellä tuuletusikkunasta noita herkkuja...olisin tyytynyt ihan siihen... nyt täytyy hakea pyyhe..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toivottavasti pyyhe riitti! ;)
      Muuten hyvä mutta tälläsen kämäsen talon tuuletusikkunoihin on joku keksiny laittaa hyttysverkot eli aika pieniä paloja olis saanu heitellä jos sitä kautta.. Toisaalta ainahan on parveke minkä kautta olisin vaikka korilla voinu niitä eväitä sulle laskea.. :D
      (Näin tehtiin lapsena ku oltiin porukalla eväsretkellä niinki kaukana ku omalla takapihalla.. :D Voi niitä aikoja <3 )

      Poista