maanantai 27. toukokuuta 2013

Juhlia ja maalaiselämää

Perjantaina aamu alkoi ihanan pitkällä ja rauhallisella aamukahvittelulla auringon paistaessa. <3

Aamukahvi paras kahvi & vielä lemppari kupista <3

Aamukahvin jälkeen aloin sit hissukseen valmistautumaan juhliin! <3 Tällä kertaa juhlittiin rakkaan lapsuuden ystäväni Jutan Meri-mummin 90-vuotis synttäreitä. Ollaan Jutan perheen kanssa oltu perhetuttuja vuosikausia ja Jutan mummi onkin aina ollut mulle kuin oma mummi joten oli ihanaa kun olivat mutkin kutsuneet. <3

Juhlissa oli muuten pitopalvelusta tilattu ruoka ja kermaperunoiden ja kanan lisäks tarjolla oli ehkä maailman arasta kukka- ja parsakaaligratiinia! <3 Jälkkärikahvien kanssa tarjolla oli sit mm. Jutan tekemiä kakkuja, se nainen todellakin kyllä osaa kuten kuvista näkyy! :) 



Juhlista kotiuduin vasta ilta yhdentoista aikaa ja nopeesti kävin vaan keräilemässä "muuttokuormallisen" omaisuuttani mukaan ja matka landelle alkoi. Pakkohan oli naamakirjaankin sit päivitellä että nyt ollaan landelaisia.. ;) Loppuilta menikin sit aloille asettuessa ja Irman kanssa ilta-auringosta nauttien. :)  


Tulee nyt "pikkusen" viiveellä nää postaukset eli tosiaan kyse on toissaperjantaista. Olin silloin jo aloittanu tän postauksen kirjoittamisen mutta jäi sit kesken kun tuli jotain muuta ja nytkin piti tulla vaan pikasesti päivittelemään tää loppuun että pääsee eteenpäin kun hirveesti olis kirjoteltavaa mutta niin olis kyllä hommiakin täälä kotona.. :)

Mitäs muille kuuluu? Joko on talviturkkeja heitetty? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti