torstai 30. toukokuuta 2013

Arkea vaan

Aurinkoista huomenta ihanat! <3

Tosiaan päivitykset tulee nyt vähän viiveellä mutta ollu tässä kaiken näköstä niin ei oo ehtiny ja jaksanu. Ja jos nyt joku ajatteli että taas jotain masentavaa niin ilokseni voin kertoa että ei mitään ikävää, päin vastoin! :)

Tosiaan viikko tuli maalla asusteltua ja kokeiltua maalaiselämää kun oltiin Jennin kanssa ystäväpariskunnan koissuvahtina kun olivat ulkomailla. :) Ystävät lähti reissuun jo torstaina mutta mä olin sen ensimmäisen yön kaupungissa kun oli ne torstaina kummitypy Milan hoitonakki ja perjantaina olikin sit vuorossa ne Jutan mummin juhlat. :) 


Perjantaina juhlien jälkeen sit raahasin sen muuttokuormani landelle ja kaks yötä sielä kunnes oli taas pakko tulla kaupunkiin yöksi kun maanantaina oli pieni reissu liittyen siihen mun mahdollisesti toteutuvaan haaveeseen. ;) 

Maanantaina sit menin takaisin maalle ja torstaihin asti tuli nautittua Irma-koiran seurasta ja maalaiselämästä. Päivät kului enimmäkseen hengaillen ja nauttien. Keskiviikkona Nea pakkas tytöt autoon ja tulivat mua moikkaamaan kun Jennikin oli töissä ja torstaina vietettiin sit siivouspäivää kun ajattelin että olis ystävillä kivempi kotiutua reissusta puhtaaseen kotiin. Päivä meni siis tiskatessa, pyykätessä, pölyjä pyyhkien ja lattioita pesten, tosin, lattiat jouduin pesemään pimeässä kun sopivasti meni sähköt mutta eiköhän niistä nyt edes vähän puhtaat tullu ja ajatus on kai tärkein. :) 

Nyt on viikko oltu taas kotona ja päiviin on mahtunu ystäviä ja vielä vähän lisää ystäviä. Lisäks Julle oli tullu pitkästä aikaa tänne käymään vähän reilu kuukauden ikäisen vauvansa kanssa ja pakkohan sitä oli heti käydä sit yks ilta Taijan luona ihastelemassa, ihana pieni nöpönenä. <3 Paljon muutakin on viime päiviin mahtunu ja mietittävää on kieltämättä riittäny mutta tällä hetkellä oon fiiliksellä että näillä jos mennään niin oon enemmän ku tyytyväinen! :) Toki riittää mietittävää vieläkin, tällänen kaikki mulle heti vastauksia myöden-ihminen kun oon mutta eiköhän ne loputkin vastaukset löydy sit ajan kanssa. :) 

Oon muuten nyt kahtena iltana käyny pitkästä aikaa lenksuilemassa ja todellakin, hyvältä tuntuu. :) Eilen jopa ylitin itteni ja otin juoksuaskelia jonka lisäks kävin juoksentelemassa yhtiä rappusia edes takas.. Öö.. Mulla taitaa olla joku useamman päivän auringonpistos tai jotain! :D No, pääasia että hyvältä tuntuu! :)

Lenksupolun lemppari <3

Mutta joo että sellasta tänne. Tää oli nyt tällänen pikapäivitys kun odottelen ystävää kahvittelemaan ja sit saakin alkaa valmistautumaan kun yhdeltä aika työkkikseen. Illemmalla pitäis vihdoin yks tehtävä saada tehtyä loppuun niin sais ihan virallisestikin sen kesäloman aloittaa ja lisäks tälle tukalle olis pakko tehdä jotain kun vaan osaisin päättää mitä väriä sitä laittais, vaihtoehtojahan tosiaan nyt riittää kun arvon tumman, punaisen, uuden oranssin ja jopa BLONDIN välillä.. Joo-o, älkää kysykö mitä mulle tapahtuu, en todellakaan itekään tiedä.. ;) 

Aurinkoista torstaita kaikille! <3

9 kommenttia:

  1. Sun päivät ja viikot ja kuukaudet tuntuu menevän enemmän tai vähemmän hengaillessa :D Et siis ilmeisesti ole töissä tai opiskele? Meinaatko hakea työelämään ja jos niin mihin/milloin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän ne tuntuu menevän :D Mutta tosiaan, opiskelen sairaanhoitajaksi niinkuin tuossa sivupalkissakin lukee. Kuten tässä tekstissäkin mainitsin niin yksi tehtävä pitäisi vielä ennen virallista kesälomaa tehdä ja mitä kesään tulee niin tänään selviää enemmän kesän kuvioista että menenkö töihin vai teenkö myös kesällä opintoja. :)

      Poista
  2. Vähän väliä on ollut juttua opiskeluistakin ja se lukee myös tuolla sivupalkissa. Ja Anonyymi nro. 1 tiesi tämän kyllä ihan hyvin kun on ilmeisesti lukenut pidemmänkin aikaa blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on kyllä varsinkin viime aikoina ollutkin kun on tosiaan noita tenttejä ollut tässä.. Mutta onhan ne tekstit saattanu tietysti mennä ano 1.ltä ohi.. :D

      Poista
  3. Anonyymi nro 1 taitaa lukea joka toisen rivin vaan kun jää noin asioita huomaamatta ku näköjään on kuitenki lukenut kuukaudesta toiseen kommentista päätellen.. ;) mitähän itse tekee päivät..?

    VastaaPoista
  4. Hei ! (: Aivan ihana blogi sulla ! Liityin juuri lukijaks ! Haluaisitko liittyy mun blogin lukijaks? www.go-cupcake.blogspot.com (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Käyn tutustumassa sun blogiin heti kunhan ehdin tässä :)

      Poista
  5. Koskas se olikaan kun se sun haave varmistuu? Olen aika pihalla sun kuvioista kun en ehdi viikolla poiketa lainkaan mutta se on kutienkin pääasia että oot hyvissä fiiliksissä.

    Ps. Lenkkeilyn aloittamisesta iso peukku - se on hyvä liikuntamuoto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmen kuukauden sisällä pitäis varmistua jos on onnistuakseen, pidä peukut pystyssä siis! :)

      Itelläkin jääny aika vähille niin postailut kuin muiden blogien lukemisetkin kun ei malta hirveesti sisällä olla kun aurinko paistelee! :) Mutta joo, hyvissä fiiliksissä ollaan kyllä tosiaan edelleen ja aina vaan paranee joten en valita! :)

      Poista