maanantai 13. toukokuuta 2013

Sokea myyrä täälä hei..

Hellurei ja hellät tunteet! 
Hengissä ollaan pienestä hiljaisuudesta huolimatta! Tänään aamulla kävin koululla treffaamassa yhtä opettajaa lääkelaskutenttiin liittyen ja nyt oli tarkoitus alkaa postailemaan viikon kuulumisia mutta sitten kävi näin.. 

Rikki sönder, perus maanantai!

Oikeen perus maanantai! Aamulla laseja putsatessa tunsin että jotenkin nyt tuntuu oudolta lasit keskikohdasta ja nyt yhtäkkiä ilman mitään sen kummempaa varoitusta, pamaus! Ensin irtos toi linssin yläpuolella oleva reuna ja samassa lensikin jo linssi irti.. Muutenhan ei sinänsä haittais koska uudet lasit olis ollu ajankohtaset muutenkin mutta vähän nyt harmittaa etten oo uusia ehtiny käydä pälyilemässä. 

Vielä enemmän harmittaa että oon köyhä opiskelija! Oikeesti, nyt jos löytyis ylimääräistä niin soittaisin samantien tältä istumalta laser-leikkauksen esitutkimukseen ajan ja leikkaukseenkin menisin heti vaikka huomenna sen enempiä miettimättä jos olis mahdollisuus mutta kun ei niin ei.. (Tän hetkinen unelma numero1!) Toisaalta, kaks karsastusleikkausta kun on takana niin silmälääkäri ei uskaltanut viime käynnillä taata että laser-leikkaus mulle pystyttäisiin tekemään mutta 99% varma oli kuitenkin.. Että nyt kai pitäis pistää joku kolehti pystyyn.. huoh, niin maanantai!

Mutta joo, en nyt ala ilman laseja tän pitempiä postailemaan kun näkö on mitä on ja nyt jo heittää päässä puoli tuntia kun on ilman laseja ollut joten.. 

Hyvää alkanutta viikkoa muille & postailen taas kun näkee postatakin! :)

Ps. Uusia lukijoitakin on taas ilmaantunut, tervetuloa! <3

Edit: Ei kettu! Tajusin just että mullahan olis se tärkee tentti ens viikolla! Saa nähdä miten menee puolisokeena.. Ja olis ollu tietty kiva jos olis nähny päntätäki.. Ei hitto nyt kyllä harmittaa niin paljon! 

2 kommenttia:

  1. Täältä (http://www.favoptic.fi/howtodo/) saa ylihalvalla rillejä, mamma on joskus ottanu tuolta ensihätään lasit just ku ei oo ollu rahaa "parempiin". Ja toinen vaihtoehtohan on että saat jo huomenna näkökykys takasi et soitat optikolle että haluut kokeilla piilareita! Se on ainaki Iiriksellä ilmasta eikä velvota mihinkään lisätilauksiin heti! :D Ne lykkää sulle sielä päähän jotku kuukausipiilarit kokeiluun ilmaseks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis uudet rillithän olisin saanu (ja olis pitänyki hankkia) jo aikaa sitte mutta kun oon ollu laiska, tyhmä ja saamaton..Oma moka siis! :D Ja mitä tulee piilareihin niin oon vasta viime kerralla saanu piilariluvan mutta mä en sais piilareita heti valmiina kun on noi silmät leikattu.. Tai ainakin niin mun silmälääkäri viimeks puheli kun sen piilariluvan myönsi.. :/

      Mutta vois tuoltakin koittaa tsekkailla sit jos tää mun yks visio tässä ei onnistu.. ;)

      Poista