tiistai 14. toukokuuta 2013

Sekalaisia otoksia menneeltä viikolta

Ajattelin nyt päivitellä niitä menneen reilu viikon kuulumisia kun eilen tosiaan jäi koko homma ton rilli-episodin takia. Mitään sen kummempaa ei oo kyllä varmaan edes tapahtunut tässä mutta muistellaan nyt edes jotain. :D Enimmäkseen aika on menny kotona hengailuun ja vaan olemiseen. Suomen pelejä on tullu seurailtua tottakai ja siitä tulikin mieleen että täälä taas yks piiloblondi intoutui oikeen veikkaamaan taannoista Suomen peliä jonka pelasivat Saksaa vastaan! :D 

Ajattelin innoissani koittaa miten käy ja niinpä minä, jääkiekosta saati muiden maiden pelilahjoista tietämätön menin veikkauksen sivuille ja veikkasin. Kuten mainittu, mitään en lätkästä tajua tai ainakaan tiedä mikä maa on hyvä ja mikä ei niin päätin sitten luottaa fiilikseen. Pistelin sitten ainoastaan yhden veikkauksen intuitioon luottaen ja voi sitä riemua kun peli päättyikin ihan kuten olin veikannut eli 4-3 Suomelle! Vaan, eipä ollut tämä piiloblondi tajunnut että olisi pitänyt veikata 3-3 voittaakseen jotain. Pikkusen verran harmitti kun tajusin että jatkoajalla tullutta maalia ei tähän veikkaukseen hyväksytä vaan ainoastaan varsinaisella peliajalla tulleet maalit. No, aina oppii uutta ja saa nähdä josko intoudun veikkaamaan vielä uudestaankin. ;)

Viikko sitten perjantaina ennen tätä kyseistä epäonnen peliä Minna pelasti mut tulemasta mökkihöperöksi soittelemalla että mennään amarilloon syömään. En edes muista koska olisin tätä ennen ollut viimeksi "ulkona syömässä", edellis kerrasta taitaa olla ainakin vuosi, joten oli ihan kivaa vaihtelua ja pelasti edes vähän päivää kun pääsi pois neljän seinän sisältä hyvän ystävän seuraan. :) 

Jiri odottelemassa ruokia :) 


Elämäni ensimmäinen ravintola jälkkäri :D

Amarillossa käynnin jälkeen paineltiinkin sitten landella pällistelemään tätä aiemmin mainittua Suomen peliä ja siinähän se päivä kivasti vierähtikin. Lauantailta ei ookkaan muistikuvia, olin kyllä selvinpäin siis mutta muisti pätkii.. :D Perus lauantaita taidettiin viettää ja sunnuntaina muistaakseni katottiin sit taas ihan vaan vaihteeks lätkää, tällä kertaa Taijan luona, ja tuli napattua kuvaki Melinan lätkätuuletuksesta! :D Ihana! <3


Viimeseen viikkoon onki sit kuulunu lisää lätkää, ystäviä, kummitypyn halimista & pusuttelua, "röökiprojektin" aloittelua ja litroittain kahvia sekä eilen tosiaan kävin koululla tsekkaamassa lääkelaskutentin tuloksia. Myös maalla meidän omalla mökillä tuli käytyä viime lauantaina kun onnistuin unohtamaan kotiavaimet lähtiessäni ostamaan äitienpäiväkukkia. Ei auttanut siis kun lähteä landelle vanhuksilta avaimia hakemaan mutta olihan nyt ihanaa päästä pitkästä aikaa mökille penkomaan ja suunnittelemaan.. ;) 

Lauantaina istuttelin sitten vielä mamalle perinteisen äitienpäiväpuskan sijaan orvokkeja parvekkeelle ja sunnuntaina vietettiinkin sitten äitienpäivää ihan perheen ja ystävien kesken. <3

Tässä vielä muutamia kuvia viime päiviltä. :) 

Kummitädin rinsessa <3

"Röökiprojekti" :D

Mökki <3 Mumman vanha kotitalo :) 

Orvokkeja äidille :) 

Nappisilmä <3

Iloinen kaveri <3

Että sellaista tänne. :) Nyt onki jo uus viikko ja uudet kujeet, kummitypy äitinsä kanssa kylässä joten vielä vikat kupit kahvia ja sit pikkutypyn herätys päikkäreiltä. Täälä odotellaan yhtä tärkeää sähköpostia ja jännitetään mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. ;) 

Aurinkoista tiistaita kaikille! :) 





2 kommenttia:

  1. No paljonhan teikäläinen on ehtinyt aikaan saada ja jos sulla noin hyvä tuuri kävi lätkän suhteen niin jatka ihmeessä veikkaamista - voi vaikka rahahuolet unohtua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äskeisen pelin jälkeen onkin hyvä tulla kommentoimaan että eipä tarvi enää veikkailla, eikä pelejä kattella.. ;S :)

      Poista