maanantai 7. tammikuuta 2013

Identiteettikriisiä pukkaa?

Ootteko seurannu  uusintana esitettävää Käenpesää? Siinähän on se Pirjo joka näyttäis olevan suhteellisen hörähtäny näihin kaikkiin astrologisiin juttuihin. Pirjo sai sarjassa tietää että onkin syntynyt eri kellon aikaan mitä on aina luullut. (tosin se taiskin kuitenkin loppuviimein olla virheellistä tietoa tai jotain..?) Anyway, tää Pirjohan sit tottakai menee aivan shokkiin tästä tiedosta koska sen syntymäajan vaihtuminen tarkoitti myös sitä että sen nouseva horoskooppimerkki muuttui kun kartta oli väärillä tiedoilla tehty. Äkkiä uus kartta ja itsensä muuttaminen niin ulkonäöltä kuin käytökseltäänkin "oikeaa" horoskooppi merkkiä vastaavaksi.. :D 

Nyt tää sama kävi sit mulle! :D Olin äsken bloggailemassa vihdoin sitä synttäri-postausta kun huomasin että edelliseen postaukseen oli pukannu kommenttia jossa Peppone ihan viattomasti tiedusteli mun horoskooppi merkkiä. Vastasin tottakai että kauris koska se nyt ainakin on varmaa tietoa. Alkoi sitten kuitenkin vaivaamaan että mikäs se mun nouseva merkki olikaan ja ei muuta kun asiaa Jenniltä tarkistamaan, se kun on hiukan enemmän perehtyny näihin juttuihin, mähän tsekkaan vaan päivittäiset horoskoopit.. Öö, neljältä eri sivulta! ;) 

No, Jenni sit sanoi tarkistavansa asian ja varmisti vielä että mun syntymä aikahan oli sen 4.40 aamuyöllä johon mä hieman ihmeissäni että ei vaan 3.40.. Saman tien tuli tieto että "Täälä kartassa on sit väärät tiedot ja sun nousumerkkihän muuttuu sit kokonaan!" En oikeesti tiedä kumpiko tästä tiedosta järkyttyi enemmän minä vai Jenni, mutta se nyt sitte teki mulle uuden kartan jonka mukaan mun nouseva merkki onkin vaaka eikä skorpioni kuten tähän asti oli ajateltu. 

Pyysin sit pikaiset tiedot näistä molemmista merkeistä ja mua vähääkään tuntevat voiskin nyt sit kommentoida kumpiko nyt sit loppuviimein kuulostaakaan enemmän multa? :D 

Nousumerkki skorpionissa: 

Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua. Mustavalkoisena tyyppinä ryntäät kehiin joko täysillä tai sitten et ollenkaan. Oletat muiden olevan pelissä samoilla panoksilla ja pistät epäröimättä nappulasi pöytään yhteisen orpjektin hyväksi. Elämässä täytyy olla haasteita tai se ei ole sinun elämääsi. Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä, joiden hitaus ja pelokkuus saa pian sappesi kiehumaan.

Nousumerkki Vaa'assa:

Iloisena ja sosiaalisena luonteena kaikki näyttää olevan sinulle helppoa, mutta päässäsi käy jatkuva armoton surina miettiessäsi eri vaihtoehtoja kulloisessakin tilanteessa. Pyrit Vaakanousuisena ottamaan kaikkien muiden mielipiteet huomioon päätöstä tehdessäsi ja siksi seurasi on niin kysyttyä. Pidemmän päälle tämä jatkuva arvioiminen käy tietysti raskaaksi ja siksi pyritkin alitajuisesti törmäilemään kyynärpää taktiikastaan tunnetuihin Oinaisiin, jotka ensihuuman haihduttua saavat sinut sekoamaan sukkiisi pohjattomalla itsekkyydellään.

Niin, kumpiko nyt sit osuu muhun paremmin? Nouseva Skorppari vai Vaaka? :D

Näiden mahdollisesti muuttuneiden tietojen lisäks sain myös kuvasta siitä minkälainen mun pitäis olla, oli merkki kumpi tahansa näistä ja nää kuvaukset kuului näin: 

Kuu Neitsyessä:
Sinä suhtaudut tunteisiin kriittisesti ja varauksellisesti etkä ole valmis luottamaan keneenkään ensivaikutelman perusteella. Analysoit omiakin tunteitasi niin pitkälle ettei lopullinen ratkaisu tule ehkä koskaan valmiiksi.

Merkurius Jousimiehessä:
Sinulla on taipumusta opettaa tai julistaa jotakin aina kun suusi aukaiset ja siksi kaikki eivät kerta kaikkiaan jaksa kuunnella sinua. Toisaalta osaat esittää asiat myönteisessä valossa ja pystyt tukemaan niitä jotka ovat kriisissä.

