maanantai 15. huhtikuuta 2013

Arkea ja verhohaaveita

Viime viikko hurahteli taas ohi niin etten paljoa kotona ehtiny olemaan ja jos olinkin niin täälä oli kokoajan joko kahvivieraita tai mulla siivous käynnissä, välillä jopa molempia samaan aikaan, ja lisäks takkusin tukkani kanssa heti muutaman päivän, joten päivittelykin jäi sit taas vähiin eli yhteen postaukseen. Nyt täytyy kyllä skarpata! :) 

Aika paljon tuli siis viime viikolla oltua liikenteessä, kahviteltua ystävien kanssa, siivottua, ja lisäks sain tosiaan tiistaina päähäni että haluan kevät tukan! Mut tuntevat tietää että tässä päässä on nähty tumman lisäks niin punasta, pinkkiä kuin oranssiakin ja muutokset tulee joka kerta "kaikki mulle nyt heti"-tyylillä mikä ei todellakaan tee hyvää tukalle. Tällä kertaa päätin haluta tummasta oranssin ja senhän nyt tietää että ei menny taas ihan niinku strömsös! Voisin melkeen tehdä jotain erillistä tukkapostausta jossain kohtaa kunhan saan kuvia koneelle niin voitte teki sit naureskella mun tukkakriiseille sielä näyttöjen takana! :D 

Viikon aikana on tullu myös käytyä maalla taas useamman ku kerran tai kaks kertaa ja just yks päivä mietinkin että en halua edes laskea montako kertaa esimerkiks pelkästään tän vuoden puolella on maalle ja takas pörrätty mutta monta! Noh, maallahan on mukavaa eikä sinne nyt niin pitkä matkakaan loppujen lopuks oo joten mikäs siinä.. ;)

Viikonloppuki meni taas niin nopeesti että oli ohi ennen ku huomasinkaan. Perjantaina käytiin Jennin kans moikkaamassa mun vanhaa koulukaveria "tupakan verran" ja reilu tuntihan siinäkin meni. Lisäks oltiin pörräilemässä ja kattomassa Clubi 25.n raunioita josta varmaan postailen myöhemmin vielä jotain kun muistelisin että saattais pari kuvaakin koneelta arkistojen aarteista löytymään. 

Lauantaina oltiin sit liikkeellä Jennin, kummitypyn vanhempien ja Taijan kanssa jolla oli pitkästä aikaa vapaailta kun pikkuneiti oli yökyläilemässä. :) Kiva ilta oli kyllä ja nauraa sai vaikkakin me Taijan kans mentiinkin ihan vaan silkalla syntymähulluudella ja alkoholittomalla mansikka-lime rekolla. ;) 


En muuten tiedä johtuuko tästä keväästä, okei tällä hetkellä ilma on synkkä ja vettä sataa taivaan täydeltä, mutta jatkuvasti useammin paistava aurinko on kai syy siihen että voisin siivota ihan kokoajan! Ikkunoista porottava aurinko paljastaa niin ihanasti muuten piilossa olleet pölyt ja muutenkin tuntuu että vaikka kuinka olis jo siivoillutkin niin kaikki näyttää auringon valossa niin tunkkaiselta talven pimeyden jälkeen. 

Eilen tosin olin sen verran reipas että maalta tultua heitin sunnuntain kunniaks matot ulos, pölyt sai kyytiä ja sekä imuria että pesukonetta tuli laulatettua urakalla ja lattiatkin tuli pestyä oikeen kunnolla. :)  

Siivouksen lisäks tuli kahviteltua Jennin, Taijan ja Jennikan kanssa jota tälläkin hetkellä odottelen kahville, puhuttua rakkaan ystävän kanssa melkeen neljän tunnin maratonpuhelu. <3 Lisäks innostuin taas sisustushaaveilemaan ja tulikin sit keikoiltua aamuyöhön asti netissä verhoja etsimässä. Oon nimittäin onnistunu tässä sisustushaaveissani luomaan taas itelleni uuden pakkomielteen sisustamiseen liittyen eli hopeanharmaat ja/tai tummanharmaat taftiverhot olis nyt saatava ja mielellään heti! ;) 

Jos siis jollain on vinkkejä mistä tälläsiä kyseisiä verhoja löytyis ilman että nyt ihan omaisuuksia maksaa niin vinkata saa. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti