tiistai 7. toukokuuta 2013

Vappukuulumiset

Moikka moi!
viime kirjottelusta onki taas jo melkeen viikko kun tosiaan pienellä matalapaineella täälä menty. Samalla matalapaineella taidetaan jatkaa edelleen vaikkakin muutama asia on nyt pikkuhiljaa alkanut selviämään. Loppujen lopuks, on ne omat murheet vaan pieniä joidenkin murheiden rinnalla, se on tullu taas nähtyä. Oikeesti vaikka jotkut omatkin jutut surettaa niin eniten murehdin kyllä tällä hetkellä vähän isompia asioita, huonoja uutisia tullut ja niin, kaikista pahinta on se kun ei vaan tiedä mitä sanoa.. No, uskon kuitenkin että joku tietää että on mun ajatuksissa vaikka en mitään sanoiskaan. Enkeleitä sinne. <3

Mutta joo, vaikka nyt onkin vähän mieli maassa niin eteenpäin on mentävä ja siks ajattelin tulla nyt postailemaan ettei ihan kokonaan taas jää tää kirjoittelu.

Vappua edeltävänä päivänä oltiin vaan ja hengailtiin. Illalla käytiin maalla toimittamassa avoneita ja samalla oli tarkoitus juoda kupilliset kahvia. No, kahvi korvattiin sitten vapun kunniaksi yhdillä lonkeroilla ja loppujen lopuksi se "vaan yksi lonkero" vaihtuikin pullolliseen shampanjaa.. Mutta kerrankos sitä vaan vappua vuodessa vietetään joten.. ;) 

Shampanjaa pöytään! <3

Loppuilta ei sitten taas mennytkään ihan suunnitelmien mukaan mutta sehän ei varmasti yllättä ketään. On se kumma että kun on kivaa niin aina tulee jotain, mutta siitäkin selvittiin sit kuitenkin muutamalla ärräpäällä ja hampaiden kiristyksellä.

Vappuna ei torille jaksettu sinne ihmispaljouteen lähteä vaan tyydyttiin Jennin kanssa jäädä vähän sivummalle prätkäletkaa kattelemaan. Treffattiin Minnan ja Jirin kanssa siinä samalla ja voi sitä lapsen riemuja kun oli prätkiä tiedossa ja joku tuttukin ja tärkeäkin sielä jonka vilkutusta odoteltiin niin kovasti ja kovaan ääneen että tais kaikille ympärillä olevillekin tulla harvinaisen selväksi ketä odotellaan ja millä sieltä kohta tullaan! :)

Jiri odottelemassa prätkäletkaa

Prätkäletkan jälkeen treffattiin sit pikaisesti mun ystävä Saija ja toinen kummitypy Olivia joka oli perheensä kanssa tullu tänne vapun viettoon. Samalla napattiin Taija ja Melina kyytiin. :)

Kummitädin rakkaus Olivia vappuna <3

Melina vappufiiliksissä :)

Myöhemmin treffattiin sit vielä uudestaan kun käytiin Olivian ja muun stadin porukan kanssa raippiksessa kiikaroimassa kun lapset halus nähdä sillan ja päästä kiikaroimaan merelle. :)

Kummityttö Olivia ja pikkuveli Kaapo :)

Kiikarointia :)

<3

Vappuherkkuja a'la Jutta! :)

Kiikarointien ja sillan pällistelyjen jälkeen lähdettiinkin sitten vielä Jennin kanssa Jutan ja Akin luo vappukahville ja tuli siinä vapun ainoat simat ja Jutan leipomat vappumunkitkin maisteltua. Suhteellisen rauhallinen vappu siis tuli vietettyä. :)

Mitenkäs muiden vappu meni ja kävittekö torilla? :) 

5 kommenttia:

  1. Sulla tuntuu olleen ihan mukava vappu, meikä ei enää näillä kympeillä jaksa lähteä minnekään ja sitä temppuvettäkin on aikoinaan tullut kiskottua siihen tahtiin että parempi kun viettää ihan rauhallisesti nämäkin kisat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kiva vappu joo ja ainakin tuli nähtyä paljon rakkaita ihmisiä :)

      Ja hatunnosto sinne! :)

      Poista
  2. tai siis vietti, tyhmä minä

    VastaaPoista
  3. No mitä hittoa! Mielstäni kommasin jo kerran joten taitaa olla häipynyt bittiavaruuteen sekin kommentti..
    Muutenkin outoa sillä olin tuolla syötteiden puolella näkeväni vilauksen tekstistä jossa kerroit jotain avioitumisesta...en kai mä ole unta nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whaat? :D Voi ei, joudun nyt kyllä sanomaan että unta oot tosiaan nähny.. Tai sitten mä oon bloggaillu ite unissani enkä muista! ;) Ei vaan, mutta tosiaan mistään avioitumisesta en oo kirjotellu joten.. :D

      Poista