perjantai 5. huhtikuuta 2013

Haaste 2

Kiitos haasteesta Suskille blogista Something completely different :)
Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa itsestäni

1. Olen kummi kahdelle suloiselle tytölle, Olivialle (2005) ja Milalle (2012) <3

2. Rakastan sisustamiseen liittyviä juttuja. <3 Saan ideoita ja inspiksiä missä ja milloin vaan ja usein jonkun luona ollessa tulee olo että huvittais jotain vähän tehdä ja siirrellä. :D Serkullani Jennillä tästä onkin kokemusta kun menin siivousavuksi kerran ja meni sitten samalla koko sisustus uusiksi ihan muutamaa huonekalua myöden. ;) 

3. Opiskelen sairaanhoitajaksi mutta samaan aikaan haaveilen ja leikin ajatuksella että olisi kivaa olla myös joko sisustussuunnittelija tai hää- ja juhlajärjestäjä.

4. Musta on alkanu pikkuhiljaa kuoriutua siivousintoilija. Ennen tykkäsin siivota ainoastaan muiden luona enkä kotona niinkään mutta nykyään tykkään siivota ja siivoilenkin vähän väliä aina jotain.

5. Rakastan ikkunoiden pesua! <3 Aikoinaan kun olin keskussairaalassa kesätöissä, oli parhaita ne päivät kun sai pestä ikkunoita. :D

6. Vaikka samaan aikaan vihaan saamattomuutta, lukeudun itsekin toisinaan näihin hyvin saamattomiin tapauksiin ja mitä kauemmin esimerkiksi rästiin jääneen tehtävän aloittamista lykkää, sitä vaikeampi myös aloittaa ja sitten taas ärsyttää se oma aikaansaamattomuus.. 

7. Tiedän aika hyvin mitä haluan ja vielä paremmin mitä en todellakaan halua. Tämän lisäksi omaan (kuulemma ;) aika vahvat mielipiteet joten..

8. Lukeuduin aikaisemmin aikamoiseksi "himohamstraajaksi" mutta oon nyt jotenkin herännyt tähän "vähempi on enempi"-juttuun ja tuun aina vaan ilosemmaks sitä mukaan kun omaisuus vähenee.. Raivaustyöt siis jatkuvat edelleen.. :D 

9. Alkoholipitoisista juomista lempparini on skumppa

10. Oon 26 eikä mulla ole vieläkään ajokorttia

11. Haaveilen paljon ja joskus osa haaveista on aika övereitä/ei kovinkaan realistisia mutta ajattelen että haaveitahan pitää olla ja mulla niitä ainakin riittää! :) 

Vastaukset kysymyksiin 

Mikä on tällä hetkellä tärkeintä elämässä?
Tällä hetkellä tärkeintä elämässä on perhe, kummitytöt ja ystävät, terveys ja elämän pienistä iloista nauttiminen. Lisäks mulle henkilökohtaisesti tosi tärkeetä on se että on viihdoin alkanu hahmottamaan enemmän mitä elämältä haluan. 

Mitä tekisit toisin jos voisit, vai onko sellaista?
- Periaatteessa tälläsiä juttuja ei varmaan hirveesti ole. Oon aina ajatellu asiat jotenkin niin että on turha katua jälkikäteen jotain tehtyjä juttuja tai sanottuja asioita, koska ajattelen että morkkistelu on turhaa itsensä kiusaamista koska se ei kuitenkaan muuta jo tehtyjä asioita tekemättömiksi. Toisaalta taas, jotkut asiat olis tietty voinu joskus hoitaa eritavalla ja joskus tulee sanottua asioita niin että ne olis voinu nätimminkin sanoa, kuitenkin, keskityn mielummin asioista oppimiseen kun niiden katumiseen. 

Haluaisitko muuttaa jotain asiaa?
- Haluaisin ihan varmasti muuttaa montaakin asiaa mutta toisaalta oon ihan tyytyväinen että ihan kaikkeen ei voi itse vaikuttaa ja sit taas sellaset asiat mihin voi ja mitä haluaisin muuttaa niin ne on työn alla.. ;) 

Jos seuraat jotain sarjaa niin mitä?
- Seuraan salkkareita ja kaunareita, oon mummo joo. :D Lisäks olin ihan koukussa Iholla-sarjaan ja nyt uusimpana tuttavuutena Ylellä esitettävä Latela johon varmaan jään kans koukkuun. Lisäks tulee seurattua tarkka-ampujia ja muita rikossarjoja satunnaisesti. 

