tiistai 23. huhtikuuta 2013

Uusi arki

Eilen oli ehkä reippain viikon aloitus taas hetkeen! Heräsin jo vähä ennen seitsemää aamulla kun ystävä soitti ja ilmoitti tulevansa kahville. Ihmeen nopeasti sain kuitenkin koottua itseni sängyn pohjalta reilu kolmen tunnin yöunien jälkeen ja ei muuta kuin kahvin keittoon. :) 

Aamu menikin sit siinä kivasti kahvia juoden ja ystävän kanssa elämää pohtien ja kun kymmenen aikaan ystävä lähti kotiin niin päätin että en meekkään takaisin nukkumaan vaikka mieli olisikin tehnyt. :D Niinpä sit aloin vääntämään hetken mielijohteesta tonnikala-piirakkaa Jennille jonka tiesin olevan tulossa kylään. Piirakan ollessa uunissa ehdin sit sopivasti imuroida ja pistää pyykkikoneen pyörimään. Varsin tehokas aamupäivä siis, varsinkin jos otetaan huomioon että kyseessä oli maanantai! ;) 

Maailman nopein ja helpoin tonnikalapiirakka :)

Iltapäivällä alkoi sit kuitenkin väsy painaa sen verran että pakko oli luovuttaa ja ottaa pienet päikkärit jotka kieltämättä tulikin kyllä tarpeeseen. Alkuillasta sain sit ihania naisia kyläilemään kun Jennika ja Nora paukahti kahville. :) Naisten kyläilyjen jälkeen päätin kerrankin vaan olla ja ilta kuluikin mukavasti lemppariblogien, sisustushaaveiden ja illan hömppäleffan parissa. Suhteellisen kiva maanantai oli siis. :) 

Mites muilla on lähtenyt arki rullaamaan? :) 

Ps. Ihana Johanna Löytö-blogista oli muuten keksinyt kivan idean ja perustanut facebookkiin Vaasalaisille bloggareille oman ryhmän ja nyt sit vaan katotaan kuinka monta bloggaajaa täältä suunnilta löytyykään. :) Hetken mietin liittyäkö vai ei, koska oon tätä blogia enemmän omaksi ilokseni kirjotellut ilman sen kummempaa mainostamista mutta sit kuitenkin ajattelin että toihan on oikeesti tosi kiva juttu joten olihan se liityttävä. :) Eli siis jos olet Vaasalainen bloggaaja niin käy säkin ihmeessä liittymässä  ryhmään. :)


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :) 

2 kommenttia:

  1. On sulla tuota virtaa ja aikas hieno juttu on se ettei tuo tekeminen tunnu olevan kovin vastenmielistä, ainakaan noista kuvauksista päätellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se ku unirytmi on ollu jo vuosia sekasin niin vähillä unilla on tottunu pärjäämään ja joku ihme kevätvillitys nyt taitaa vielä olla meneillään.. :D

      Poista