Venus Skorpionissa:
Osaatko itse sanoa mikä riittäisi saamaan sinut vakuuttuneeksi toisen rakkaudesta? Ei mikään muu kuin rakkaus, vaikka vaatimuslistasi tuppaa ajoittain venymään anopin kauppalistan mittaiseksi. Se on kaikki tai ei mitään, jos sinut haluaa.

Mars Kaloissa:
Sinulle ei auta luoda liian tiukkoja aikatauluja, sillä voimasi kuluvat nopeasti loppuun rutiinien kimpussa. Oma lupa, oma tahti ja oma mahti takaavat loistavimmat tulokset tehtävien luonteesta riippumatta. Itsenäinen työskentely sopii sinulle parhaiten.

No, mitäs mieltä ootte? Sopiiko joku näistä muhun teidän mielestä hyvin tai ei ollenkaan? :)


Tästä postauksesta tuli nyt aivan älyttömän pitkä mutta olis kiva jos jaksaisitte lukea ja kertoa mielipiteenne kumpiko sopii paremmin muhun, skorpioni vai vaaka? Ja mitä mieltä ootte noista tulkinnoista jotka sopii molempiin, kuulostaako joku niistä multa? Olis kiva jos mua tuntevat kommentois ja saa toki tuntemattomatkin kommentoida jos on joku mielikuva blogin perusteella ehtiny syntyä! ;) 

Ai niin, mitä te lukijat ootte horoskoopeiltanne ja sopiiko teidän merkin kuvaukset teihin? :)

Ps. Okei tunnustan, en mä tästä asiasta nyt flipannut, en ainakaan niin pahasti kun Pirjo. Halusin kuitenkin uteliaisuuttani tästä aiheesta postailla ja onhan se Pepposenki hyvä tietää mihin osoitteeseen syyttävä sromi osoittaa jos mun identiteetti tässä lähiaikoina alkaakin horjumaan.. ;) 

Hyvät yöt kaikille! <3

14 kommenttia:

  1. "Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä" hajosin. :D

    Ehkä olis kandennu kirjottaa tää sillee että et olis kertonu täällä vielä et mikä se oli ennen ja mikä se on nyt, vaan laittanu noi kaks vaihtoehtoa luettavaks ja antanu ihmisten arvailla. Nyt ku tietää että se on se vaaka, niin sitä ehkä alitajuisesti aattelee eri tavalla. Tajusiks? :D Mut no, iha ton ekana mainitsemani kommentin takia niin pakko sanoo skorppari :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hajoilin ite muuten samassa kohtaan! Paitsi että varovaisia..?! :D

      Ja joo, niinpä oisin muuten voinuki tehdä vaan enpä tajunnu ku niin täpinässä aloin tätä postailemaan.. :D No, meni jo.. Dääämn, nyt vähä kyllä ärsyttää ku en tajunnu! :S ;)

      Poista
  2. Ja itsehän oon neitsyt eikä harmainta haisua nousevasta. Jennihän vois senki selvittää? Oon siis syntyny 29.8.89 ja 3:05 yöllä

    VastaaPoista
  3. Tänne vaan tietoa niin mää selvitän! :) Tarvin klo ajan ja paikan jossa oot syntynyt! :)

    Ja heii... ;) Eihän toi Härkä enää päde ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi että ton linkin mukaan minkä mulle linkitit niin olisin sittenki se skorppari!!! Eli nythän se identiteetti kriisi vasta puskeekin sit.. ;)

      Ellei siihen sit se vuosi vaikuta.. oon varmaan jotain tolta väliltä sit.. :D

      Ja hei eipäs nyt takerruta tähän härkä asiaan.. ;)

      Poista
    2. " Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua " hahahaa . : DD

      Poista
    3. Haha no toi oli kyl kieltämättä useinki paikkansa pitävä :D

      Poista
  4. Ja mähän luin sujuvasti taas loppuun tuon Tuiden kommentin ;) Paikka viä ni oon tyytyväinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo älähtääs kans et tossahan se kellonaika ja päivä lukee mut aivan.. Tuide paikka vielä! Haluan si lukee sustaki sen kuvauksen ku selviää! :)

      Poista
    2. Paikankin osaan päätellä sujuvasti itse :P Kartta valmiina :) Kopsaan sen tuidelle ^_^

      Poista
  5. Aivan selkee Vaaka!! " Iloisena ja sosiaalisena luonteena kaikki näyttää olevan sinulle helppoa, mutta päässäsi käy jatkuva armoton surina miettiessäsi eri vaihtoehtoja kulloisessakin tilanteessa." SUUNNITELMIA, SUUNNITELMIA JA SUUNNITELMIA.. PAPERIA MENEE KU SUUNNITELMIA JA VAIHTOEHTOJA ON VINO PINO! YM TOSSA KOHDASSA OLEVAT JUTUT..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi on kyllä niin totta!!! :D Tälläki hetkellä hirveet PINOT papereita edes ku pitää tänään taas hoitaa vaikka ja mitä suunnitelmia joka suuntaan :D Joku vissiin "vähä" tuntee mut.. :D

      Poista