Onko elämässäsi jokin käänne kohta?
- Ei varmaan mitään yksittäistä varsinaista käännekohtaa mutta tottakai monet isot jutut, niin hyvässä kun pahassakin on aina ollu sellasia asioita muuttavia juttuja ja sinänsä käännekohtia että aina ne tälläset jutut on jotenkin ihmisenä muuttanu ja usein myös kasvattanu..

Ikimuistoisin hetkesi?
- Ikimuistosia hetkiä on aivan lukemattoman paljon mutta tälläsinä isompina juttuja voisin mainita mun yo-juhlat koska se oli mulle ja mun kouluhistorialla aika iso juttu. Lisäks ne hetket kun on pyydetty kummiksi, kummilasten syntymät ja ristiäiset sekä tietty sit monet muut ikimuistoset juhlat sellasista arjen ikimuistosista hetkistä puhumattakaan milloin on vaan tapahtunut jotain tai seura on ollu sellasta että niistä hetkistä on tullu ikimuistoisia. :)

Onko sulla pahetta jos on mikä?
- Tupakka ehdottomasti! Laskin just yks päivä että oon polttanu pitkästi yli 10 vuotta ja muutenkin tulee kyllä poltettua aivan tosi paljon. Lisäks kahvi vois olla toinen pahe koska sitäkin menee usein aivan liikaa..

Mitä pelkäät?
- Mä en oikeestaan pelkää mitään muuta kun että läheisille sattuis jotain pahaa, joku sairastuis tai muuta ikävää.. Ja sit sitä että menetän, syystä tai toisesta, jonkun mulle tosi tärkeän ja rakkaan ihmisen. Muuta en varmaan pelkää?

Mitä mieltä olet itsestäsi?
- Toisinaan on ihan kivaa olla minä ja toisinaan.. "on päiviä jolloin haluaisin pysytellä kaukana itsestäni.."
Mitä tähän nyt sanoa? On monia asioita joita vaihtaisin/muuttaisin ja sit joitakin asioita jotka saa olla just sillee ku onkin.. :D

Noloin tilanteesi?`
- Näitä on kyllä ihan varmasti lukuisia mutta vaikka tätä oon kuinka pohtinu niin en oo saanu päähäni mitään sellasta mikä ansaitsis paikkansa tähän.. Uskallan kuitenkin näin itseni tuntien veikata että saattais liittyä isoon suuhun ja kovaan ääneen..

Unelmasi?
- Näitä on vaikka muille jakaa mutta suurin osa on sellasia mistä en halua niinkään etukäteen puhua mutta joista aivan varmasti tulee blogiin juttua sinä päivänä kun on enemmän ajankohtasta. Jos nyt kuitenkin yks pitäis mainita niin iso valkoinen kivitalo. <3

Kysymykset

1. Mikä on elämäsi suurin saavutus?
2. Haaveiletko jostain ns. epärealistisesta?
3. Tatuointeja on ja jos niin millaisia/missä?
4. Jokin jo toteutunut haave?
5. Paras/silmää miellyttävin automerkki?
6. Mitä mieltä olet kauneuskirurgiasta?
7. Mielipiteitä ikäeroista seurustelusuhteissa?
8. Onko lapsia/montako ja montako toivoisit jos toivot?
9. Paras alkoholipitoinen juoma?
10. Kadutko jotain tehtyä tai tekemättä jäänyttä asiaa?
11. Elämässä tärkeintä?

7 kommenttia:

  1. No johan paiskasit! Huh huh..tässähän menee koko ensi yö. No, ei kai siinä auta kuin ruveta miettimään. Olet sinä Darde sitten ihana tapaus, minä kun luulin päässeeni näistä haasteista ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, vastailen illalla :)

    VastaaPoista
  3. jee :) kiva.. yritän huomenna vastata kysymyksiin :D

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia haasteesta ja mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva! Löysin blogisi Pepponen sivuilta, mutta huomaan, että sua on haastettu tuplasti.Hieno blogi sinulla!

    VastaaPoista
  6. Ei kun siis, sinä haastoit Pepponen...

    VastaaPoista